Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، این شرکت هفته گذشته درخواست استفاده اضطراری از این درمان را به سازمان غذا و داروی آمریکا ارائه کرد. درمان مذکور AZD ۷۴۴۲ نام دارد و از دو آنتی بادی تشکیل شده است.

داده‌های مربوط به یک آزمایش بالینی این دارو به نام Tackle روز گذشته منتشر شد و نشان داد مصرف آن توسط افراد بیمار که بستری نشده اند، از شدید شدن کووید ۱۹ جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بخش اعظم ۹۰۳ شرکت کننده در آزمایش بالینی در معرض خطر شدید شدن بیماری کووید ۱۹ بودند و برخی چند بیماری پیش زمینه‌ای داشتند. آزمایش نشان داد در افرادی که ۷ روز یا کمتر از ظهور علائم بیماری در بدن آن‌ها گذشته بود، تزریق ۶۰۰ میلی گرم AZD ۷۴۴۲، ریسک شدید شدن بیماری یا مرگ را در مقایسه با پلاسیبو ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

برای افرادی که ۵ روز پس از ظهور علائم این دارو را مصرف کردند نیز ریسک شدید شدن بیماری یا مرگ ۶۷ درصد کاهش یافته است.

هیو مونتگومری پروفسور دانشگاه کالج لندن و محقق ارشد این پژوهش می‌گوید: با توجه به آنکه همچنان موارد ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ در سراسر جهان رصد می‌شود، نیاز مبرمی به درمان‌هایی مانند AZD ۷۴۴۲ وجود دارد تا از جمعیت آسیب پذیر در مقابل این بیماری محافظت کند. نتایج مثبت آزمایش بالینی نشان می‌دهد تزریق یک دوز این دارو نقش مهمی در مقابله با پاندمی دارد.

این نوع درمان برای افرادی مناسب است که نمی‌توانند به طور مرتب واکسن تزریق کنند، بدن آن‌ها واکنش ضعیفی به واکسن‌های کووید ۱۹ نشان می‌دهد و یا شرایط سلامتی شان آن‌ها را در معرض ریسک ابتلا به بیماری سخت قرار می‌دهد.

نتایج کامل آزمایش بالینی این دارو در یک ژورنال پزشکی منتشر می‌شود.

یک تحقیق جداگانه در ماه آگوست منتشر شد و نشان داد در افرادی که با AZD ۷۴۴۲ درمان شده بودند هیچ مورد مرگ یا ابتلا به نوع شدید بیماری مشاهده نشده بود. در این تحقیق بیش از ۵ هزار بزرگسال شرکت کردند و مصرف AZD ۷۴۴۲ ریسک ابتلا به کووید ۱۹ دارای علائم را در مقایسه با پلاسیبو ۷۷ درصد کاهش داد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آنتی بادی کویید 19 آسترازنکا آزمایش بالینی شدید شدن کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۶۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • تحقیق جدید: کمبود خواب با افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند دارد
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد