Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، ماندانا زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان در شورای اداری شهرستان زرآباد که با حضور دکتر بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، فرمانداران چهار شهرستان سواحل مکران، معتمدین، ریش سفیدان و مدیران دستگاه‌های اجرایی منطقه، در این شهرستان برگزار شد، گفت: رونق شهرستان‌های تازه تاسیس و رسیدن به اهداف تعیین شده برای آن‌ها نیازمند فعال شدن دستگاه‌های اجرایی و بکارگیری نیروی انسانی کارآزموده است بنابراین باید نیروی انسانی مورد نیاز این شهرستان‌های نوپا تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بالفعل کردن ظرفیت‌های بالقوه استان نیازمند فراهم سازی زیرساخت هاست بنابراین اگر در این خصوص نگاه ویژه‌ای انجام نشود پیشرفتی در آن‌ها رخ نخواهد داد.

زنگنه افزود: برای سرعت بخشیدن به رونق اقتصادی منطقه باید به دنبال تکمیل زنجیره ارزشی در کشاورزی بود و با ورود صاحبان سرمایه بومی منطقه علاوه بر فعال کردن اقتصاد سواحل مکران می‌توان این زنجیره را نیز تکمیل کرد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان توسعه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۵۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ٤٠٠ هزار میلیارد تومان پروژه در همایش کرمان آیدکس/ رفسنجان از گردنه توسعه استان خارج شده است

رئیس اتاق بازرگانی کرمان گفت: در همایش سرمایه گذاری و توسعه (کرمان آیدکس) باید از همه ظرفیت‌ها برای تبدیل تهدید‌های استان از جمله کمبود آب، هوای خشک، عدم توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، کشاورزی و معدنکاری سنتی به فرصت استفاده کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سیدمهدی طبیب زاده رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، در جمع گروهی از فعالان حوزه‌های مختلف اقتصادی شهرستان رفسنجان با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس از ۲۴ الی ۲۷ اردیبهشت ماه جاری افزود: در این همایش با تاکید بر نگرش فناورانه و نوآورانه با گرایش به سرمایه گذاری به دنبال ایجاد صنایعی برای تولید ثروت و غناوری در کرمان هستیم. 

وی افزود: در این همایش پیش نیاز‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه برای توسعه اقتصادی استان مطرح و بررسی و همچنین شرایط مطلوب برای استقرار نظام کسب و کار پیش برنده در کشور و استان تعریف می‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی کرمان بیان کرد: قرار است ۴۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه برای سرمایه گذاری در این همایش معرفی و ارائه شود که امیدواریم رفسنجان بتواند در حوزه‌های گردشگری، صنعت، معدن و کشاورزی بتواند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه معرفی کند. 

*به نظر می‌رسد رفسنجان از گردنه توسعه استان خارج شده که باید به این مسیر برگردد

طبیب زاده، تصریح کرد: رفسنجان در گذشته در احداث برخی پروژه‌ها مانند راه اندازی فرودگاه، شرکت کشت و صنعت، برخی تجهیزات بیمارستانی و... در استان جزء اولین‌ها بود، اما به نظر می‌رسد مدتی است از گردنه توسعه استان خارج شده که باید به این مسیر برگردد.

او اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان طی سال‌های اخیر تاحدودی توانسته بخشی از این غفلت را جبران کند به طوری که با پیگیری‌های این مجموعه راه‌اندازی خط ریلی احمدآباد- منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان جز مصوبات سفر ریس جمهور قرار گرفته و همچنین سال گذشته ۲۵ طرح بزرگ سرمایه گذاری در این منطقه نهایی و یا آغاز شده است. 

وی افزود: شرکت صنایع مس نیز پایه قوی سرمایه گذاری در شهرستان رفسنجان است که اقدامات و فعالیت‌های خوبی را انجام می‌دهد که باید قدردان این مجموعه بود.

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟
  • تکمیل طرح‌های زیرساختی به توسعه شهرستان سبزوار منجر می‌شود
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • ارومیه نیازمند ۲۵۰ کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب است
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد
  • معرفی ٤٠٠ هزار میلیارد تومان پروژه در همایش کرمان آیدکس/ رفسنجان از گردنه توسعه استان خارج شده است