Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، سید مجید امامی صبح امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه فرهنگ پیشران توسعه کشور است، گفت: مهمترین مأموریت این شورا پیوست فرهنگی امور است و این به معنای کشیدن ترمز توسعه نیست.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به اهمیت رویکرد ناحیه‌گرایی در سیاستگذاری‌های فرهنگی افزود: دوره جدیدی در شورای فرهنگ عمومی آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: ناحیه‌گرایی یعنی از کلیات‌بافی در تهران عدول کنیم و با توجه به ظرفیت‌های انسان‌شناختی، فرهنگ‌شناختی و جامعه‌شناختی هر زیست‌بوم برای آن منطقه برنامه‌ریزی کنیم.

امامی اظهار داشت: پیمایش‌های ارزشی و نگرشی ما نشان می‌دهد که علی‌رغم توسعه شهرنشینی در چهارمحال و بختیاری بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مدنظر قرار نگرفته و چهارمحال و بختیاری در حال حاضر از پیشتازان سقوط نرخ رشد جمعیت در کشور است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور بیکاری را مهمترین دغدغه مردم چهارمحال و بختیاری دانست و خاطرنشان کرد: دو ظرفیت بزرگ این استان که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد اول برگشت به حیات روستایی و ارتقای کیفیت زندگی روستایی و دیگری فعال شدن اقتصاد گردشگری در استان است.

وی در ادامه با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی چشم و چراغ حل مسائل است، افزود: باید با برندینگ ملی و بین‌المللی چهارمحال و بختیاری مشکل گردشگری را حل کنیم و این کار به عهده نظام فرهنگی و رسانه‌ای است.

امامی تصریح کرد: فاز مطالعاتی و تأمین هزینه تدوین طرح را ما به عهده می‌گیریم و از این طرح در چهارمحال و بختیاری پشتیبانی کامل خواهیم کرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: تدوین دو طرح «فرهنگی و رسانه‌ای برندینگ گردشگری فرهنگی و طبیعی چهارمحال و بختیاری» و همچنین طرح «بازگشت به روستا» می‌تواند از مصوبات این جلسه باشد.

وی بیان داشت: برای سال جاری تصمیم داریم 30 درصد از اعتبارات فرهنگی و اجتماعی استان‌ها و 50 درصد اعتبارات فرهنگی وزارت‌خانه برای استان‌ها را در اختیار مصوبات شورای فرهنگ عمومی قرار دهیم.

امامی همچنین از تلاش برای در اختیار گرفتن نظارت و هدایت بودجه‌های فرهنگی کشور خبر داد و افزود: اگر این امر محقق بشود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

انتهای پیام/68036/م

 

منبع: فارس

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور پیشران توسعه پیوست فرهنگی چهارمحال و بختیاری شورای فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۲۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۱۰ طرح پیشنهادی چهارمحال و بختیاری در شورای عالی کشور

بهمن میری اظهار داشت: باید شورای اسلامی را نمونه جامعی از دموکراسی در جامعه دانست، زیرا افرادی از دل مردم، با رای مردم و برای مردم انتخاب می‌شوند که کار جهادی و بدون منت را انجام می‌دهند.

وی افزود: در حقیقت شورای اسلامی ساختاری است که پاسخگو بوده، اما اختیاری ندارد که این یک خلأ قانونی به شمار می‌رود.

میری با بیان اینکه طرح‌ها و مصوبات خوبی در استان فراهم و به شورای عالی کشور ارسال شد که تعداد قابل توجهی به تصویب رسیدند، اضافه کرد: ۱۰ طرح در شورای عالی کشور مورد تصویب قرار گرفت و در انتظار تصویب مجلس شورای اسلامی هستند.

وی در خصوص موضع شورای اسلامی در دوره ششم در خصوص طرح‌های غیرقانونی انتقال آب، تصریح کرد: موضع شورای اسلامی استان در این دوره کاملاً روشن است و در کنار مردم قرار دارد.

محمدیعقوب باقری نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان با بیان اینکه شورای اسلامی نهادی است که می‌تواند طرح و لایحه به دولت و مجلس ارائه دهد، گفت: در دوره ششم اندکی از این ظرفیت استفاده شده است.

