گلخانه سبزی و صیفی در روستای «امیرآباد» تویسرکان به بهره برداری رسید
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۴۰۳۴
به گزارش ایرنا، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در این آیین گفت: عملیات اجرایی این گلخانه به وسعت ۹ هزار مترمربع و اشتغالزایی ۹ نفر در سال ۱۳۹۸ آغاز شد.
منصور رضوانی جلال اظهار داشت: در این طرح ۲۴ میلیارد ریال به صورت مشارکتی سرمایهگذاری شده است که از این میزان ۱۰ میلیارد آورده سرمایهگذار و ۱۴ میلیارد ریال آورده متقاضی است و از هیچگونه تسهیلات بانکی استفاده نشده است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
رییس سازمان جهاد کشاورزی استانهمدان از احداث سالانه ۳۶ هکتار گلخانه در این استان خبرداد و گفت: زیر ساختهای احداث۵۰۰ هکتار مجتمع گلخانهای در استان فراهم شده و این پروژه در دست اجرا و بهرهبرداری است.
وی با اشاره بر میزان بهرهبرداران حوزه کشاورزی خاطرنشان کرد: ۱۱۷هزار بهرهبردار حوزه کشاورزی در یکمیلیون و ۹۵۰هزار هکتار اراضی کشاورزی استان همدان درحال فعالیتاند.
رضوانیجلال با بیان اینکه تمرکز سازمان جهادکشاورزی بر روی بهرهوری است، افزود: در این راستا برای بهرهبرداری بهینه از نهادههای موجود مانند آب، خاک، بذر و کود تلاش شده تا بتوانیم محصول با کیفیت و سالم را به اندازه نیاز جامعه تولید کنیم.
وی در ادامه بهتوسعه گلخانهها اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۸۶ هکتار گلخانه درسطح استان احداث شده و رشد خوبی نسبت به سالهای گذشته داشته است چرا که در سالهای اخیر بهطور میانگین سالانه ۷.۵ هکتار گلخانه احداث میشد اما در ۲ سال گذشته این مقدار به ۳۶هکتار در سال رسیده است.
رضوانیجلال تاکید کرد: باوجود اینکه ۲۰۰هکتار مجتمع گلخانهای فعال درسطح استان وجود دارد زیر ساختها برای احداث ۵۰۰هکتار مجتمع گلخانهای نیز فراهم شده و این پروژه در دست اجرا و بهرهبرداری است.
روستای امیرآباد در بخش فرسفج شهرستان تویسرکان واقع شده است.
برچسبها کشت گلخانه ای همدان کشاورزیمنبع: ایرنا
کلیدواژه: کشت گلخانه ای همدان کشاورزی کشت گلخانه ای همدان کشاورزی بهره برداری گلخانه ای
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۴۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
کشاورزی لرستان نیازمند حرکت جهادی در حوزه صنایع تبدیلی است
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، جهانبخش دولتشاهی شامگاه دوشنبه در حاشیه بازدید سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از گلخانه این شهرستان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۵ هکتار گلخانه در استان داریم، اظهارکرد: علاوه بر این متقاضی احداث ۱۰۰ هکتار گلخانه داریم که پرونده آنها تشکیل شده است، اما متاسفانه تسهیلات و اعتباری برای احداث گلخانهها تخصیص داده نشده است.
وی به ظرفیت اکولوژیکی، آب و هوا، تنوع اقلیمی، مراتع و جنگل و آب فراوان استان اشاره کرد و افزود: مهمتر از ظرفیتهای خدادادی در لرستان سرمایه انسانی به ویژه در بخش کشاورزی است، ظرفیتی که جویای کار هستند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: مشکل ما تخصیص اعتبار است، جوانان فارغالتحصیل داریم که برای راه اندازی گلخانهها نیازمند اعتبار هستند.
دولتشاهی با بیان اینکه قبل و بعد از جنگ به زیرساختها در استان توجه نشده است، عنوان کرد: با توجه به پتانسیلی که در استان وجود دارد، تخصیص اعتبار ویژه میتواند در پیشبرد بخش کشاورزی موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه ریسک تولید در کشاورزی بالا است، گفت: برای مجموعه زنجیره افزوده غذایی باید تمام حلقهها وصل شود، ما تولید داریم اما بعد از تولید با مشکل نبود صنایع تبدیلی و فرآوری مواجه هستیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه لرستان قطب تولید حبوبات در کشور است، بیان کرد: سطح زیر کشت نخود در لرستان ۸۰ هزار هکتار است و سالانه ۴۰ تا ۵۰ هزار تن نخود تولید میشود، اما به دلیل نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی نخود استان به خارج کشور صادر نمیشود.
دولتشاهی، گفت: لرستان در حوزه تولید انجیر سیاه هم حرف برای گفتن دارد، سطح باغات انجیر سیاه استان ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار است، اما به دلیل نبود صنایع تبدیلی در حوزه صادرات با مشکل مواجه هستیم.
وی تاکید کرد: برای ایجاد صنایع تبدیلی و صادرات محور کردن محصولات کشاورزی نیاز به یک حرکت انقلابی و جهادی است.
پایان پیام/