Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-04-19@17:55:45 GMT

نحوه صعود تیم های اروپایی به جام جهانی 2022 قطر

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۶۳۱۵

برای بسیاری از هواداران فوتبال سوال شده نحوه صعود تیم های قاره اروپا از طریق پلی آف چگونه است که در این مطلب، به صورت جامع نحوه راهیابی تیم های اروپا به جام جهانی را بررسی می کنیم

مسابقات مقدماتی جام جهانی 2022 قطر در قاره اروپا به پایان راه خود نزدیک می شود و جدول گروه های ده گانه قاره اروپا، تقریبا به طور کامل سر و شکل یافته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختصاصی طرفداری | تا به امروز تکلیف دو تیم صعود کننده به جام جهانی مشخص شده و همچنین مشخص است کدام تیم ها شانس بالایی برای صعود مستقیم یا راهیابی به پلی آف خواهند داشت. با توجه به لغزش تیم های قدرتمندی چون اسپانیا، برای هواداران فوتبال سوال شده که تیم های راه یافته به پلی آف، چگونه به جام جهانی خواهند رسید که در این مطلب به بررسی این مسئله و نحوه صعود تمام تیم ها می پردازیم.

توضیح ساده تر پلی آف

اروپا برای جام جهانی 2022 سیزده سهمیه دارد. تیم های صدرنشین گروه های ده گانه مقدماتی، مستقیما راهی جام جهانی می شوند. ده تیم دوم گروه های ده گانه به همراه دو تیم برتر لیگ ملت های اروپا، به سه مسیر حذفی تقسیم می شوند که هر مسیر، متشکل از چهار تیم است. برنده بازی فینال در مسیرهای سه گانه نیز راهی جام جهانی می شوند. 

توضیح دقیق تر پلی آف

مسابقات مقدماتی جام جهانی قاره اروپا، با حضور 55 تیم در ده گروه برگزار می شود که نیمی از گروه ها با حضور پنج تیم و نیم دیگر با حضور شش تیم تقسیم شده اند. قاره اروپا برای جام جهانی 2022 قطر، سیزده سهمیه دارد که ده تیم از طریق صدرنشینی در گروه های ده گانه به جام جهانی می رسند. ده تیم دوم هر گروه هم راهی پلی آف خواهند شد، پلی آفی که نحوه برگزاری آن نسبت به دوره های قبل تغییر کرده است. پلی آف مقدماتی قاره اروپا با حضور دوازده تیم برگزار می شود که به غیر از ده تیمِ دومِ هر گروه، دو تیم برتر چهار سطح لیگ ملت های اروپا فصل 21-2020 که از طریق مسابقات مقدماتی جام جهانی در گروه های خود اول و دوم نشده اند، به پلی آف اضافه می شوند.

نحوه سیدبندی و قرعه کشی مسابقات پلی آف، براساس نتایج تیم ها رقم می خورد. شش تیم دوم مقدماتی که بیشترین امتیاز را داشته باشند در سید یک و چهار تیم مقدماتی که امتیازات کم تری دارند، به همراه دو تیمی که از لیگ ملت های اروپا اضافه می شوند، در سید دو قرار می گیرند [توضیح نگارنده: این نحوه سیدبندی با توجه به پنج تیمی بودن پنج گروه، ناعادلانه نیست چرا که امتیازات کسب شده تیم های دوم گروه های شش تیمی مقابل تیم آخر گروه، محاسبه نمی گردد و در واقع تمام گروه ها، پنج تیمی محاسبه می شوند]. 

