Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد در حال حاضر به لحاظ میزان شیوع بیماری کرونا، وضعیت شهرستان‌های اردل، بروجن، شهرکرد، لردگان، کیار و فارسان نارنجی و وضعیت شهرستان‌های سامان، کوهرنگ، بن و خانمیرزا زرد است.

به گفته رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد روند کلی ابتلا به ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری کماکان کاهشی است اما شهرستان کیار به دلیل کاهش رعایت موارد بهداشتی در بین مردم وضعیت آن از زرد به نارنجی تغییر پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید شیرانی در این خصوص تاکید کرد: تا زمانی که ۷۵ درصد از جمعیت استان هر ۲ دز کرونا را دریافت نکرده و به طور کامل در مقابل ویروس کرونا واکسینه نشده‌اند باید به صورت جدی از برگزاری مراسماتی مثل ترحیم و عروسی جلوگیری کرد.

لازم به ذکر است طبق آخرین اطلاعات در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد از جمعیت استان دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده و بیش از ۳۶ درصد موفق به دریافت هر ۲ دز واکسن کرونا شده‌اند.

گفتنی است طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۹۲ بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه داشته‌اند که از این تعداد ۹۹ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در این مراکز بستری شدند.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته نتیجه تست ۱۵۸ نفر از مراجعه‌کنندگان در بخش سرپایی و ۳۹ نفر از بستری‌شدگان مشکوک به کووید_۱۹ در مراکز بیمارستانی استان، مثبت قطعی اعلام شد.

هم‌اکنون ۲۹۰ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت هستند که از این تعداد ۲۴۰ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان قرار دارند.

لازم به ذکر است هم‌اکنون ۳۶ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش‌های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.

شایان ذکر است از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۲۲۸ هزار و ۷۲۱ نمونه‌گیری از بیماران مشکوک به کرونا انجام شده که از این تعداد ابتلای ۸۰ هزار و ۹۷۹ نفر به کرونا قطعی اعلام شده است.

انتهای پیام/68033

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت چهارمحال و بختیاری نارنجی کیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل رفیعی ظهر سه‌شنبه در جلسه شورای اداری استان که در سالن پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، افزود: کارهای فرهنگی در قالب تشکل‌های مردم‌نهاد در خصوص ازدواج و فرزندآوری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالیت خیریه‌های استانی نیز در این زمینه اثرگذار بوده است، ابراز کرد: دستگاه‌های متولی باید با نگاه حمایتی، تسهیل‌گر فعالیت تشکل‌های مردمی در این حوزه باشند.

این مسؤول ادامه داد: به منظور پیشگیری از سقط جنین در استان، کارگروهی تشکیل شد که برنامه‌های آن به صورت جدی در کنار اجرای طرح نفس (نجات فرزندان سالم از سقط) پیگیری شده و این کارگروه با اقدامات سلبی و به صورت جدی با همه مراکز و افرادی که به صورت غیرقانونی در این حوزه فعالیت دارند، برخورد می‌کند.

رفیعی تاکید کرد: مقامات قضائی استان نیز پشتیبانی لازم را دارند که امیدواریم با مجموعه این اقدامات، توقف شیب نزولی جمعیت و افزایش نرخ باروری و جایگزینی جمعیت را در استان شاهد باشیم.

وی به نگرانی‌ها در خصوص فرزندآوری و اجرای قانون جوانی جمعیت اشاره کرد و یادآور شد: تاکید مقام معظم رهبری و شکل‌گیری گفتمانی در این خصوص، تأثیر مثبتی در جامعه بر جای گذاشت، هرچند اقدامات در ابتدا سرعت لازم را نداشت.

معاون استاندار زنجان با بیان اینکه تعداد ولادت‌ها در استان در سال ۹۷ حدود ۸ درصد و در سال ۹۸ حدود ۱۱ درصد نسبت به مدت مشابه گذشته کاهش یافت، خاطرنشان کرد: از سال ۹۸ به بعد شیب نزولی ولادت در استان متوقف شد که نشانگر توجه مردم به سیاست‌های جوانی جمعیت است که باید اهتمام بیشتری در این خصوص از سوی دستگاه‌ها صورت گیرد.

رفیعی تاکید کرد: نرخ جایگزینی جمعیت در استان در سال ۱۴۰۰ به یک درصد رسید و این سال با ۱۵ هزار و ۲ مورد ولادت، کم‌ترین کاهش این واقعه و در سال ۱۴۰۱ در استان ۱۴ هزار و ۱۵۲ مورد ولادت با کاهش ۵.۵ درصد ثبت شد.

وی یادآور شد: طی سال گذشته نیز ۱۳ هزار و ۹۲۳ مورد واقعه ولادت گزارش شد که کاهش ۱.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته و در این میان شیب نزولی ولادت در استان طبق بررسی آمار سال‌های ۹۸ تا ۱۴۰۲ متوقف شده که این موضوع امیدوارکننده است.

کد خبر 6086518

دیگر خبرها

  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • آب‌گرفتگی در ۴ شهرستان استان اصفهان/ آماده‌باش تمام تیم‌های امدادی تا پایان هشدار هواشناسی
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ایران بالاخره حقابه خود از افغانستان را دریافت کرد
  • ۶۳ درصد حیوان گزیدگی در استان سمنان مربوط به سگ است