Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس پاکستان با تمجید از رویکرد بشردوستانه کشورمان درقبال افغانستان به ویژه کمک به بهبودوضعیت مردم این کشور،خواستار هم افزایی تهران و اسلام‌آباد درمنطقه شد و افزود: مجلس پاکستان از ابتکار گروه دوستی پارلمانی ایران برای مشارکت سه جانبه گروه‌های دوستی باحضور چین حمایت می‌کند.

«اسد قیصر» که روز گذشته میزبان هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی «احمد امیرآبادی فراهانی» رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور در مجلس شورای اسلامی بود، از پیشنهاد تشکیل جلسه مشترک گروه‌های دوستی ایران، چین و پاکستان حمایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مسوولان دبیرخانه مجلس ملی پاکستان دستور داد تا گام‌های عملی را برای هماهنگی درخصوص دیپلماسی سه جانبه پارلمانی و پیشبرد ابتکار ایران برای شکل گیری این مشارکت میان سه کشور مهم منطقه بردارند.

اسد قیصر تاکید کرد: تعامل و رایزنی‌های مداوم میان سران سیاسی و ارتباطات میان مردم، دو کشور را به هم نزدیک می‌کند چنانچه مسیر صعودی فعلی در روابط دوجانبه ایران و پاکستان مظهر این امر زیرا هر دو کشور پاکستان و ایران در پیوندهای ابدی دین، فرهنگ، اجتماعی و تاریخ گره خورده‌اند.

وی افزود: دولت فعلی پاکستان بر توسعه ظرفیت‌های اقتصادی و ارتباطات برای توسعه و رفاه منطقه تمرکز کرده است. ما همواره خواستار افزایش تجارت و ارتباط مردم با مردم هستیم.

رئیس مجلس ملی پاکستان، گشایش دو گذرگاه جدید مرزی با ایران را موجب تسهیل و روان‌سازی تجارت دوجانبه و رفت و آمد مردم به کشورهای یکدیگر دانست و از ایده ایجاد بازارچه‌های مرزی برای افزایش تجارت دوجانبه و بهبود معیشت مردم در مناطق مرزی قدردانی کرد.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران و پاکستان باید با توجه به تغییر شرایط ژئو سیاسی در منطقه همکاری نزدیک‌تری داشته باشند. ما همواره برقراری روابط صمیمانه با همسایگان خود و حل مسائل مورد اختلاف از طریق مسالمت آمیز را خواستار هستیم.

رئیس مجلس پاکستان با اشاره به تغییر حکومت در افغانستان گفت که اسلام‌آباد همواره از روند صلح به رهبری و مالکیت افغانستان حمایت کرده است.

وی ارتباط نزدیکتر بین هر دو دولت ایران و پاکستان را ضروری دانست و همچنین خواستار تلاش‌های مشترک برای مهار پدیده اسلام هراسی در غرب و حل اختلافات پیش روی مسلمانان در کشمیر و فلسطین مطابق با تعهدات بین المللی شد.

اسد قیصر از حمایت ایران از مسلمانان کشمیر در مجامع منطقه‌ای و بین المللی تشکر کرد، و اظهار داشت: کمک‌های بشردوستانه تهران به مردم افغانستان به ویژه تامین نیازهای آنان به سوخت تحسین برانگیز است.

مشارکت ایران-چین-پاکستان برای رشد اقتصادی منطقه

رئیس هیات پارلمانی ایران در این دیدار با تبریک ایام فرخنده ربیع الاول و هفته وحدت به مردم و دولت پاکستان، گفت: امید است در سایه همدلی و پیروی از منویات پیامبر مهربانی‌ها حضرت محمد مصطفی (ص) بتوانیم شاهد انسجام و وفاق کشورهای اسلامی در کنار یکدیگر باشیم.

وی همچنین با ابلاغ سلام گرم رئیس مجلس شورای اسلامی به همتای پاکستانی، افزود: گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند و از گروه‌های فعالی است که بیشترین نمایندگان در هر دو مجالس در آن عضو هستند.

احمد امیرآبادی فراهانی با تاکید بر لزوم هم افزایی میان مجالس ایران و پاکستان، پیشنهاد نشست مشترک گروه‌های دوستی دو کشور همراه با چین را مطرح و از آمادگی مجلس ایران برای میزبانی از اولین جلسه گروه‌های دوستی ایران، پاکستان و چین خبر داد.

وی تاکید کرد: تحکیم دیپلماسی پارلمانی میان ایران، چین و پاکستان زمینه ساز سرمایه گذاری و رشد اقتصادی سه کشور و مشارکت جمعی آن برای رفاه منطقه است.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان بر لزوم همراهی مجلس این کشور برای اجرای توافقات میان دو همسایه به ویژه در حوزه‌های مرزی، حقوقی و امور زندانیان تاکید و خواستار حمایت رئیس مجلس پاکستان برای رفع این مسائل با هدف توسعه همکاری‌های دوجانبه شد.

وی با اشاره به تحولات افغانستان و رایزنی‌هایی که هیات کشورمان در طول این سفر با مقامات سیاسی و پارلمانی پاکستان داست، گفت: دیدگاه‌های تهران و اسلام‌آباد در بحث صلح افغانستان بسیار نزدیک است و ما انتظار داریم یک دولت با مشارکت تمامی گروه‌های و قومیت‌ها در افغانستان تشکیل شود.

امیرآبادی فراهانی افزود: به رغم اینکه ایران و پاکستان از چند دهه میزبان پناهجویان افغان هستند اما از دولت جدید این کشور می‌خواهیم تا جلوی سرازیر شدن موج جدید آوارگان به سمت مرزهای ایران و پاکستان را بگیرد، همچنین ضمن مبارزه با قاچاق موادمخدر اجازه ندهد تا عناصر تروریستی از قلمروی افغانستان علیه همسایگان استفاده کنند.

تقویت و تحکیم همکاری دو کشور در عرصه‌های اقتصادی و سیاسی

هیات پارلمانی کشورمان در حاشیه نشست کارگروه اسناد پایه مجمع مجالس آسیایی (APA)، با هیات پارلمانی پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

«جلیل رحیمی جهان‌آبادی» رئیس گروه پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در APA در این دیدار، نقش همسایگان در سیاست خارجی ایران را مهم خواند و گفت: تقویت و تحکیم همکاری‌ها و مناسبات میان دو کشور در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و... حائز اهمیت است.

وی نقش تهران - اسلام‌آباد را در ایجاد ثبات و امنیت در منطقه مهم دانست و اظهار داشت: حضور و فعالیت گروه‌های تروریستی، صلح و ثبات در منطقه و سایر نقاط جهان را به مخاطره می‌اندازد.

رئیس گروه پارلمانی ایران در APA، بر ضرورت افزایش همکاری‌های بین‌المللی و تشریک مساعی کشورها برای مقابله با هر گونه بحران در منطقه تاکید کرد.

«سید علی ظفر» نماینده پارلمان پاکستان نیز در این دیدار با اشاره به تحولات منطقه، بر لزوم گسترش همکاری‌ها میان کشورهای همسایه تاکید کرد.

وی ضمن اظهار امیدواری در خصوص توسعه روابط اقتصادی میان ایران و پاکستان، بر تقویت تعاملات تجاری فیمابین تاکید کرد.

در این دیدار، «غلامرضا نوری قزلجه» و «معصومه پاشایی بهرام» از اعضای هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند.

گشایش بازارچه‌های مرزی می‌تواند رفاه مردم ایران و پاکستان را محقق کند

رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری ‌اسلامی ایران و پاکستان تاکید کرد: گشایش بازارچه‌های مرزی، تسهیلات گمرکی و استفاده از مکانیسم در دسترس می‌تواند رفاه و خودکفایی مردم دو سوی مرزهای ایران و پاکستان را به دنبال داشته باشد.

«احمد امیرآبادی فراهانی» که در راس هیاتی از گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان در اسلام‌آباد به سر می‌برد، با «طلحه محمود» رئیس گروه دوستی پارلمانی پاکستان و ایران در مجلس سنا دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیرآبادی فراهانی در ابتدای این دیدار با اشاره به مناسبات و اشتراکات تاریخی و فرهنگی میان دو کشور گفت: ایران و پاکستان دارای مرزهای طولانی، پیوندهای خویشاوندی و اشتراکات فرهنگی و اجتماعی فراوانی هستند که پشتوانه محکمی برای توسعه و گسترش تعاملات فیمابین است.

وی با تأکید بر افزایش تبادلات و همکاری‌ها به ویژه در عرصه پارلمانی اظهار داشت: تعاملات پارلمانی تسهیل‌کننده مناسبات میان دو کشور است و مجلس شورای اسلامی از ارتقای سطح همکاری‌های ایران و پاکستان استقبال می‌کند.

رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری ‌اسلامی ایران و پاکستان اهداف راهبردی میان دو کشور را دلیل محکمی در جهت تامین منافع مشترک مردم مناطق مرزی دانست و تصریح کرد: گشایش بازارچه‌های مرزی، تسهیلات گمرکی و استفاده از مکانیسم در دسترس می‌تواند رفاه و خودکفایی مردم دو سوی مرزهای ایران و پاکستان را به دنبال داشته باشد.

امیرآبادی فراهانی ادامه داد: از دولت و پارلمان پاکستان انتظار می‌رود که اقدامات عملی و تلاش‌های جدی‌تری در جهت سرمایه‌گذاری‌های مشترک و همکاری‌های اقتصادی و تجاری براساس توافقات امضا شده را دنبال کنند.

وی با تبریک هفته وحدت به همتای خود در مجلس سنای پاکستان خاطرنشان کرد: قدرت‌های استکباری همواره به دنبال ایجاد اختلاف و تفرقه‌افکنی بین کشورهای مسلمان بوده و ضرورت دارد که کشورهای اسلامی به ویژه ایران و پاکستان با انسجام، همبستگی و وحدت نقشه‌های دشمنان امت اسلامی را خنثی کنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بر رفع موانع قضایی در تبادل زندانیان دو کشور تأکید کرد و خواستار رفع موانع از طریق همکاری‌های قضایی دو کشور شد.

امیرآبادی فراهانی، اقدام عملی پاکستان در شرایطی که تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران اعمال شده را با اجرای تعهدات گازی این کشور خواستار شد و ابراز داشت: حمایت پاکستان از جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی بر مبنای اقدامات عملی برای استفاده از ظرفیت‌های موجود در جهت توسعه مناسبات مردمی خواهد بود.

«طلحه محمود» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و سنای پاکستان نیز با با اظهار خرسندی از سفر هیات پارلمانی کشورمان به اسلام‌آباد، بر آمادگی پارلمان و دولت کشورش برای توسعه روابط و تحکیم مناسبات با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

وی با قدردانی از نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران کشور دوست، برادر و همسایه پاکستان است که همواره در تحولات منطقه و میدان بین‌المللی از پاکستان حمایت کرده است.

در پایان این دیدار، طلحه محمود انجام تعهدات و ارتقای سطح روابط اقتصادی، تجاری و امنیتی را مهم برشمرد و بر همکاری گسترده در موضوعات دوجانبه و بین‌المللی تاکید داشت.

در این دیدار «ملک فاضلی»، «اسماعیل حسین‌زهی»، «محسن پیرهادی» و «الهام آزاد» نمایندگان مردم سراوان، خاش، تهران و نایین در مجلس شورای اسلامی و از اعضای گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان حضور داشته که به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.

مشاور نخست وزیرپاکستان برای پیشبرد طرح تجارت تهاتر به تهران سفر می‌کند


مشاور نخست وزیر پاکستان و سرپرست وزارت بازرگانی این کشور اعلام کرد: وی برای شرکت در نشست کمیته مشترک تجاری، پیشبرد طرح بازارچه‌های مرزی و تجارت تهاتر با جمهوری اسلامی ایران، اواسط آبانماه امسال عازم تهران می‌شود.

«عبدالرزاق داود» طی دیدار با اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان در مجلس شورای اسلامی که روز گذشته همزمان با سومین روز از سفر رسمی هیات پارلمانی کشورمان به اسلام‌آباد صورت گرفت، سفر آتی خود به ایران که قرار است پانزدهم آبانماه (۶ نوامبر) انجام شود، را بسیار حائز اهمیت توصیف کرد.

در این نشست «احمد امیرآبادی فراهانی» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان، اعضای هیات همراه و همچنین «سید محمدعلی حسینی» سفیر کشورمان در پاکستان حضور داشتند.

مشاور نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی گفت که بحث تقویت بازارچه‌های مرزی و پیشبرد ابتکار طرف ایرانی برای ترویج تجارت تهاتر میان دو کشور بسیار مهم و اسلام‌آباد آن را پیگیری می‌کند زیرا ما یک هدف را دنبال می‌کنم و آن نیز پیشرفت در روابط و حرکت رو به جلو می‌باشد.

وی با اشاره به طرح دولت پاکستان برای تقویت زیرساخت‌ها در مرزهای مشترک برای فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی، افزود: احداث یک بازارچه ادامه دارد و هدف اصلی ما نیز بهبود زندگی مرزنشینان دو کشور و تسهیل در روند واردات و صادرات کالاهای اساسی میان ساکنان هر دو استان همجواری مرزی ایران و پاکستان است.

مشاور نخست وزیرپاکستان برای پیشبرد طرح تجارت تهاتر به تهران سفر می‌کند

توسعه حمل و نقل جاده‌ای و استقبال ایران

سرپرست وزارت بازرگانی پاکستان با اشاره به اینکه حمل و نقل دریایی برای صادرات کالا از پاکستان و یا تجارت ترانزیت در مقطع زمانی فعلی هزینه بالایی دارد، گفت: اسلام‌آباد در حال بررسی پیشبرد طرح حمل و نقل جاده است.

وی افزود: تلاش داریم تا حمل و نقل جاده‌ای به صورت ارسال کالاها با کامیون را جایگزین حمل و نقل دریایی کنیم که این پیشنهاد از سوی ریاست هیات پارلمانی ایران در این جلسه مورد استقبال قرار گرفت.

