Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2023-12-04@23:03:01 GMT

حکم رئیسی برای سعید محمد

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۴۴۴۴

حکم رئیسی برای سعید محمد

حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور با صدور حکمی سعید محمد را به عنوان مشاور رئیس‌جمهور در امور مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی منصوب کرد.

به گزارش شبکه خبر سیما، متن حکم رئیس‌جمهور به این شرح است:

جناب آقای دکتر سعید محمد

دبیر محترم شورای عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی

پیرو ابلاغ حکم شماره ۹۶۳۹۰ مورخ ۱۴۰۰/۶/۲۹ وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، نظر به مراتب تخصص و سوابق علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم به سمت «مشاور رئیس‌جمهور در امور مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی» نیز منصوب می‌شوید تا با استناد به ماده (۶) قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری - صنعتی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۷۲/۰۶/۰۷ مجلس شورای اسلامی و ماده (۱۸) اساسنامه سازمان‌های مذکور نسبت به «صدور احکام رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان‌های مناطق آزاد» پس از مشورت با وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی اقدام نمائید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار دارد ضمن بهره‌گیری مطلوب از کلیه امکانات و ظرفیت‌های موجود و با انتخاب افراد صالح و کارآمد در پشتیبانی از ایجاد اشتغال سالم و مولد، نقش‌آفرینی مؤثر در بازار‌های جهانی و منطقه‌ای، تلاش در جهت جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی و پیشبرد عمران، آبادانی و کمک به توسعه اقتصادی کشور و نظارت لازم به منظور پیشگیری از بروز هرگونه فساد و روابط ناسالم در مناطق آزاد مجدانه کوشا باشید.

توفیقات روزافزون شما را در انجام وظایف محوله، خدمت‌رسانی به مردم، تحقق آرمان‌های نظام اسلامی و به‌ویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

پیش از این وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی، سعید محمد را به سمت دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی منصوب کرده بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سعید محمد ابراهیم رئیسی صنعتی و ویژه اقتصادی مناطق آزاد تجاری رئیس جمهور سعید محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۴۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا دی ماه اجرا می‌شود

مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت و معاون وزیر صمت گفت: همکاری با کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی  اوراسیا در دستور  کار این وزارت خانه  و از برنامه های وزارت صمت از سال ۱۴۰۰ بوده است.

او گفت: نمایشگاه فرصت مناسبی  فراهم آورده که تجار و بازرگانان کشورهای مختلف با آشنایی کامل از ظرفیت های اقتصادی و تجاری یکدیگر بتوانند پس از امضای موافقت نامه مذکور سطح همکاری های تجاری را گسترش دهند.

ضیغمی از توافق نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا خبر داد و گفت: ماه آینده با حضور سران اتحادیه اوراسیا در روسیه توافق نامه تجارت آزاد اوراسیا بین ایران و سایر کشورها انجام می‌شود.

او گفت: این نمایشگاه که تجلی گر همکاری خوب کشور ها در چارچوب پیمان های منطقه ای است در فضایی بالغ بر ۹ هزار متر مربع که شامل ۷هزار متر مربع برای شرکت های ایرانی و ۲هزار متر مربع برای شرکت های خارجی است برگزار می شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی کشور ها نیازمند حل برخی مشکلات  در حوزه های زیر ساختی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اقتصاد با صنعت همراه مناطق آزاد، اولویت اوراسیا 1402
  • موافقت‌نامه‌های تجاری بیشتری با کشورهای همسو امضا می‌شود
  • 150 بسته سرمايه گذاري جديد در نمايشگاه اوراسيا رونمايي مي شود
  • تجارت آزاد با اتحادیه اوراسیا، بزودی
  • توافق‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا دی ماه اجرا می‌شود
  • مناطق آزاد ایران بهشت سرمایه‌گذاری هستند
  • سرعت سرمایه گذاری در مناطق آزاد ۲ برابر شده است
  • لایحه توسعه منطقه آزاد تجاری – صنعتی گیلان به کمیسیون اقتصادی ارجاع داده شد
  • ارجاع لایحه توسعه مناطق آزاد تجاری - صنعتی گیلان به کمیسیون اقتصادی مجلس
  • زیست بوم اقتصادی دانش بنیان در قشم ایجاد می شود