Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بر اساس یک گزارش پارلمانی انگلیس در خصوص درس‌هایی که تاکنون از همه‌گیری ویروس کرونا گرفته شده، تأخیر در قرنطینه و عدم اولویت‌بندی مراقبت‌های اجتماعی در این کشور اروپایی باعث هزاران مرگی شده که قابل اجتناب بود.

تحقیقات مشترکی که امروز (سه‌شنبه) توسط کمیته‌های علمی و بهداشتی مجلس عوام انگلیس منتشر شد، به این موضوع پرداخته که چرا انگلیس که در ابتدا به دلیل آمادگی در برابر همه‌گیری مورد تقدیر قرار گرفته بود، شاهد موارد فزاینده ابتلا و مرگ و میر بسیار بالاتر از کشورهای مشابه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته نشریه «پالتیکو»، بر اساس داده‌های سازمان جهانی بهداشت، مرگ و میر ناشی از کروناویروس در انگلیس تا به امروز بیش از ۱۵۰ هزار نفر است و این کشور از نظر تعداد کل مرگ و میر در بین ۱۰ کشور اول جهان قرار دارد.

در گزارش مشترک پارلمانی اشاره شده که برخی از ابتکارات نمونه‌هایی از بهترین شیوه‌های جهانی و برخی دیگر نشان‌دهنده اشتباهات جدی بود.

این کمیته‌ها گفتند تأخیر در اقدام قاطع برای اعمال دستور ماندن در خانه باعث مرگ و میر مرتبط با کرونا شد که در آن زمان باید به شدت مورد چالش قرار می‌گرفت.

در این گزارش آمده با پذیرش این که مصونیت جمعی در اثر ابتلا نتیجه اجتناب‌ناپذیر بود، انگلیس اشتباه اولیه جدی را در اتخاذ این رویکرد مرگبار انجام داد و همچنین رویکرد دقیق سلامت عمومی هدفمند برای جلوگیری از شیوع ویروس آنطور که بسیاری از کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا اتخاذ کردند، به کار گرفته نشد. 

این گزارش ۱۵۰ صفحه‌ای بر اساس شواهد بیش از ۵۰ نفر از جمله «مت هنکاک» وزیر بهداشت سابق، «دومینیک کامینگز» مشاور سابق نخست‌وزیری، «پاتریک والنس» مشاور علمی ارشد و «کریس ویتی» مامور ارشد امور پزشکی دولت انگلیس است. 

طبق این گزارش، حوزه‌هایی وجود داشت که علیرغم پیشرفت‌های تکنولوژیکی، انگلیس نتوانست از این سرمایه استفاده کند. به عنوان مثال، این کشور یکی از اولین کشورهای جهان بود که آزمایش ویروس کرونا را توسعه داد، اما نتوانست آن را به یک سیستم آزمایش و ردیابی موثر تبدیل کند. در واقع، عملکرد کند، نامطمئن و غالباً آشفته سیستم آزمایش، ردیابی و قرنطینه به شدت پاسخ انگلیس به همه‌گیری را مختل کرد.

آغاز یک آزمایش متمرکز و مدل ردیابی، برخلاف استفاده از متخصصان بهداشت عمومی محلی یک اشتباه بزرگ بود.

هنگامی که دولت آزمایش روال و مطابق با نشانه‌ها را برای افراد عمومی در اوایل همه‌گیری تعلیق کرد، توانایی خود را در تجزیه و تحلیل اپیدمیولوژی ویروس از بین برد و بسیاری از متخصصان داده‌ای بدون داده برای بررسی ماندند.

این گزارش همچنین به اشتباهات متعدد در مراقبت‌های اجتماعی اشاره کرده از عدم مشاوره علمی در اوایل، عدم موفقیت در اولویت قرار دادن تجهیزات مراقبت شخصی برای پرسنل تا ترخیص سریع بیماران از بیمارستان‌ها بدون آزمایش مناسب.

به گفته قانونگذاران انگلیسی، این موارد در مجموع منجر به مرگ هزاران نفر شد که قابل اجتناب بود. آن‌ها افزودند که نابرابری‌های سلامت اجتماعی و اقتصادی هم در اثر همه‌گیری تشدید شده و به افزایش نرخ مرگ و میر در میان سیاه پوستان، آسیایی‌ها و اقلیت‌های قومی اشاره کرده‌اند. 

این گزارش همچنین شامل ۳۸ توصیه به دولت انگلیس از هماهنگی برای برنامه‌ریزی تاب‌آوری بین‌المللی از سوی انگلیس از جمله اصلاحات سازمان بهداشت جهانی تا اجازه دادن به جریان فوری داده‌ها بین دستگاه‌های مربوطه و دادن نقش محوری‌تری به نیروهای مسلح است. 

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: مرگ و میر همه گیری پارلمان انگلیس مرگ و میر همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوست فرهنگی شعار سال در «پارلمان فرهنگی» تصویب شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، هشتصد و شانزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور سه‌شنبه ۲۸ اسفند با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

رونمایی از گزارش مصرف فرهنگی خانوار درسال ۱۴۰۱، ابعاد برنامه هفتم توسعه، عفاف و حجاب، نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم،برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان و الزامات فرهنگی تحقق جهش تولید با مشارکت مردم و همچنین برنامه‌های نمایشگاه کتاب در دستور کار این جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور قرار داشت.

دیگر خبرها

  • تجمع حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس
  • حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس تجمع کردند
  • (ویدئو) نطق جنجالی نماینده پارلمان بریتانیا در انتقاد از سیاست دوگانه انگلیس
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • بارسلونا تاوان اشتباهات این دو ستاره را داد
  • «دیمونا» هک شد | هزاران سند حساس به دست هکرها افتاد
  • انتقاد شدید گاردین از دخالت‌های لندن در مناقشات بین‌المللی
  • روسیه تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس را غیرقانونی خواند
  • پیوست فرهنگی شعار سال در «پارلمان فرهنگی» تصویب شد
  • ردپای آمریکا در رسوایی خون آلوده انگلیس؛ طمع تجاری لندن مرگ بیش از هزار نفر را رقم زد