Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار پی در پی انتصابات جدید در کشور پس از روی کار آمدن دولت آقای رئیسی نویدبخش آغاز دوره ای جدید از مدیریت است که امید می رود با توجه به شجاعت رئیس جمهور در انتصاب مدیران جوان و شایسته، به آغاز دوره جدیدی از توسعه مدیریتی در کشور تبدیل گردد. حضور جوانان با انگیزه و تازه نفس همانند خون تازه ای در رگ های جمهوری اسلامی ایران در ورود به دهه پنجم حیات، جریان یافت که هر چند دیر ولی به موقع و لازم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دیپلماسی عمومی برای جمهوری اسلامی دارای اهمیت فراوانی است و سالهاست تلاش می شود تا کشور به مخاطب خارجی به نحو شایسته ای معرفی گردد ولی عملا در گرداب مشکلات ساختاری و اجرایی چنین اتفاقی رخ نداده و کشورمان عمدتا توسط دشمنان و رقبا به جهان معرفی شده است. از سویی در غیاب نهادهای رسمی پرطمطراق، علاوه بر جولان دیپلماسی عمومی کشورهای کوچک خلیج فارس و ترکیه و ... حتی امروزه شاهد جولان موسیقی و سریال های کره ای در جهان هستیم در حالیکه ظرفیت فوق العاده فرهنگی جمهوری اسلامی ایران راهی به بیرون از مرزها پیدا نکرده و صدای رسایی در خارج از کشور ندارد.
از این رو انتصابات در حوزه های فرهنگی نیز با توجه به اینکه همواره این حوزه برای جمهوری اسلامی ایران مهم بوده است دارای حساسیت بوده و نگاه ها را به خود جلب نموده است. البته باید توجه داشت که مدیریت در این حوزه ها الزاما نیاز به تجربه های طولانی مدت در پست های پر زرق و برق دولتی ندارد و چه بسا حضور طولانی مدت در پست های دولتی، توان تحرک و اثرگذاری مدیران را برای پیشبرد ماموریت های یک سازمان فرهنگی و رسانه ای بین المللی کاهش می دهد و مدیران این سازمان ها را به جای یک پرچمدار پیشتاز فرهنگی بین المللی، تبدیل به یک کارمند عالی رتبه می نماید.
اصولا ویژگی های مدیر عالی در سازمان های فرهنگی بین المللی با سایر مدیران در کشور متفاوت است و برای انتخاب مدیر برای سازمانی مانند سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی باید بدنبال شاخصه هایی غیر از شاخصه های کلیشه ای سایر مدیران بود.
اگر قدمی از شاخصه های سنتی خود برای اداره این سازمان عقب بنشینیم، می بینیم که رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به جای سال ها مدیریت در سازمان ها و دستگاه های مختلف باید جوان و تحول خواه باشد و بتواند این سازمان و ماموریت های آن را به نحوی متحول نماید که با تحولات روز دنیا منطبق شده و صدای رسای جمهوری اسلامی ایران در جهان باشد. آنچه امروز فعالیت های فرهنگی و رسانه ای کشورمان در عرصه بین المللی نیاز دارد امید، روحیه انقلابی و نوآوری است، امری که حقیقتا تنها از عهده یک مدیر جوان بر می آید. امروزه بیش از اینکه تفاهم نامه های همکاری بین دولت ها در دیپلماسی عمومی دارای اهمیت باشد، استارت اپ ها، رخدادهای فرهنگی و علمی، فیلم ها و سریال ها، فضای مجازی و ... در این عرصه دارای اهمیت راهبردی می باشد، موضوعاتی که نیازمند حضور مدیری جوان برای راه اندازی و توسعه می باشد.


ارتباط با بدنه فعالان غیر دولتی در عرصه بین المللی در کشور از دیگر شاخصه های مدیر بعدی سازمان فرهنگ و ارتباطات است. صدها مجموعه غیر دولتی در کشور، سالهاست بار ضعف عملکرد دیپلماسی عمومی ج.ا.ایران را به دوش کشیده اند و به نظر می رسد دیگر وقت آن رسیده است تا با روی کار آمدن مدیری جوان و از بدنه سازمان های مردمی فعال در عرصه بین الملل، راه برای حضور و فعالیت قوی تر مردم در عرصه بین المللی باز گردد.


در نهایت، امید است شجاعت ستودنی جناب آقای رئیسی در وارد نمودن جوانان به عرصه مدیریتی کشور، آنهم نه بصورت نمایشی، این بار موجب خوشحالی اصحاب فرهنگ گردد و به جمهوری اسلامی ایران فرصت رونمایی مجدد از خود را در جهان بدهد. ایران اسلامی را سالهاست دشمنان این کیان مقدس در دنیا معرفی می نمایند و ضعف ساختار دیپلماسی عمومی ما موضوعی نیست که پنهان شدنی باشد. امیدواریم وزیر جوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با انتخاب مدیری جوان برای مهمترین سازمان دیپلماسی عمومی کشور، ادامه دهنده راه امیدبخش و شجاعانه آقای رئیسی در ورود جوانان به عرصه مدیریت کشور باشند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات جمهوری اسلامی ایران دیپلماسی عمومی عرصه بین بین المللی سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۵۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، متن این فراخوان به این شرح است:

معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، با هدف ارتقای سینمای ایران از طریق مساله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، محورهای پژوهشی سازمان سینمایی را (که با نظرخواهی از سینماگران، پژوهشکده‌ها پژوهشگران، استادان دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، اصناف و انجمن‌های سینمایی گردآوری شده است) با رویکرد میان‌رشته‌ای و کاربردی، پس از پالایش توسط شورای پژوهشی معاونت، به شرح زیر اعلام می‌نماید:

*محورهای پژوهشی:
۱- سینمای ایران، گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی
۲- سینمای دفاع مقدس و مقاومت
۳- جهش تولید در سینمای ایران و چالش های پیش رو
۴- کارکرد های سینما در روایت پیشرفت ایران اسلامی و امید افزایی
۵- طراحی الگوی بهره‌گیری از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری در توسعه زیرساخت‌های سینما درایران
۶- ظرفیت‌های سینما در کار آفرینی و اشتغال
۷- ظرفیت‌های روایی سینمای ایران درخارج از تهران (مستند، انیمیشن و داستانی)
۸-سینما، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی (ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای آینده سینمای ایران)
۹- موانع و راهکارهای تقویت فیلمنامه در سینمای ایران
۱۰- ظرفیت‌های ادبیات فارسی، فرهنگ عامه و موسیقی محلی در تولید آثار انیمیشن، مستند و داستانی
۱۱- خلاء‌ها و چالش‌های حقوقی سینمای ایران (حقوق مخاطب ، مالکیت معنوی ، نظام قراردادها و ... )

سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اساتید و پژوهشگران برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد.

* علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی در محورهای ده‌گانه یاد شده، چنانچه پایان نامه‌هایی به موضوعات مذکور بپردازند و یا به صورت خلاقانه به یکی از نیازهای کاربردی سینمای ایران پاسخ دهند، درمقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال و درمقطع دکتری تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال، مورد حمایت قرارخواهند گرفت.
پژوهشگران محترم قبل از ارائه طرح‌نامه پژوهشی (پروپوزال)، ارائه فرم درخواست طرح اولیه پژوهشی (RFP) و قطعی کردن عنوان پژوهش، ضروری است برای دریافت فرم مربوطه به آدرس سایت اینترنتی زیر مراجعه نمایید.
apf.farhang.gov.ir/fa/deputy/appliedresearch

• مهلت ارسال آثار: ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
درخواست‌ها و طرح‌نامه‌های پژوهشی می‌بایستی به ایمیل‌های معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی cinemares@chmail.ir ارسال شوند. بدیهی است این طرح‌ها، نزد سازمان امانت خواهند بود.

• شماره تماس : ۳۸۵۱۲۲۳۴ - ۰۹۱۲۵۳۶۶۶۸۵

صبا کریمی

دیگر خبرها

  • «وعده صادق» هیمنه رژیم صهیونیستی را فرو ریخت
  • همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران
  • بخش زیادی از حملات هکری رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های ارتباطی خنثی شد
  • بخش زیادی از حملات هکری توسط رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های ارتباطی کشور خنثی شده است
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • نبردهای نیروهای ورماخت در جنگ جهانی دوم / چالش ترجمه در ارتباطات بین فرهنگی / عاداتی که باعث طول عمر می‌شود / آیا با استفاده از موبایل سرطان می‌گیریم؟
  • سیاستگذاری در عرصه دیپلماسی فرهنگی ناظر به میدان و واقع بینانه خواهد بود.
  • ایمانی پور: سیاستگذاری در عرصه دیپلماسی فرهنگی ناظر به میدان و واقع بینانه خواهد بود.
  • بار اصلی تحقق شعار سال بر دوش صنعت نفت است
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشورهای عضو شانگهای برقرار شود