جدول کنونی تیم های دوم گروه های ده گانه تا 13 اکتبر سید گروه تیم بازی برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتیاز 1 A پرتغال 6 5 1 0 16 4 12 16 1 C سوئیس 6 4 2 0 10 1 9 14 1 F اسکاتلند 7 4 2 1 12 7 5 14 1 B اسپانیا 6 4 1 1 13 5 8 13 1 I لهستان 6 3 2 1 13 7 6 11 1 H کرواسی 6 3 2 1 9 3 6 11 2 E جمهوری چک 7 3 2 2 12 9 3 11 2 G نروژ 6 3 2 1 7 5 2 11 2 J رومانی 7 3 1 3 9 8 1 10 2 D اوکراین 7 1 6 0 9 8 1 9 جدول بهترین تیم های لیگ ملت های اروپا سطح لیگ رده در لیگ ملت های اروپا تیم صدرنشین در هر سطح  گروه مقدماتی A قهرمان فرانسه (اول گروه) D نایب قهرمان اسپانیا (دوم گروه) B 3 ایتالیا (اول گروه) C 4  بلژیک (اول گروه) E B 17 ولز (فعلا سهمیه پلی آف از طریق لیگ ملت ها) E 18 اتریش (فعلا سهمیه پلی آف از طریق لیگ ملت ها) F 19 جمهوری چک (دوم گروه) E 20 مجارستان I C 33 اسلوونی H 34 مونته نگرو G 35 آلبانی I 36 ارمنستان J D 49 جبل الطارق G 50 جزایر فارو F

در حال حاضر تیم های ولز و اتریش که در گروه های خود در مقدماتی جام جهانی سوم هستند و از آن طریق سهمیه نمی گیرند، به خاطر صدرنشینی در گروه خود در سطح B لیگ ملت های اروپا، می توانند به پلی آف برسند. اگر در گروه E، ولز از جمهوری چک سبقت بگیرد، جمهوری چک به جای ولز از طریق لیگ ملت های اروپا سهمیه پلی آف کسب می کند.

مسیر پلی آف

پس از تکمیل مسابقات مقدماتی جام جهانی، دوازده تیم راه یافته به پلی آف، به سه مسیر حذفی چهار تیمی تقسیم می شوند. شش تیم دارای بیشترین امتیاز در میان تیم های دوم در سید یک، به ترتیب میزبان خواهند بود و چهار تیم دارای کم ترین امتیاز در میان تیم های دوم به همراه دو تیم برتر لیگ ملت های اروپا در سید دو، به ترتیب امتیازات شان مهمان می شوند. این یعنی بازی های نیمه نهایی و فینال هر مسیر، تک حذفی است و حضور در سید یک و کسب بیشترین امتیازات، می تواند مزیت مهمی داشته باشد.

پلی آف مسیر A از دو نیمه نهایی بازی شماره یک و بازی شماره دو تشکیل شده که برنده این بازی ها به فینال A می رسند. پلی آف مسیر B از دو نیمه نهایی بازی شماره سه و بازی شماره چهار تشکیل شده که برنده این بازی ها به فینال B راه می یابند و پلی آف مسیر C نیز از دو نیمه نهایی بازی شماره پنج و بازی شماره شش تشکیل شده که برنده شان به فینال C می رسد. برنده هر فینال نیز راهی جام جهانی خواهد شد. میزبان فینال های A, B و C از طریق قرعه کشی مشخص می شود و نیمه نهایی و فینال سه مسیر، در فروردین 1401 برگزار می شود. 

کدام تیم ها صعود می کنند؟ کدام تیم ها حذف شده اند؟

گروه A: یکی از میان صربستان و پرتغال، مستقیم صعود می کند و دیگری به پلی آف می رسد. لوکزامبورگ، جمهوری ایرلند و جمهوری آذربایجان حذف شده اند. 

گروه B: اسپانیا به لطف نایب قهرمانی در لیگ ملت ها، سهمیه پلی آف برایش رزرو شده است اما آن ها با سوئد برای صدرنشینی و صعود مستقیم می جنگند. سوئد با وجود صدرنشینی، صعود مستقیم و کسب سهمیه پلی آف برایش قطعی نیست. یونان تحت هیچ شرایطی مستقیم صعود نمی کند اما شانس راهیابی به پلی آف را دارد. گرجستان و کوزوو حذف شده اند. 

گروه C: یکی از میان ایتالیا و سوئیس مستقیم صعود می کند و دیگری راهی پلی آف می شود. بلغارستان، ایرلند شمالی و لیتوانی حذف شده اند.

