Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعات جدید نشان می دهد که لبنیات بریتانیا با شیرگاوهایی تولید می شود که تغذیه آنها با سویا وابستگی شدیدی به جنگل زدایی در برزیل و به ویژه آمازون دارد.

به گزارش «انرژی امروز» صلح سبز می گوید در بریتانیا شیر لازم برای تولید پنیر چدار، کره و شکلات از گاوهایی تهیه می شود که منبع تغذیه آنها سویای تولید شده در برزیل است، سویایی که در زمین هایی تولید می شود که پیشتر بخشی از جنگل های آمازون بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه می گوید که این سویا در منطقه سرادو کشت می شود که محل زندگی بیش از 5 درصد گونه های جانوری و گیاهی دنیاست.

بر اساس بررسی های صلح سبز، تنها یکی از تامین کنندگان سویای مورد نیاز گاوداری های بریتانیا باعث از بین رفته بخش بزرگی از جنگل های آمازون شده است.

به گزارش «انرژی امروز» از بانک جهانی، بین سالهای 1990 تا 2016، 1.3 میلیون کلیومتر مربع از جنگل های دنیا، معادل کل مساحت آفریقای جنوبی، از بین رفته اند. بر اساس بررسی های یک تحقیق در سال 2015 در ژورنال نیچر، از زمانی که بشر شروع به قطع درختان کرده است، بیش از 46 درصد از درختان کره زمین از بین رفته اند. در 50 سال گذشته حدود 17 درصد از جنگل های بارانی آمازون نابود شده اند. و روندی نابودی این جنگل ها هنوز هم با سرعت ادامه دارد.

در برزیل جنگل زدایی با سرعت بسیار بیشتری ادامه دارد. در سال 2019، تنها یکی شرکتهای تولید کننده سویا در برزیل، که اتفاقا بزرگ ترین تولید کننده سویا کشور هم هست، برای از بین بردن غیرقانونی بیش از 5 کیلومتر مربع جنگل های آمازون 450 هزار دلار جریمه شد. از طرفی این شرکت با کشاورزانی مرتبط است که در سال های 2019 تا 2020 بیش از 10 کلیومتر مربع از این جنگل ها را آتش زدند یا درختانشان را برای کشاورزی قطع کردند.

سال گذشته یک مطالعه مشخص کرد که در سال 2015 کشاورزان تولید کننده سویا 800 کیلومتر مربع جنگلزدایی کردند و 12 هزار مورد آتش سوزی عمدی به راه انداختند.

اما نکته جالب توجه این است که سال گذشته هشت کشور اروپایی عضو «منشور آمستردام» که آلمان، فرانسه، دانمارک، ایتالیا، هلند، نروژ و بریتانیا عضو آن هستند از جنگلزدایی در برزیل ابراز نگرانی کرده و به دولت این کشور اعتراض کرده بودند. این کشورها هدف از اقدامات خود را حذف کامل جنگل زدایی از چرخه تولید مواد غذایی و محصولات کشاورزی اروپا اعلام کرده بودند.

در بیانیه آنها آمده بود «کشورهای عضو گروه منشور آمستردام خواستار تعهد سیاسی و قاطع دولت برزیل به کاهش جنگل زدایی هستند.»

مدافعان محیط زیست عامل اصلی وضعیت وخیم جنگلزدایی را سیاست های ژائیر بولسونارو، رئیس جمهور دست راستی برزیل می دانند که با تشویق طرح های توسعه در منطقه آمازون زمینه را برای تخریب گسترده تر نواحی جنگلی توسط دامپروران، چوب برها و کشاورزان غیر قانونی و بورس بازها و دلالان زمین فراهم کرده است.

برچسب هاانرژی امروز جنگل آمازون جنگل زدایی ژاییر بولسونارو صلح سبز

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز جنگل آمازون جنگل زدایی صلح سبز آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو جنگل زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۵۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی با این دانه خوراکی

مصرف محصولات سویا به طور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید و کلسترول تام در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.

به گزارش ایسنا، دیابت نوع ۲ کنترل نشده با هیپرگلیسمی، التهاب مزمن و دیس‌لیپیدمی همراه است و با گذر زمان می‌تواند منجر به عوارض میکروواسکولار مانند نفروپاتی، نوروپاتی و رتینوپاتی شود. همچنین دیابت نوع ۲ دارای عوارض ماکروواسکولار مانند تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی و عروقی دارد.

«خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی» و «مرگ و میر ناشی از علل قلبی و عروقی» در میان افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به سایر افراد حدود ۲ برابر است. به طور قطع، اصلاح سبک زندگی مانند رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی و پرهیز از سیگار می‌تواند از دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی‌عروقی جلوگیری کند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، سویا سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و فیتواستروژن است. نتایج برخی از مطالعات بیانگر این است که افزایش محصولات سویا بر افزایش مصرف سویا به منظور پیشگیری و مدیریت دیابت نوع ۲ تأکید می‌کند.

مصرف محصولات سویا مانند پروتئین سویا، لوبیای سویا و شیر سویا به طور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید، کلسترول تام، لیپوپروتئین کم‌کالری و پروتیئن واکنشی C در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود. همچنین مصرف مقادیر بالای سویا (بیش از ۳۰ گرم در روز) می‌تواند قند خون ناشتا را در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور قابل توجهی کاهش دهد.

دیگر خبرها

  • کشف چهارهزار لیتر مشروبات الکلی در شوشتر و اندیمشک
  • پلی به گذشته - بریس رونالدو نازاریو با پیراهن رئال مادرید مقابل سویا (2004/3/28) / فیلم
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتور‌های قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی با این دانه خوراکی
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
  • ۵ ماده غذایی مناسب برای کم کاری تیروئید!
  • اولویت ما مانع زدایی از حضور مردم در صحنه مشارکت باشد
  • اشک ریختن وینیسیوس در کنفرانس خبری برزیل پس از سوال خبرنگار در رابطه با نژاد پرستی / فیلم
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری در کرج
  • کپی ۳۰۰ کارت بانکی توسط یک سوپرمارکت در گوهردشت کرج