Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این مقام یونیسف روز جمعه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران گفت افغانستان در بحران بزرگی قرار دارد و کودکان این کشور که هیچ تقصیری در ایجاد این بحران ندارند، بیشترین آسیب را دیده اند.
وی افزود که حتی پیش از تسلط طالبان حداقل ۱۰ میلیون کودک در افغانستان  برای زنده ماندن به کمک نیاز داشتند و حداقل یک میلیون کودک در این کشور به دلیل سوء تغذیه شدید در خطر مرگ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عمر عبدی تصریح کرد ذخایر دارو در افغانستان به شکل خطرناکی کاهش یافته است و ما  اکنون شاهد شیوع بیماری هایی چون سرخک و اسهال شدید ناشی از آب آلوده هستیم.
معاون مدیر اجرایی یونیسف با بیان اینکه فلج اطفال همچنان یک نگرانی است و کرونا ادامه دارد، گفت: وضعیت در افغانستان وخیم است و این وضعیت بدتر خواهد شد.
وی ادامه داد معلمان و کارمندان بخش سلامت حقوقی دریافت نکرده اند اما همچنان در محل کار خود حاضر می شوند.
عمر عبدی اظهار داشت پیش بینی می کنیم نیاز های بشردوستانه کودکان و زنان در افغانستان در چند ماه آینده افزایش خواهد یافت.
وی خاطر نشان کرد میلیون ها دختر در سطح متوسطه برای دویستمین روز متوالی در کلاس درس خود غیبت دارند. من در دیدار خود با مقامات موقت در افغانستان بر لزوم موافقت با بازگشت دختران به کلاس درس تاکید کردم.
معاون مدیر اجرایی یونیسف تصریح کرد تعداد کودکان ثبت نامی در مدارس افغانستان از یک میلیون در سال ۲۰۰۱ به ۱۰ میلیون شامل چهار میلیون دختر در سال جاری رسیده است. تعداد مدارس سه برابر شده و از ۶ هزار به ۱۸ هزار مدرسه افزایش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه دستاوردهای آموزش در دو دهه گذشته باید حفظ شود، ادامه داد با وجود این پیشرفت، ۴.۲میلیون کودک در افغانستان از جمله ۲.۶ میلیون دختر از تحصیل محروم هستند.
عمر عبدی در پاسخ به این سوال که واکنش طالبان به درخواست بازگشت دختران به مدرسه چه بود؟ گفت طالبان به من تضمین دادند که با مدرسه رفتن دختران موافقت کنند.
این مقام یونیسف افزود که دختران تا کلاس ششم اکنون می توانند به مدرسه بروند. تنها در پنج استان دختران می توانند در سطح متوسطه درس بخوانند. وی تصریح کرد که وزیر آموزش و پروش طالبان اعلام کرده است آنها مشغول تهیه چارچوبی هستند که به همه دختران اجازه تحصیل در سطح متوسطه را می دهد.
عمر عبدی پیش از این، در پایان سفر چهار روزه خود به افغانستان و پاکستان بر لزوم اقدام فوری برای برآورده شدن نیازهای ضروری کودکان در این دو کشور تاکید کرد.
وی از نزدیک بسیاری از کودکان افغان را دید که از سوءتغذیه شدید رنج می برند و در شرایط تهدیدکننده جانی قرار دارند.
وی خواستار ازسرگیری کمپین های واکسیناسیون فلج اطفال، سرخک و کووید شد تا به محافظت از کودکان و جوامع از بیماری های قابل پیشگیری با واکسیناسیون کمک شود.
عبدی بعد از سفر به افغانستان، وارد پاکستان شد و در این کشور از چند پروژه مشارکتی بین یونیسف و دولت اسلام آباد دیدار کرد. وی که از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ به عنوان نماینده یونیسف در پاکستان خدمت کرده است، همچنین از یک مدرسه، یک مرکز کووید – ۱۹، یک مرکز تماس فلج اطفال و مرکز ملی عملیات اورژانسی در اسلام آباد بازید کرد.
 

برچسب‌ها یونیسف تحولات افغانستان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یونیسف تحولات افغانستان بهداشت و سلامت یونیسف تحولات افغانستان بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یونیسف: کودکان غزه از گرسنگی و ضعف حتی توان گریه کردن ندارند

مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با بیان اینکه بیش از ۱۳ هزار کودک در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه کشته شده‌اند، افزود که بسیاری از کودکان غزه از سوءتغذیه شدید رنج می‌برند و «حتی توان گریه کردن ندارند.»

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کاترین راسل در مصاحبه با شبکه سی. بی. اس اظهار کرد: هزاران نفر دیگر زخمی شده‌اند و ما حتی نمی‌دانیم که آنها کجا هستند. شاید زیر آوار گرفتار شده باشند. ما تاکنون چنین نرخ مرگ و میر بالایی تقریباً در هیچ جنگ دیگری در دنیا ندیده بودیم.

وی افزود: در بیمارستان‌ها کودکانی را دیدم که از کم‌خونی ناشی از سوءتغذیه رنج می‌برند. بخش کودکان بیمارستان‌ها کاملاً ساکت بود زیرا این کودکان و نوزادان حتی توان گریه کردن نداشتند.

رژیم صهیونیستی به دلیل ممانعت از ورود کمک‌های انساندوستانه به غزه با انتقادات شدید بین‌المللی مواجه شده است. یک کارشناس سازمان ملل اخیراً اعلام کرد که این رژیم «کارزار گرسنگی» به راه انداخته و سیستم انتقال مواد غذایی به غزه را نابود کرده است.

سازمان ملل هشدار داده است که یک نفر از هر سه کودک زیر ۲ سال در شمال نوار غزه دچار سوءتغذیه شدید شده و قحطی بر این منطقه سایه انداخته است.

وزارت بهداشت غزه یکشنبه در یکصد و شصت و سومین روز از حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، اعلام کرد که شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به منطقه نوار غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تا به ۳۱ هزار و ۶۴۵ نفر افزایش یافته است.

وزارت بهداشت غزه همچنین آخرین آمار مجروحان این جنایات را ۷۳ هزار و ۶۷۶ تن اعلام کرد.

کد خبر 737197

دیگر خبرها

  • تأثیر نمرات مدرسه بر میزان حمایت والدین از فرزندان
  • شهادت بیش از ۱۳ هزار کودک در تجاوزات اسرائیل به غزه
  • یونیسف: ۱۳ هزار کودک در غزه جان خود را از دست داده‌اند
  • یونیسف: کودکان غزه از گرسنگی و ضعف حتی توان گریه کردن ندارند
  • سلامت رودخانه، سلامت جامعه
  • بازدید میدانی مشاوران ارشد دفتر مرکزی یونیسف از سیستم بهداشتی زاهدان
  • سیستم به‌ورزی ایران در دنیا بی‌نظیر است
  • گازگرفتگی در خودرو جان همراهان بیمار را گرفت
  • یونیسف: سوء تغذیه شدید در میان کودکان شمال غزه طی یک ماه ۲ برابر شد
  • از نقش تکنولوژی در ارتقای سلامت تا رمز و راز تاب‌آوری جوامع