گروه D: فرانسه با قهرمانی در لیگ ملت های اروپا، سهمیه پلی آف برایش رزرو شده و امیدوار است مستقیم صعود کند. تیم های اوکراین، فنلاند و بوسنی همه برای صعود مستقیم و راهیابی به پلی آف شانس دارند. قزاقستان حذف شده است. 

گروه E: بلژیک تیم چهارم لیگ ملت های اروپا، سهمیه پلی آف را در جیب خود دارد و شانس اول صعود مستقیم است. جمهوری چک رده دومی، به خاطر این که فقط یک بازی دیگر دارد، نمی تواند فاصله پنج امتیازی با بلژیک را جبران کند و صعود مستقیم آن ها غیرممکن است اما حضور آن ها در پلی آف تقریبا قطعی است. ولز سوم جدولی شانس صعود مستقیم را دارد اما در صورت قرار گیری در رده سوم هم به لطف عملکرد خوبش در لیگ ملت ها می تواند به پلی آف برسد. استونی و بلاروس حذف شده اند. 

گروه F: دانمارک صعودش به جام جهانی 2022 را قطعی کرده است. اسکاتلند و اسرائیل برای راهیابی به پلی آف رقابت می کنند که فقط یکی از آن ها راهی این مرحله می شود. اتریش از مرحله گروهی هیچ شانسی برای راهیابی به پلی آف ندارد اما از طریق لیگ ملت های اروپا احتمالا به پلی آف می رسد. جزایر فارو و مولداوی حذف شده اند.

گروه G: فاصله نزدیک هلند، نروژ و ترکیه باعث شده وضعیت صعود مستقیم، راهیابی آن ها به پلی آف و حذف شان مشخص نباشد. مونته نگرو شانس صعود مستقیم را ندارد و در بهترین حالت ممکن به پلی آف می رسد. لتونی و جبل الطارق حذف شده اند.

گروه H: از میان روسیه و کرواسی، یکی مستقیم صعود می کند و دیگری به پلی آف می رسد. اسلواکی، اسلوونی، مالت و قبرس همگی حذف شده اند.

گروه I: مثل گروه جی، فاصله تیم های انگلیس، لهستان و آلبانی نزدیک است و هر سه تیم ممکن است مستقیم صعود کنند، به پلی آف برسند و یا حذف شوند (این احتمال فقط روی کاغذ است چون انگلیس با احتمال پیروزی 99.99% مقابل سن مارینو، حذف نخواهد شد) مجارستان شانسی برای صعود مستقیم ندارد و احتمال ضعیفی برای راهیابی آن ها به پلی آف وجود دارد. آندورا و سن مارینو حذف شده اند. 

گروه J: آلمان مستقیما راهی جام جهانی 2022 شده است. تیم های رومانی، مقدونیه شمالی، ارمنستان و ایسلند همه برای راهیابی به پلی آف رقابت می کنند و لیختن اشتاین حذف شده است. 

اخبار داغ 

دعوای زشت سارا و نیکا با هم در لایو زنده ! + فیلم خجالت آور برترین های قرن با عباس رضوی: علی دایی را به دهه پنجاه میبرم تا تیمم کامل شود وقتی داور در عرض 2 ثانیه تصمیم خود را تغییر می دهد؛ اوج جذابیت در دقایق پایانی تقابل امارات و عراق / فیلم استوری عجیب سامان قدوس پس از تساوی ایران برابر کره جنوبی کریستیانو رونالدو و 115 گل ملی؛ چه وقت، چگونه و در چه شرایطی؟ چه تعداد از گل های ملی کریستیانو رونالدو و لیونل مسی پنالتی بوده است؟

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مسابقات مقدماتی جام جهانی راهیابی به پلی آف لیگ ملت های اروپا گروه های ده گانه پلی آف می رسد راهی جام جهانی لیگ ملت ها برای راهیابی سهمیه پلی آف جام جهانی 2022 جام جهانی مستقیم صعود صعود مستقیم تیم های دوم حذف شده اند بازی شماره نیمه نهایی قاره اروپا جمهوری چک چهار تیم دوم گروه گروه ها ده تیم شش تیم تیم ها دو تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش واردات برخی کشور‌های اروپایی از ایران در نخستین ماه ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) کل مبادلات تجاری ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در نخستین ماه سال جاری میلادی را بالغ بر ۳۸۰ میلیون یورو اعلام کرد.

