Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن عامریون امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان با توجه با بازگشایی مرز اینچه‌برون اظهار کرد: از بدو شیوع تمام تمهیدات لازم برای تسهیل در ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی اندیشیده شد.

وی تصریح کرد: با توجه به لزوم ضدعفونی ناوگان حمل و نقل بین‌المللی در مرز اینچه‌برون، داکت ضدعفونی طبق ضوابط تعریف شده در پروتکل‌های بین دو کشور ایران و ترکمنستان احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پایانه مرزی اینچه‌برون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان گفت: از جمله اقدامات دیگر برای مقابله با ویروس کرونا تاکید بر واکسیناسیون رانندگان فعال بخش حمل و نقل بین الملل شد که با توجه به استقبال فعالان این بخش، گام بزرگی برای مهار ویروس کرونا برداشته شده است.

عامریون با توجه به لزوم تسریع در بازگشایی مرزهای بین دو کشور خاطرنشان کرد: با توجه به درخواست‌ها و مراجعات فعالان بخش حمل و نقل بین‌المللی و مراودات خوبی که بین تجار دو کشور در گذشته بود، تمام تمهیدات لازم برای رفع نگرانی‌ها برداشته شد.

وی خاطرنشان کرد: مرز اینچه‌برون از جمله دروازه‌های حائز اهمیت برای تبادل کالا بین دو کشور است که ما از بازگشایی عادی مرز استقبال می‌کنیم و مسیر قابل اطمینان برای مراودات بین تجار دو کشور است.

مدیر پایانه مرزی اینچه‌برون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان از استاندار گلستان، مجمع نمایندگان استان، نماینده وزارت خارجه و تمام مدیران که در طی یک سال اخیر تمام تلاش خود را برای بازگشایی مرز اینچه‌برون کردند، تشکر و قدردانی کرد.

گفتنی است با اعلام ترکمنستان و توافقات صورت گرفته، از صبح امروز پنجشنبه، کامیون‌های حامل بار تجاری ایران  به مقصد ترکمنستان، پذیرش شدند.

وی افزود: از اسفند سال ۱۳۹۸ و با همه گیری بیماری کرونا، مرز زمینی ترکمنستان با ایران در «اینچه برون» استان گلستان بسته شد و بعد از ۲۰ ماه صبح امروز با پذیرش کامیون‌های ایرانی فعالیت خود را از سر می‌گیرد.

براساس تصمیمات اخذ شده توسط دو کشور، کالاهای صادراتی از «اینچه‌برون» با کامیون وارد خاک کشور مقابل شده و محموله‌ها در گمرک ترکمنستان، توسط کامیون‌های ترکمن به مقاصد نهایی حمل خواهند شد.

در 20 ماه گذشته چندین ماه تردد  با ترکمنستان در سایر مرزها کاملا متوقف بود و بعد از مدتی مسیرهای ریلی صرفا در مرزهای «سرخس»، «لطف‌آباد» و «اینچه‌برون» فعال شد و مسیرهای زمینی نیز فقط در مرزهای تجاری «سرخس» و  لطف آباد» استان خراسان‌رضوی با روش جابجایی کشنده، بازگشایی شد.

مرز «باجگیران» خراسان‌رضوی با ترکمنستان نیز از اسفند ماه ۱۳۹۸ به صورت کامل مسدود است و هنوز بازگشایی نشده است.

انتهای پیام/2307/

منبع: فارس

کلیدواژه: عامریون مرز اینچه برون بازگشایی اینچه برون اینچه برون مرز اینچه برون حمل و نقل بین دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۷۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت کامل اتاق بازرگانی تهران با تعطیلی پنجشنبه‌ها

اتاق بازرگانی تهران در بیانیه‌ای در مورد افزودن روز پنجشنبه (به جای شنبه) به تعطیلات پایان هفته عنوان کرد که تصمیمی گرفته شده که نشانه عدم باور قلبی و ذهنی به بخش خصوصی است.

 

به گزارش ایسنا، در بخشی از بیانیه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران آمده است:

اسباب نگرانی است که نمایندگان مردم در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در تازه‌ترین تصمیم خود با بی‌توجهی به پیشنهاد منطقی، کارشناسانه و مبتنی بر منافع ملی که توسط فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار در مورد تعیین روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات پایان هفته ارائه شده بود، در اصلاح لایحه ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کاهش ساعات کاری هفته از ۴۴ به ۴۰ ساعت، روز‌های کاری را نیز شنبه تا چهارشنبه و تعطیلات دو روزه پایان هفته را روز‌های پنجشنبه و جمعه تعیین کردند.

تصمیم اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در صورت تایید نهایی و تبدیل به قانون جاری کشور، قطع ارتباط اقتصاد کشور با بازار‌های بین‌المللی را به چهار روز در هفته افزایش می‌دهد و روشن است که در شرایط تحریم و محدودیت‌های خارجی و تنگنا‌های داخلی، ضمن تحمیل زیان مضاعفی بر اقتصاد کشور خصوصاً در شرایط دشوار کنونی، نقض اکید منویات مقام معظم رهبری در دستیافت به اهداف شعار سال خواهد بود.

در ادامه این بیانیه آمده است: از موضوع تعطیلی ایام پایان هفته، نمودی از تجمع و یکدستی خواسته‌های فعالان اقتصادی و سایر شقوق اجتماعی کشور است که در همراهی با یکدیگر و با انتشار سیلی از بیانیه، اطلاعیه، مصاحبه و اظهارنظرات، تلاش می‌کنند تا از خواسته و آرزوی سربازان خط مقدم اقتصادی کشور که مجدداً نادیده انگاشته شده را به جهت پیشینه‌سازی منافع ملی محقق کنند.

امیدواریم نظر نهایی سیاستگذاران و قانونگذاران در مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، عدم تایید این تصمیم و استماع نظرات کارشناسی فعالان اقتصادی و بخش خصوصی با هدف بیشینه‌سازی منافع ملی و به کار بستن آن باشد.

دیگر خبرها

  • تردد روان در تمام محورهای برون شهری کشور
  • مراکز هسته‌ای کشور در امنیت کامل/ آمادگی مقابله با هرگونه تهدید رژیم صهیونیستی را داریم
  • مراکز هسته‌ای کشور در امنیت کامل است
  • فرمانده سپاه حفاظت و امنیت مراکز هسته‌ای: مراکز هسته‌ای کشور در امنیت کامل هستند
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • ترافیک نیمه سنگین در ۳ محور برون شهری کشور
  • فرمانده کل ارتش: در آمادگی کامل هستیم
  • آماده باش کامل نیروهای مسلح ایران در برابر اسرائیل از زبان فرمانده کل ارتش
  • همکاری فنی بنیاد مسکن گلستان در منطقه آزاد اینچه‌برون
  • مخالفت کامل اتاق بازرگانی تهران با تعطیلی پنجشنبه‌ها