وی افزود: به واسطه شرایط توپوگرافی در چهارمحال و بختیاری پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استان دیده نشده و با نگاه محروم بودن، در زمره استان‌های کم برخوردار قرار گرفته است که اگر دید ما تغییر کند و مطالبه‌گری صورت گیرد می‌توان انتظار داشت که در این راستا اندکی مشکلات رفع شود.

باقری بیان داشت: ۱۰ طرحی که در شورای عالی استان‌ها مطرح شد شامل توزیع عادلانه آب، تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری‌ها، عضویت شورای اسلامی در شورای تامین و برنامه‌ریزی شهرستان‌ها، اصلاح قانون شورای حفظ حقوق بیت المال، اصلاح قانون حریم رودخانه‌ها، حقآبه‌ها و اصلاح ماده ۱۰۱ از جمله مهم‌ترین طرح‌ها بود.

به گفته وی دو هزار جامعه شورایی در سطح استان وجود دارد.

باقری بیان کرد: از ۳۲ طرحی که در شورای عالی استان‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت ۱۲ طرح مربوط به چهارمحال و بختیاری بود، اما امسال طرح‌هایی در دست بررسی است که یکی از مهم‌ترین آنها اصلاح ماده ۱۰۱ است.

احمد هاشمی ننماینده شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان، افزود: با توجه به اینکه شورا و رسانه دو بازوی اصلی امر مطالبه‌گری هستند با این تفاوت که قلم رسانه پرقدرت‌تر از شوراست.

بیشتر بخوانید

ایجاد تحول در شهرکرد نیازمند هم افزایی بین دستگاه‌های اجرایی است

وی گفت: مهمترین مشکل استان و شهرستان فارسان موضوع پسماند بوده که موجب ضربه به آینده استان شده است، در حقیقت موضوع پسماند در شهر‌ها به مهم‌ترین آیتم بیماری سرطان تبدیل شده است.

مهری امینی رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان با بیان اینکه در سطح استان ۱۰۱ نقطه غیر اصولی دفن پسماند وجود دارد، گفت: این نقاط در حال آلوده کردن منابع آبی و خاکی هستند، این نقاط در بالا دست منابع آب شرب شهر‌ها و روستا‌ها قرار گرفته‌اند.

به گفته وی، انجام پروژه‌های عمرانی و خیرین در حوزه‌های ورزشی فرهنگی و... خوب است، اما سلامت مردم شوخی بردار نیست و مردم باید آگاه شوند تا طرح تفکیک از مبدا در همه مناطق استان به خوبی اتفاق بیفتد.

غلامرضا چهلگردی سامانی نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان، افزود: از بدو تاسیس ششمین دوره شورای اسلامی استان، اعضا کاملا متحد و یکدل پیگیر مسائل استان از جمله بحث آب، راه‌ها، راه آهن، فرودگاه و.. بودند.

وی افزود: در بحث انتقال آب موضع شورا کاملاً مشخص و مخالفت خود را به صورت صریح با هرگونه طرح غیرقانونی اعلام کرده و می‌کند، در حقیقت اگر قرار است انتقالی انجام شود باید نیاز‌های مبدا دیده شود و کاملاً علمی این اتفاق بیفتد.

جعفر عسگری حسنوند نماینده شهرستان کوهرنگ در شورای اسلامی استان، خاطرنشان کرد: در استان‌های صنعتی و نفت‌خیز درصدی از درآمد نفتی به پروژه‌های عمرانی آن استان اختصاص می‌یابد با توجه به اینکه استان‌هایی در بحث صنایع و سایر بخش‌ها از منابع آبی استان استفاده می‌کنند، باید درصدی از درآمد آن استان‌ها به چهارمحال و بختیاری تخصیص داده شود که این امر می‌تواند موجب ایجاد زیرساخت‌های بهداشتی، عمرانی و. در استان شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • برش استانی فرهنگی قزوین از برش‌های مستغنی و باکیفیت کشور است
  • برنامه‌های فرهنگی بر اساس برش استانی مهندسی فرهنگی اجرا شود
  • تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود
  • فناوری‌های تجربه شده در حوزه فرهنگی اجرا شود
  • تصویب ۱۰ طرح پیشنهادی چهارمحال و بختیاری در شورای عالی کشور
  • ۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد