Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-23@12:34:27 GMT

دانشمندان در حال آزمایش رقیب رمدسیویر

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۳۲۸۳

دانشمندان در حال آزمایش رقیب رمدسیویر

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از تی ان، این ترکیب که" MM۳۱۲۲ " نامیده می‌شود در سلول‌ها و موش‌ها مورد مطالعه قرار گرفته است و به گفته محققان نویدبخش درمان جدیدی برای جلوگیری از عفونت یا کاهش شدت کووید-۱۹ است.

این ترکیب، پروتئین انسانی مهمی به نام پروتئاز تراغشایی سِـرین ۲ (TMPRSS۲) را که کروناویروس‌ها از آن برای ورود و عفونت سلول‌های انسانی استفاده می‌کنند را مورد هدف قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "جیمز دابلیو جانتکا"، نویسنده ارشد مطالعه گفت: در حال حاضر واکسن‌های بسیاری برای کروناویروس جدید (سارس کوو-۲) عامل کووید-۱۹ در دسترس هستند اما ما هنوز به داروهای ضد ویروسی موثرتری برای کمک به مهار شدت این بیماری همه گیر نیاز داریم.ترکیبی که ما در حال ایجاد آن هستیم از ورود ویروس به سلول‌ها جلوگیری می‌کند. ما اکنون در حال آزمایش این راه درمانی هستیم تا بتوانیم طی آن، یک مولکول را به بدن موش‌ها وارد کرده و از بیمار شدن آنها جلوگیری کنیم.هدف نهایی ما این است که مولکول‌ها را به یک مهار کننده که از طریق دهان قابل مصرف باشد، تبدیل کنیم چراکه این امر می‌تواند به بخش موثری از مهارکننده‌های کووید-۱۹ تبدیل شود.

ترکیب دارویی جدید به طور جدی پروتئاز تراغشایی سِـرین ۲و پروتئین مرتبط دیگر به نام ماتریپتاز که در سطح ریه و سایر سلول‌ها یافت می‌شود را مسدود می‌کند. بسیاری از ویروس ها از جمله کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ برای آلوده کردن سلول و پخش شدن در ریه به این پروتئین‌ها نیاز دارند. پس از چسبیدن ویروس به یک سلول در بافت پوششی مجرای هوایی، پروتئین انسانی پروتئاز تراغشایی سِـرین ۲، پروتئین میخ مانند ویروس را بریده و آن را فعال می‌کند تا یک راه واسطه اتصال به غشای ویروسی و سلولی ایجاد و  فرآیند عفونت را آغاز کند.

سرنوشت سه داروی خوراکی ضد کرونا تا پایان سال معلوم می‌شود

ترکیب MM۳۱۲۲ فعالیت آنزیمی پروتئین پروتئاز تراغشایی سِـرین ۲انسان را مسدود می‌کند. هنگامی که این آنزیم مسدود می‌شود، فعال شدن پروتئین میخ مانند را نیز مختل کرده و  و فرایند اتصال به غشا را سرکوب می‌کند.

محققان با بررسی و مطالعه سلول‌های رشد یافته در آزمایشگاه آلوده به کروناویروس جدید، اظهار کردند ترکیب MM۳۱۲۲ بسیار بهتر از رمدسیویر، سلول‌ها را از آسیب ویروسی محافظت می‌کند.محققان همچنین نشان دادند که این ترکیب در برابر کروناویروس سندرم حاد تنفسی۱ و کروناویروس مرس (MERS-CoV) نیز موثر است.

جانتکا و همکارانش در حال حاضر با محققان موسسه ملی سلامت (NIH) همکاری می‌کنند تا اثربخشی MM۳۱۲۲ را در درمان و پیشگیری از کووید-۱۹ در مدل‌های حیوانی آزمایش کنند. در مطالعات حیوانی، این دارو به صورت تزریقی تجویز می‌شود ، اما جانتکا می‌گوید آنها در حال توسعه یک ترکیب بهبود یافته هستند که می‌تواند از طریق دهان مصرف شود. او همچنین علاقمند به ایجاد راهی برای ورود دارو از طریق بینی است تا بتواند مستقیما دارو را به مجاری بینی و ریه‌ها برساند.

کد خبر 632081 برچسب‌ها دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دارو کووید ۱۹ سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۳۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ رقیب حسن یزدانی المپیک را از دست داد

دیوید تیلور با شکست در ۲ دیدار پیاپی مقابل آرون بروکس در فینال انتخابی کشتی آزاد آمریکا المپیک ۲۰۲۴ پاریس را از دست داد.

دریافت 2 MB

دیگر خبرها

  • چطور با قانون ۳۰-۳۰-۳۰ وزن کم کنیم؟
  • طراحی و تولید نسل جدید داربست‌های ترمیم استخوان
  • شکم تخت می‌خواهید؟ | ۷ ماده غذایی مفید و موثر برای چربی‌ سوزی شکم
  • مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند
  • فیلم/ رقیب حسن یزدانی المپیک را از دست داد
  • ضابطه ثبت فرآورده‌های بافت، سلول و ژن درمانی
  • کمبود شیرخشک آپتامیل پپتی ۲
  • محققان دریافتند که دوز پایین استامینوفن هم می‌تواند به قلب آسیب بزند
  • ارتباط عجیب میان یک جلبک دریایی و بقای انسان‌!
  • ترفند از بین بردن کف روی آب گوشت در حال پخت | گوشت را با آب سرد بپزیم یا گرم ؟