Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی از آسیب های روانی و همچنین سلامت معنوی دانشجویان به دلیل شیوع کروناویروس ابراز نگرانی کرد و گفت: متأسفانه شیوع این ویروس مشکلات شناختی جدیدی از حیث تمرکز و یادگیری برای دانشجویان ایجاد کرده است به همین جهت ما پس از بازگشایی دانشگاه ها با مشکلی به نام افت تحصیلی مواجه خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالله معتمدی امروز در "همایش ملی کرونا و سلامت روانی، اجتماعی و معنوی دانشجویان" برگزاری این همایش در شرایط فعلی را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: در شرایطی که دانشگاه ها در آستانه بازگشایی و آغاز آموزش حضوری قرار دارند برگزاری چنین همایش هایی می تواند به تصمیم گیری و سیاست گذاری در مواجهه با تبعات و آسیب های ناشی از کرونا بسیار مفید و موثر واقع شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: حدود دو سال است که دنیا و از جمله مراکز آموزشی و دانشگاه ها به دلیل شیوع ویروسی به نام کوید 19 با چالش مواجه شده اند. اینکه در دوران پساکرونا و همچنین کرونا بدانیم چه اقداماتی برای مقابله با این مهمان ناخوانده انجام بدهیم و چگونه می شود فرایند تحصیلی دانشجویان را در شرایط فعلی به صورت حضوری پیگیری کرد موضوعی است که نیازمند گفت وگوهای صاحب نظران و ارائه راهکارها و دستورالعمل های لازم از سوی آن ها است، تا بدانیم در ترم جاری یا ترم های آینده چه برخوردی با دانشجویان داشته باشیم. 

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی خاطر نشان کرد: اگرچه کرونا به نوع خود یک ویروس ناشناخته نبود و ما در علم پزشکی انواع ویروس کرونا را داشتیم اما رفتار کووید 19 بسیار غیرقابل پیش بینی بود به همین جهت پیامدهای منفی زیادی در عرصه های اقتصادی،اجتماعی، سیاسی، دانشجویی، فرهنگی و... ایجاد نمود.

دکتر معتمدی شرایط سنی دانشجویان در برابر کرونا را بسیار آسیب پذیرتر توصیف کرد و گفت: دانشجویان از نظر سنی اغلب در گروه سنی 18 تا 28 سال قرار دارند.  در مطالعات تحولی جدید این گونه عنوان می شود که افراد در این سنین دنبال هویت یابی هستند. در واقع ما براساس این مطالعات جدید به این نتیجه می رسیم که جوانان تا 29 سالگی دنبال هویت یابی هستند و خود را بزرگسال فرض نمی کنند. به همین جهت کرونا آن ها را با بحرانی به نام بحران هویت مواجه کرد.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی حضور دانشجویان در فضای مجازی در شرایط کرونا را خطرناک توصیف کرد و گفت: شرایط کرونا و آموزش مجازی موجب شده است که آن ها در دنیای مجازی سیر کنند در نتیجه در این فضا امکان هویت یابی آن ها دچار خدشه می شود و تبعات زیادی را از نظر روانی و... متوجه آن ها خواهد کرد.

دکتر معتمدی همچنین تأکید کرد: ترس از بیمار شدن و مرگ، اجتناب از مراجعه به بیمارستان به دلیل ترس از کرونا، ترس از عدم توانایی کار در دوران انزوا، اخراج از کار و از دست دادن درآمد و در نهایت ترس از قرار گرفتن در قرنطینه از مهم ترین واکنش هایی است که افراد در برابر کوید 19 با آن مواجه می شوند.

وی به مهمترین چالش های سلامت روانی دانشجویان در دوران پساکرونا و کرونا اشاره کرد و گفت: زمانی که دانشگاه ها باز شوند و دانشجویان به صورت حضوری آموزش خود را دنبال کنند ما با افرادی مواجه خواهیم شد که سطح تاب آوری آن ها پایین آمده و به سطحی ترین مسائل نیز حساسیت نشان خواهند داد؛ بنابراین به نظر می رسد شرایط کرونا مشکلات شناختی جدیدی از حیث تمرکز و یادگیری برای دانشجویان ایجاد خواهد کرد که در نهایت ممکن است دانشجویان در مواقع تحصیل و کلاس های آموزشی و به طور کلی در حوزه تحصیلی با افت تحصیلی مواجه شوند.

دکتر معتمدی خاطر نشان کرد: کاهش علایق معنوی، تعارض با هستی خود، تعارض با معنی زندگی، کاهش فعالیت های خلاقانه و تعارض با باورهای انسانی از مهمترین علایم آسیب به سلامت معنوی دانشجویان به دلیل کرونا است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی کرونا در ایران سلامت روانی دانشجویان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۳۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابوعبیده: دشمن در شن‌های غزه گیر افتاده است/ پاسخ ایران قواعد جدیدی ایجاد کرد

سخنگوی گردان‌های القسام ضمن تمجید از پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی، گفت دشمن در شن‌های غزه گیر افتاده و هیچ یک از اهداف خود را محقق نکرده است.

به گزارش ایسنا، «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی حماس در یک پیام ویدئویی در دویستمین روز جنگ علیه غزه گفت رژیم صهیونیستی به هیچ‌کدام از اهداف خود نرسیده است.

