Web Analytics Made Easy - Statcounter



آماندا استیولی مدل سابق و یکی از مالکان و مدیران فعلی باشگاه نیوکاسل که به محمد بن‌سلمان و عربستانی‌ها کمک کرد ۸۰ درصد سهام این باشگاه را به‌دست بیاورند، زمانی پیشنهاد ازدواج شاهزاده اندرو را رد کرده بود.

به گزارش خبرورزشی، آماندا استیولی که از سال ۲۰۱۷ به دولت عربستان برای تصاحب باشگاه نیوکاسل‌یونایتد کمک می‌کرد سرانجام موفق شد شرایط خرید این باشگاه را با قیمت ۳۰۰ میلیون پوند فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق قرارداد 10 درصد از سهام باشگاه به استیولی و کمپانی‌اش به نام «PCP کپتیال پارتنرز» رسید و قرار است در هیئت‌مدیره باشگاه حضور داشته باشد.

اما در پشت‌پرده، استیولی ۴۸ ساله متولد یورکشایر با بیماری فلج‌کننده مغز در حال مبارزه است و این بیماری می‌تواند منجر به زوال مغز شود. در سال ۲۰۱۳ در او تشخیص بیماری «هانتینگتون» دادند که هیچ راه علاجی ندارد.

قبل از اینکه آماندا پا به دنیای فوتبال بگذارد رابطه عاشقانه‌ای با شاهزاده اندرو داشت. با این وجود دو سال بعد پیشنهاد ازدواج شاهزاده را رد کرد چون تمایلی به ورود به خاندان سلطنتی نداشت.

قرار ملاقات

آماندا در سال ۲۰۰۰ «Q.ton» را راه‌اندازی کرد؛ باشگاه سلامتی، ورزش، رستوران و مرکز کنفرانس در ساینس‌پارک کمبریج با ارزش ۱۰ میلیون پوند. یک سال بعد، اندرو که آن زمان سفیر تجاری انگلستان بود با ملک عبدالله «پادشاه اردن» که یکی از سرمایه‌گذاران بود، به ساینس‌پارک رفت و در آنجا برای اولین بار با آماندا ملاقات کرد.

اندرو بلافاصله تحت تاثیر زیبایی و هوش آماندا قرار گرفت و رابطه این دو نفر از همان زمان شروع شد. آن‌ها عاشق همدیگر شدند و استیولی به قصر باکینگام دعوت شد و ملکه و شاهزاده فلیپ هم از او خیلی خوششان آمد و به او مهر تأیید دادند.

اما در سال ۲۰۰۳ آماندا پیشنهاد ازدواج را رد کرد. او به «دیلی‌میل» گفت: «اندرو انسانی دوست‌داشتنی است و من هنوز هم برایش خیلی ارزش قائلم. اما اگر با او ازدواج کنم استقلالم را از دست خواهم داد.»

بیماری هانتینگتون

آماندا در سال ۲۰۱۳ متوجه شد که به بیماری هانتینگتون مبتلاست؛ اختلالی تخریب کننده که اصولاً افراد در سنین بالاتر به آن مبتلا می‌شوند. هنگامی که این بیماری بی‌رحمانه حمله می‌کند عملکرد مغز تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد و رو به زوال می‌رود و فرد دچار تغییرات خلقی، از دست دادن حافظه، حرکات غیرارادی بدن و خیلی علائم دردناک و ترسناک دیگر می‌شود.

پزشکان به او گفتند این بیماری فعلاً خاموش است اما در صورت استرس و فشار زیاد حمله‌ور می‌شود. آماندا این بیماری را از مادرش به ارث برده است. مادرش قهرمان سابق سوارکاری بود و آماندا قبل از اینکه در ۳۷ سالگی ازدواج کند متوجه این بیماری در خودش شد.

آماندا معتقد است که این بیماری شرایط را برای همسرش، مهرداد قدوسی که در سال ۲۰۱۱ باهم ازدواج کرده‌اند، سخت کرده است. در مورد همسرش می‌گوید: «من صبورترین و مهربان‌ترین همسر دنیا را دارم. وقتی متوجه شدم که بیمارم نمی‌خواستم ازدواج کنم اما او گفت که بیماری‌ام برایش اصلاً مهم نیست و بهترین درمان را برایش پیدا خواهیم کرد.»

نکته عجیب ماجرا این است که این بیماری باعث شده تا آماندا توانایی خارق‌العاده‌ای در اعداد و ارقام به‌دست آورد و این موضوع وقتی مشغول سرمایه‌گذاری‌ها در بانک «بارکلی» بود، روشن شد. می‌گوید: «اصلاً نیازی به ماشین حساب ندارم. کارکنان بانک بارکلی همیشه شوکه می‌شدند که من چطور تمام معادلات مالی پیچیده را ذهنی انجام می‌دهم. فکر می‌کردم در حساب و کتاب خوبم اما متوجه شدم که در واقع بیمارم.»

غلبه بر مشکلات

اما آماندا استیولی سرمایه‌دار که رولز رویس فانتوم ۲۵۰ هزار پوندی سوار می‌شود، در نوجوانی باید با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کرد. او به طرز باورنکردنی در ۱۶ سالگی در دانشگاه کمبریج پذیرفته شد. اما به‌خاطر مشکلات مجبور به ترک تحصیل شد. پدرش رابرت استیولی که ملاک شمال یوکرشایر بود، دچار حمله قبلی شد و بیماری هانتینگتون مادرش هم عود کرد.

آماندا در این مورد می‌گوید: «وقتی وارد دانشگاه شدم به پدرم حمله قلبی دست داد و مادرم شدیداً مریض شد و خودم هم دچار اختلال خوردن بودم. من در مدرسه خصوصی دخترانه تحصیل کرده بودم و درس خواندن در کنار پسران در دانشگاه برایم سخت بود. تحت نظر روانشناس قرار گرفتم، دچار کاهش وزن شدم و اصلاً نمی‌دانستم چطور باید با تمام این‌ها کنار بیایم.»

برقراری ارتباطات

آماندا استیولی در ۲۳ سالگی موفق شد که مبلغ ۱۸۰ هزار پوند وام بگیرد و رستوارن خودش را افتتاح کند. خودش سرآشپز و گارسون رستوارنش به نام «استاکس» شد و گاهی تا ۴ صبح کار می‌کرد تا مقدمات کار روز بعد را فراهم کند. اما با وجود ساعات طولانی کاری‌اش درس می‌خواند تا مشاور مالی شود و در کنارش برای درآمد بیشتر به کار مدلینگ می‌پرداخت. رستوران در کنار محل برگزاری مسابقات اسب‌دوانی قرار داشت و به همین خاطر همیشه خیلی شلوغ بود. اعضای خانواده حاکم دبی (مکتوم‌ها) که مالک اصطبل گودولفین هستند از مشتریان همیشگی رستوران استاکس بودند. شاهزادگان عرب و خیلی از سرمایه‌داران بزرگ هم به اینجا رفت و آمد می‌کردند.

با وجود چنین مشتریان باپرستیژ و استفاده از موقعیتش، استیولی پس از پایان تحصیلاتش پل‌های ارتباطی خیلی خوبی بدست آورده بود. از همان دورانی که رستوران استاکس را می‌گرداند تاکنون حدود ۱۲۰ میلیون پوند ثروت شخصی به‌دست آورد و خانه‌ای در دبی و آپارتمانی لوکس در پارک لین خرید. احتمالاً به زودی پنت‌هاوس مشرف به رودخانه «تاین» را هم به مجموعه املاک خود اضافه می‌کند.



منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۸۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین

در مراسمی از ۲۹ نفر از زوجین شهرستان قزوین و ۴ نفر از بانوان دهه شصتی دارای فرزند تجلیل به عمل آمد.

علیخانی مدیر کل امور بانوان استانداری در این مراسم گفت: طبق پژوهش‌های انجام شده دهه شصتی‌ها جزو سرمایه‌های این کشور هستند و مسائل و مشکلات خودشان را هم دارند و امیدواریم با توجه به مهارت‌هایی که دارند زندگی آرام و پر مهری را تجربه کنند.

علیخانی افزود: مرکز خدمات ازدواج در حال راه اندازی است و خدماتی در حوزه مشاوره و تسهیلات و مسائل ازدواج به افراد تعلق می‌گیرد که به زودی انجام خواهد شد. افرادی که وارد مرحله زندگی مشترک شده اند می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. چون افراد از دو خانواده متفاوت هستند نیاز به گذشت و مهارت زیادی هست تا زندگی‌ها دوام پیدا بکند و شرایط آرامش برای تربیت خودمان و فرزندانمان فراهم شود.

حجت الاسلام محمد حسینی کارشناس امور خانواده هم در این مراسم گفت: مادران امانت داران فرزندانشان هستند و به گفته شهید مطهری هیچ مقامی بالاتر از مادری برای یک زن نیست.

وی بهترین زمان برای فرزند آوری بعد از ازدواج را شناخت قابلیت‌های لازم برای والد شدن، پذیرش روانی برای بچه دار شدن هر دو زوج، پشتیبانی از همسر عنوان کرد.

خیری فر مشاور امور بانوان اداره کل ثبت اسناد استان گفت: با توجه به کاهش آمار ازدواج جوانان دهه شصت تصمیم شد برای ترغیب به ازدواج از زوجینی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج کرده اند تجلیل به عمل آید و برای حمایت از فرزند آوری این افراد هدیه‌ای به مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان به صورت بن خرید سیسمونی به افراد اهدا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • املیانو مارتینز، شیطان بزرگ دنیای فوتبال / انیمیشن بلیچر ریپورت
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • لحظات دیوانه‌وار و عجیب در دنیای فوتبال / فیلم
  • افشاگری جنجالی مهناز افشار از ازدواج‌ها و روابط قبل از ازدواجش با رامین + ویدئو
  • ماجرای جنجالی ازدواج رابعه اسکویی و مازیار لرستانی؛ سی سال رفاقت دود شد!
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس)
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • 10 نقل و انتقال گران قیمت تاریخ دنیای فوتبال در بین هافبک ها (+عکس)
  • بازی «شاهزاده ایرانی» نقد و تحلیل می‌شود