Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، بابک دین‌پرست  معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور  در نشست بررسی موانع و مشکلات پروژه‌های سواحل مکران در فرمانداری چابهار اظهار داشت: بنابه دستور وزیر محترم کشور با هدف بررسی و ارزیابی روند پروژه‌های مصوب شورای توسعه سواحل مکران در این منطقه حاضر شدیم تا به‌صورت میدانی همراه با سرمایه‌گذاران و مسوولان از پروژه ها بازدید کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: توسعه سواحل مکران با دستور و تاکید مقام معظم رهبری با دور اندیشی که همیشه دارند و داشتند در دستور کار دولت قرار گرفت، بر همین اساس به‌موجب ماده ۶۸ قانون احکام دائمی توسعه کشور که مصوب ۱۰ بهمن ۱۳۹۵بود سازمان توسعه سواحل مکران با اهداف مشترک ایجاد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با اشاره به اینکه ۱۰ شهرستان شامل طرح‌ها و پروژه‌های توسعه سواحل مکران است، خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌ها و قوای سه گانه در تلاش هستند که منویات مقام معظم رهبری و طرح راهبرد ابلاغی توسعه سواحل مکران محقق شود اما در بررسی‌های میدانی صورت گرفته چند مشکل جدی را شاهد هستیم.

دین‌پرست افزود: در طرح راهبردی، فقدان ساختار مناسب و متناسب با هدف‌گذاری را داریم که در سال ۹۵ قرار شد سازمان توسعه سواحل مکران ایجاد شود که طبق مصوبه هیات وزیران در سال بعد ساختار شورای توسعه سواحل مکران مصوب شد که ماهیت کار شورا با این ساختار بزرگ همخوانی نداشت لذا پیگیری جدی داریم که سازمان توسعه مکران ایجاد شود.

وی تصریح کرد: پروژه‌های خوبی در حال اجراست اما در حالت واقع بینانه این پروژه‌ها در تراز اهداف محقق شده توسعه سواحل مکران نبوده و لازم است پروژه‌های مهم‌تری را مورد توجه قرار بدهیم.

معاون وزیر کشور ادامه داد: زیر ساخت‌های لازم برای این منطقه باید در اولویت باشد. به‌عنوان نمونه در منطقه‌ای که آب، برق، جاده، آنتن تلفن همراه، اینترنت نباشد و حرف زدن از پروژه‌های توسعه‌ای دور از ذهن است حتما باید در بازنگری از پروژه‌ها به این نکته‌های ضروری توجه کنیم.

وی افزود: آخرین وضعیت استقرار ادارات در شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار خواهد گرفت که اینگونه نشود شهرستانی ایجاد کرده باشیم و در حد تغییر اسم تابلو باشد این اتفاقات، دلخوشی برای مردم فراهم نمی‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: بُعد مسافتی شهرستان‌های نوار ساحل استان سیستان و بلوچستان زیاد بوده و شرکت در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکل است که سازوکار قانونی باید برای این کار تعریف شود.

دین پرست تصریح کرد: آزاد سازی اراضی یک مساله‌ای است که به هیچ وجه در این مورد کوتاه نخواهیم آمد، مسئولیت این کار را وزارت کشور عهده دار است، در بررسی شمال کشور در سه استان متوجه شدیم که از ۸۹۰ کیلومتر نوار ساحلی دریای خزر ۱۸۰ کیلومتر آن در اختیار دستگاه‌های دولتی بوده است که به معاونت قضایی رییس جمهوری واگذار کردیم تا ۶۰ متر امن را همه دستگاه‌ها آزاد سازی کنند که تمامی ادارات همکاری‌های لازم را انجام دادند و کار انجام شد.

وی ادامه داد: در جنوب سیستان و بلوچستان برخی ادارت به دنبال نامه‌نگاری برای حفظ نوار محدوده ساحلی چابهار وکنارک و دشتیاری و زرآباد که تصرف کردند، هستند، از همین جا اعلام می‌کنم که دنبال این کارها نروند و بدانند که سانتی متر به سانتی متر این سواحل مربوط به مردم عزیز این استان و کشورمان بوده و ساحل مال و متعلق به مردم است.

بابک "دین پرست" معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه مناطق وزارت کشور در سفر به استان سیستان و بلوچستان با همراهی "معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری" و فرمانداران چهار شهرستان حاشیه سواحل مکُران در سیستان و بلوچستان از پروژه‌های بیمارستان ۶۴ تختخوابی نیروی دریایی کنارک، طرح مسکن ملی شهر جدید تیس، پتروشیمی چابهار، اسکله صیادی پسابندر و شهرک صنعتی شرکت صنایع غذایی سیمای چابهار بازدید کرد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت کشور پروژه های عمرانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه سیستان و بلوچستان توسعه سواحل مکران پروژه ها وزارت کشور منطقه ای دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  دهمین شورای راهبری برنامه ملی آبادیران با حضور مدیران نهاد‌ها و سازمان‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 اولین پنل این نشست با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، زینب اختری، مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور و عضو شورای عالی جهاد سازندگی برگزار شد.

حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران، با ارائه گزارشی از اقدامات این برنامه ملی در سال گذشته، گفت: هدف از عملیاتی کردن این برنامه، اتصال زیست بوم علمی، فناوری و نوآوری به عرصه آبادانی و پیشرفت و رفع چالش‌های این حوزه است.

دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در همین راستا ادامه داد: برگزاری نمایشگاه ملی آبادیران، پیگیری توافقنامه‌های منعقد شده، ارتباط با شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، برگزاری جایزه ملی آبادیران، افتتاح اولین مرکز اشتغال فناورانه آبادیران، برگزاری اولین گردهمایی فعالان مردمی آبادانی و پیشرفت فناورانه، برگزاری اولین نمایشگاه آبادیران استان یزد، همکاری با جشنواره مردمی عمار و شرکت در این رویداد سالانه، تشکیل رسانه و پایگاه خبری تخصصی آبادانی و پیشرفت فناورانه (آبادیران)، ازجمله اقدامات این برنامه در سال گذشته است.


شکری با اشاره به برگزاری دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران، بکارگیری ظرفیت اساتید و نخبگان در تعامل با نهاد‌های ذی‌ربط، مسئله محوربودن این دوره از نمایشگاه و حضور نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت همراه با نیاز‌های احصا شده آنها را از اقدامات نوآورانه و درجهت افزایش تعاملات بین دستگاهی و مخاطبین نمایشگاه دانست.

وی با اعلام انتشار فراخوان شرکت در این نمایشگاه، افزود: با توجه به شعار سال که در جهت مشارکت مردم در رشد اقتصاد و جهش تولید می‌باشد، بخش جدیدی تحت عنوان روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی برای معرفی نمونه‌های موفق با موضوعات مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین معرفی نمونه‌های موفق عرصه آبادانی و پیشرفت فناورانه به نمایشگاه آبادیران اضافه خواهد شد.

در ادامه این نشست، اکبری، دبیر اجرایی نمایشگاه درباره برنامه‌های دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران، گفت: اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و نیز اساتید و نخبگان به مسائل و ظرفیت‌های مناطق کمتر برخوردار، توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور از طریق معرفی پروژه‌های آبادانی و پیشرفت نهاد‌های دولتی و حاکمیتی متولی آبادانی و پیشرفت از جمله برنامه‌های نمایشگاه آبادیران است.

دبیر اجرایی این برنامه، کمک به رفع چالش‌های مناطق کمتر برخوردار و ایجاد استغال پایدار با استفاده از توانمندی‌های شرکت‌ها، اساتید  و نخبگان زیست بوم علمی، نوآوری و فناوری کشور، گسترش مشارکت گروه‌های مردمی و جهادی در تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و مردمی سازی اقتصاد دانش‌بنیان را از برنامه‌های دیگر نمایشگاه آبادیران دانست.

وی همچنین تاکید کرد: مخاطبان ما در این دوره از نمایشگاه در دو طیف عرضه و  تقاضا قرار می‌گیرند. شرکت‌ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی، خیرین و گروه‌های جهادی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دستگاه‌های اجرایی در بخش تقاضا و شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق، اساتید و نخبگان در بخش عرضه قرار می‌گیرند و هدف ما در این نمایشگاه پیوند این دو بخش به یکدیگر است.

اکبری در ادامه بر حوزه‌های برگزاری نمایشگاه متمرکز شد و مسکن و زیرساخت‌های توسعه روستا، کشاورزی، دامپروری و شیلات، اشتغال کوچک مقیاس، سلامت، بهداشت و توانبخشی و صنایع نرم و آموزشی را از جمله این حوزه‌ها برشمرد.

در بخش بعدی این برنامه، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ارائه توانمندی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه‌های وابسته در موضوع آبادانی و پیشرفت پرداخت.

وی با بیان این که سپاه پاسداران، نظام مسائل کشور را در حوزه‌های مختلف درجغرافیای پهناور کشور در اختیار دارد تاکید کرد: برای حل مشکلات کشور می­بایست به روش‌های نوآورانه و فناورانه روی آورد.

حزنی در پایان بر هم افزایی بخش‌های مختلف کشوری و لشکری برای رونق بخشیدن به برنامه ملی آبادیران و دعوت از آن‌ها برای بازدید از نمایشگاه تاکید کرد.  

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بخش آخر جلسه هر یک حاضران به بیان پیشنهاد‌های خود در راستای برگزاری هر چه بهتر دومین دوره نمایشگاه آبادیران پرداختند. دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران ۲۲ تا ۲۵ خردادماه سال جاری در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهمین نشست شورای راهبری برنامه ملی آبادیران برگزار شد
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • پیشرفت‌های چشمگیر ایران در منطقه و جهان با کاربست های فناوری
  • لزوم اعلام رسمی تبدیل شدن بندر چند منظوره سیریک به مرز مجاز دریایی
  • سپاه امام رضا(ع) در روستاهای خراسان رضوی اشتغال ایجاد می‌کند
  • ◄ تبدیل شدن بندر چند منظوره سیریک به مرز مجاز دریایی
  • تاکید بر مدیریت اصولی سواحل و تفرجگاه‌های مازندران