عبدالرزاق داود برای پیگیری برخی موانع در مسیر صادرات سیب ایران به پاکستان از طریق مسیر افغانستان همچنین مسائل مرتبط با تجارت تهاتر، رسیدگی به برخی ملاحظات از سوی طرف پاکستانی و بررسی آن با مسوولان بانک مرکزی این کشور قول مساعد داد.

لزوم اهتمام جدی دولت و مجلس پاکستان برای عبور از مشکلات تحریم

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان در این جلسه با قدردانی از مواضع صریح و قوی دولت اسلام‌آباد علیه تحریم‌های ظالمانه آمریکا، تاکید کرد: دو کشور برای توسعه تجارت و تامین نیازها جامعه بازرگانی یکدیگر باید فراتر از تاثیرات ناشی از تحریم‌های یکجانبه حرکت کنند.

وی با اشاره به اینکه جمعیت و مساحت عراق به عنوان همسایه ایران در مقایسه با پاکستان کمتر است اما توانسته درخصوص برخی تحریم‌ها از آمریکا معافیت بگیرد، افزود: حجم فعلی تجارت ایران و عراق تقریبا ۱۸ میلیارد دلار است اما پاکستان به عنوان همسایه دیگر ایران تنها یک میلیارد دلار تجارت مشترک دارد لذا نیاز است تا دولت و مجلس پاکستان اهتمام جدی برای عبور از تحریم و تحت فشار قرار دادن آمریکا به کار بگیرند.

امیرآبادی فراهانی خواستار پیگیری جدی موضوع تشکیل اتاق مشترک تهاتر از سوی طرف پاکستانی شد و گفت: تهاتر یک روش آسان و بدون درگیری در امورات مالی و بانکی است و می‌توانیم از طریق کالا در قبال کالا، تجارت را میان دو همسایه به سطح مطلوبی برسانیم.

وی اظهار داشت: رایزنی‌ها در این خصوص با وزیر جدید صنعت ایران صورت گرفته و با سفر ماه آینده مشاور نخست وزیر پاکستان به تهران بحث‌های کارشناسی و فنی جهت حصول توافق انجام خواهد شد.

نماینده مردم قم در مجلس تاکید کرد: تجارت تهاتر یک ایده جدی است که باید با رویکرد قوی و جدی از سوی دوستان پاکستانی پیگیری شود و ما انتظار داریم بخش خصوصی از جمله فدراسیون اتاق‌های بازرگانی پاکستان نیز به این فرآیند ملحق شوند.

وی افزود: تهاتر یک راهکار موثر برای تبادل تجارت در دوران تحریم خواهد بود زیرا آمریکایی‌ها دیگر توان پیشروی در بحث تحریم را ندارند و شما شاهد هستید که صادرات نفت جمهوری اسلامی ایران ادامه دارد، عرضه فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی به خارج ادامه دارد و سطح صادرات غیرنفتی ما نیز تقریبا ۵۰ میلیارد دلار می‌باشد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران پارلمانی جمهوری اسلامی ایران احمد امیرآبادی فراهانی اسلامی ایران و پاکستان مجلس شورای اسلامی ایران و پاکستان ایران و پاکستان رئیس مجلس پاکستان بازارچه های مرزی مشاور نخست وزیر گروه های دوستی هیات پارلمانی میان دو کشور تجارت تهاتر پیشبرد طرح اسلام آباد برای توسعه بین المللی همکاری ها حمل و نقل تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی : میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشار ها مقاومت کردیم

رئیس‌جمهور با اعلام شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران، گفت: جمهوری اسلامی از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد.

به گزارش ایرنا، سید ابراهیم رئیسی عصر دوشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و موثر عنوان کرد.

رئیسی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

هیچ کدام از احزاب پاکستانی مخالف روابط دوستانه با ایران نیستند

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به دکتر رئیسی خوش‌آمد گفت و افزود: هیچ کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

رئیس مجلس ملی پاکستان همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نشانه‌ های افزایش محبوبیت ایران در افکارعمومی جهان | نیویورکی ها درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد
  • اظهارات جدید رئیسی درباره میز مذاکره و دیپلماسی
  • میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم
  • اخراج پناهجویان از انگلیس به رواندا تا چند هفته دیگر آغاز می‌شود
  • رئیسی : میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشار ها مقاومت کردیم
  • رئیسی: ایران میز مذاکره را ترک نکرد و در برابر فشارهای آمریکایی‌ها گزینه مقاومت را برگزید
  • قدردانی وزیر امور خارجه پاکستان از مواضع تهران در حمایت از فلسطین
  • وزیر امور خارجه پاکستان از مواضع تهران در حمایت از فلسطین قدردانی کرد
  • خوشامدگویی روسای احزاب پاکستان به آیت‌الله رئیسی؛ حمایت قوی از ایران