اوعبیده گفت: دشمن جنایتکار همچنان تلاش می‌کند که چهره خود را بازسازی کند اما تنها ننگ و ذلتش بیشتر می‌شود. ۲۰۰ روز گذشت و ارتش اسرائیل همچنان در شن‌های غزه گیر افتاده و تلاش می‌کند که از این فرصت برای قتل و کشتار بیشتر استفاده کند.

وی در ویدیویی که شبکه الجزیره آن را منتشر کرد، تاکید کرد: دشمن با گذشت این ۲۰۰ روز نه اهداف خود را محقق کرده، نه چشم‌اندازی دارد و نه اسرای خود را آزاد کرده است.

پیام تصویری ابوعبیده

مقاومت مثل کوه ایستاده است

وی گفت: ۲۰۰ روز از جنگ می گذرد و مقاومت همچنان همانند کوه ایستاده است؛ تمام دنیا شجاعت و دلاوری مجاهدان ما در ضربه زدن به دشمن نه تنها در مقابله با حملات بلکه به هنگام خروج‌ آن از غزه را مشاهده کرد. هدف قرار دادن دشمن ادامه خواهد یافت و جدیدتر و متنوع‌تر نیز خواهد شد.

ابوعبیده تاکید کرد: از دروغ‌های دشمن تلاش برای قانع کردن جهان است؛ مبنی بر اینکه گردان‌های القسام را از بین بردیم و تنها گردان رفح باقی مانده است.

وی با بیان اینکه از مساله حقوق ملت فلسطین و پایان جنگ و بازگشت آوارگان و همچنین بازسازی غزه و ورود کمک‌ها کوتاه نمی‌آییم، گفت: تنها چیزی که خون شهدا را جبران می کند تحقق حقوق مشروع ما و تحقق شروط مقاومت است.

سخنگوی القسام خاطرنشان کرد: دشمن در رسیدن به توافق تبادل‌اسرا تعلل می‌کند و تلاش می کند که در مسیر میانجیگری‌ها برای رسیدن به آتش‌بس سنگ‌اندازی کند.

ابوعبیده گفت: از تمام تلاش های نظامی و مردمی به‌ویژه در جبهه‌های لبنان، یمن و عراق تقدیر و تشکر می کنیم. به مقاومت شجاعانه در کرانه باختری و تمام خاک فلسطین درورد می‌فرستیم. از مردم اردن می‌خواهیم که فعالیت خود را گسترش دهند.

پاسخ ایران محاسبات دشمن را برهم زد

وی با اشاره به حمله تلافی‌جویانه ایران به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی در پی حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در سوریه گفت: زمان عربده‌کشی دشمن بدون اینکه کسی مجازاتش کند به پایان رسید. جهان شاهد بود که چگونه رژیم صهیونیستی قبل، حین و بعد از عملیات «وعده صادق» به وحشت افتاد؛ عملیاتی که جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی انجام داد.

ابوعبیده در ادامه گفت: پاسخ ایران در اندازه و ماهیت خود قواعد جدیدی وضع کرد و محاسبات دشمن و حامیان آن را برهم زد. رژیم صهیونیستی متحدان خود را از هزاران مایل دورتر برای دفاع از خود فراخواند و بعد هم به قابلیت‌های دفاعی خود بالید و لاف حمله زد و تلاش کرد آثار و نتایج حمله ایران را پنهان کند اما ما از اثرات این پاسخ (ایران) به خوبی آگاهیم.

ابوعبیده افزود: دشمن تلاش می کند که به وعده‌های خود در مذاکرات پایبند نباشد و به دنبال به دست آوردن زمان بیشتر است. سناریوی «رون آراد» بیشتر از هر سناریوی دیگری ممکن است در ارتباط با اسرای دشمن در غزه تکرار شود. توپ اکنون در زمین هر طرفی از دشمن است که این امر به او مربوط می‌شود اما زمان تنگ و فرصت کم است.

سخنگوی القسام گفت: آنچه که به فشار نظامی موسوم است تنها منجر به ثابت قدم ماندن ما بر روی مواضع خود و محافظت از حقوق مردم فلسطین می‌شود. واکنش هیستریک به اقدامات جبهه‌های مختلف مقاومت نشان دهنده اهمیت این اقدامات است.

وی خاطرنشان کرد: خانواده‌های اسرای صهیونیست خواهند فهمید که کابینه فاشیستی آن ها چه فاجعه‌ای علیه آن‌ها مرتکب شد اما دیگر دیر شده است. به نتانیاهو می‌گوییم که مرگ شما و نابودی اشغالگری‌تان حتما فرا خواهد رسید و گریه‌های دروغین در مقابل چشمان دشمن منجر به تغییر چهره شما نخواهد شد.

ابوعبیده در پایان از تمام امت اسلامی خواست که فعالیت‌های مردمی خود در دفاع از مقاومت را گسترش دهند

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898805

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • مردم عزیز ما در معیشت و مسکن با مشکلات زیادی مواجه هستند که باید برای حل آن تدبیر فوری کرد
  • روند تکامل هوش مصنوعی... از اصول اولیه تا نوآوری‌های مختلف
  • ابوعبیده: دشمن در شن‌های غزه گیر افتاده است/ پاسخ ایران قواعد جدیدی ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • کمین باشگاه قطری برای ستاره های پرسپولیس؛ این سه نفر را می‌خواهیم!
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه