Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، عطالله معروفخانی در کمیته رفع موانع تولید استان هرمزگان که با حضور مهدی دوستی استاندار و بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور و دبیر شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشوربرگزار شد، مشکلات ناشی از قطعی برق در استان هرمزگان را بیش از سایر استان‌ها دانست و گفت: خساراتی که به فولاد هرمزگان در 3 ماه قطعی برق وارد شد قابل توجه و جبران  آنها امروز خیلی سخت و مشکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی از صنعت فولاد به عنوان یک صنعت مادر یاد کرد و خسارت به این صنعت را خسارت به صنایع پایین دستی زیادی دانست.

مدیرعامل فولاد هرمزگان با ابراز نگرانی از زمزمه‌های کمبود گاز در زمستان از استاندار و معاون اقتصادی وزیر کشور خواست برای جلوگیری از قطع گازرسانی به صنایع مخصوصا شرکت‌های فولادی تمهیدات لازم اندیشیده شود.

معروفخانی با اشاره به افزایش هزینه‌های برق و گاز ، حمل و نقل جاده ای و ریلی، و مهمتر از همه گندله که ماده اولیه این شرکت است، زیان ناشی از کمبود انرژی را فشاری مضاعف بر تولید عنوان کرد و خواستار کمک دولت شد.

وی با اشاره به اشتغال زایی این صنعت در استان، از فولاد هرمزگان به عنوان صنعت  پیشرو در مسئولیت‌های اجتماعی هرمزگان یاد کرد و گفت: همواره در حد توان خود به یاری استان شتافته و پای کار هستیم.

مدیرعامل فولاد هرمزگان، تامین رایگان اکسیژن بیمارستان های هرمزگان از ابتدای همه گیری کرونا را یک مسئولیت اجتماعی مهم فولاد هرمزگان دانست و گفت: با وجود قطعی برق اما کارخانه اکسیژن سازی فولاد به تولید ادامه داد تا بیمارستان های استان دغدغه کمبود اکسیژن نداشته باشند.

معروفخانی ضمن تبریک به مهدی دوستی استاندار جدید هرمزگان، وی را فردی ارزشی و با تجربه در حوزه های صنعت ، اجرایی و سیاسی کشور دانست و با تشکر از ریاست محترم جمهور و وزیر کشور از این انتخاب گفت:  انشالله  حضور ایشان به عنوان استاندار در استان باعث رشد و توسعه بیش از پیش خواهد بود.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل فولاد هرمزگان نگرانی از قطعی گاز بندرعباس فولاد هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تلاش بیشتر مسئولان برای کاهش تصادقات جاده‌ای / بستر افزایش نشاط اجتماعی فراهم شود

رئیس‌جمهور سفرهای نوروزی را از جمله بسترهای نشاط‌آفرین در کشور دانست و گفت: کاهش هر چه بیشتر آمار تصادفات جاده‌ای تلاش بیشتر مسئولان مرتبط را می‌طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز _چهارشنبه هشتم فروردین_ در نشست هیئت دولت با تبریک ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و تجلیل از برنامه‌ریزی و برگزاری اجتماع معنوی روز گذشته مردم روزه‌دار در ورزشگاه آزادی، بر ضرورت فراهم کردن بستر افزایش نشاط اجتماعی تأکید کرد.

وی سفرهای نوروزی را از جمله بسترهای نشاط‌آفرین در کشور دانست و ضمن تأکید بر تلاش بیشتر مسئولان مرتبط برای تأمین امنیت و رفاه مسافران نوروزی، تصادفات جاده‌ای را نگران‌کننده و نقطه مقابل این نشاط دانست و افزود: کاهش هر چه بیشتر آمار تصادفات جاده‌ای تلاش بیشتر مسئولان مرتبط را می‌طلبد.

ضرورت تکریم و بهره‌مندی از ظرفیت اساتید و چهره‌های علمی پیشکسوت در دانشگاه‌ها، از دیگر محورهای سخنان رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت بود که وی با اشاره به سیره اهل بیت (ع) در گرامیداشت علم و عالم، حضور بزرگان علمی در مراکز علمی و پژوهشی را پشتوانه‌ای برای دانشگاه‌هاست دانست و بر توجه بیش از پیش به بهره‌مندی از ظرفیت علمی این چهره‌های علمی در دانشگاه‌ها تأکید کرد.

آیت‌الله رئیسی همچنین از همه دستگاه‌های اجرایی خواست در سال جدید با بهره‌گیری هر چه بیشتر و بهتر از رسانه‌ها برای تشریح برنامه‌ها و تبیین عملکردها و بیان دیدگاه‌ها و مقابله با هجمه‌های رسانه‌ای دشمن برنامه‌ریزی کنند.

پیش از سخنان رئیس جمهور، احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در گزارشی از نوسازی ناوگان کشنده‌های کشور خبر داد و اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دولت و واردات ۶ هزار خودرو کشنده در سال گذشته، تعداد خودروهای وارده شده از این دست به کشور طی دو سال و نیم گذشته به ۲۵ هزار دستگاه رسید و نوسازی ناوگان کشنده‌های کشور در سطح مطلوبی قرار گرفت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز به ارائه گزارشی از عملکرد این وزارتخانه در نوسازی ناوگان حمل و نقل در سال گذشته پرداخت و افزود: از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱، ۵۷ هزار و ۶۰۷ خودرو در ناوگان حمل و نقل جایگزین شده، این در حالی است که تنها در سال گذشته ۶۸ هزار خودرو یعنی ۱۸ درصد بیش از ۴ سال قبل از آن در ناوگان حمل و نقل جایگزین شده است.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در جلسه امروز گزارشی از ارتقای شاخص توسعه ارتباطات در کشور ارائه کرد و گفت‌: مهم‌ترین شاخص ارزیابی توسعه ارتباطات در کشورها، شاخص اتحادیه بین‌المللی مخابرات (IDI) است که براساس ارزیابی‌های این اتحادیه در دو بخش پوشش فراگیر و کیفیت ارتباطات و میزان استفاده مردم از زیرساخت‌های ارتباطی، کشور رشد ۴۷ درصدی و ارتقای ۶ رتبه‌ای داشته است.

جواد اوجی وزیر نفت نیز در گزارش خود از پیشرفت ۳۶ درصدی پروژه جمع‌آوری گازهای مشعل در دولت مردمی خبر داد و گفت: با جمع‌آوری ۷ میلیون متر مکعب از گازهای مشعل علاوه بر تأمین خوراک پتروشیمی‌ها، برای ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۲۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال‌زایی ایجاد شده است.

منبع: ایرنا

کد خبر 739725

دیگر خبرها

  • منشاء ناترازی برق در کشور ناترازی‌های مالی است
  • تاکید استاندار مازندران به اقتصاد دریا با رونق صنعت گردشگری
  • حل ناترازی ها مهمترین اولویت انرژی کشور در ۱۴۰۳
  • افزایش تولید در صنعت فولاد کشور
  • اقدامات ایمیدرو در سالی که گذشت
  • لزوم تلاش بیشتر مسئولان برای کاهش تصادقات جاده‌ای / بستر افزایش نشاط اجتماعی فراهم شود
  • بخش صنعت نفت و گاز در سال ۱۴۰۲ بالاترین نرخ رشد اقتصادی را داشت
  • ریشخند فولاد مبارکه به تحریم‌ها
  • ایده‌ها و طرح‌های فناورانه صنعت غذا حمایت می‌شوند
  • حمایت از فعالیت‌های مردمی و گسترش خدمت به محبان امام رضا (ع)