مبادلات تجاری ایران و اتحادیه اروپا در این ماه با افت ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. تجارت ایران و اروپا در ژانویه سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۴۲۴ میلیون یورو اعلام شده بود.

واردات اتحادیه اروپا از ایران در ماه ژانویه ۲۰۲۴ با افت ۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن به ۶۹ میلیون یورو رسیده است. کشور‌های اروپایی در ماه نخست سال قبل ۸۰ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بودند.

صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ژانویه امسال نیز ۹ درصد افت داشته و به ۳۱۱ میلیون یورو رسیده است. کشور‌های اروپایی در ماه نخست سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۳۴۴ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بودند.

صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در یک ماه

بر اساس این گزارش آلمان بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران در میان کشور‌های اروپایی طی ژانویه ۲۰۲۴ بوده و ۳۸ درصد کل تجارت ایران با اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده است. آلمان در این دوره ۱۰۰ میلیون یورو کالا به ایران صادر و ۱۹.۷ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده است. صادرات آلمان به ایران نسبت به ماه مشابه سال قبل تغییری نداشته؛ اما واردات این کشور از ایران با کاهش ۲۶ درصدی مواجه شده است.

رشد ۶۲ درصدی صادرات اسپانیا به ایران

صادرات برخی دیگر از کشور‌های اروپایی به ایران در ژانویه ۲۰۲۴ افزایش قابل توجهی داشته است. صادرات اسپانیا به ایران در این ماه با رشد ۶۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و از ۱۵.۴ میلیون یورو در ژانویه ۲۰۲۳ به ۲۵ میلیون یورو در ژانویه امسال افزایش یافته است.

صادرات ایتالیا به ایران نیز ۱۳ درصد در ژانویه امسال افزایش یافته و به ۴۳.۹ میلیون یورو رسیده است. ایتالیا در ژانویه سال قبل ۳۸.۸ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بود.

واردات یونان از ایران ۳ و هلند ۲ برابر شد

در حالی که واردات آلمان از ایران در ژانویه امسال کاهش ۲۶ درصدی داشته واردات یونان از ایران ۳ برابر شده و به ۲.۳ میلیون یورو رسیده است. واردات هلند از ایران نیز تقریباًً دو برابر شده و از ۳.۵ میلیون یورو در ژانویه ۲۰۲۳ به ۶.۸ میلیون یورو در ژانویه امسال رسیده است.

واردات رومانی از ایران نیز با رشد ۴۷ درصدی به ۳.۴ میلیون یورو و ایتالیا با رشد حدود ۲ درصدی به ۱۲.۲ میلیون یورو بالغ شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نحوه مصرف کرم ضدآفتاب برای مادران باردار و کودکان
  • بعد از ۹ سال؛ لیگ برتر انگلیس بدون نماینده در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا
  • حضور سه تیم آلمانی در مرحله نیمه نهایی مسابقات اروپایی پس از ۲۹ سال
  • سهمیه سری آ ایتالیا برای شرکت در لیگ قهرمانان اروپا اضافه شد
  • آاس رم و صعود به مرحله نیمه نهایی مسابقات اروپایی طی ۴ فصل اخیر
  • رسمی؛ سهمیه پنجم سری آ در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا قطعی شد
  • توماس توخل، متخصص جدید صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • جهش واردات برخی کشور‌های اروپایی از ایران در نخستین ماه ۲۰۲۴
  • بانک جهانی: شکاف درآمدی در ایران به کمترین رقمِ ۸ ساله رسید
  • بانک جهانی: شکاف درآمدی در ایران به کمترین رقم در ۸ سال رسید