Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا؛ محمدرضا وجدانی ، با اعلام این مطلب اظهار کرد: سامانه بازارگاه می‌تواند منجر به ایجاد نظارت هوشمند در میان تمامی حلقه‌های تامین تا مصرف نهاده‌های دامی شود اما عدم ایجاد بستر سازی موجب شده تا این نظارت صرفا در بخش نخست یعنی همان تامین نهاده‌های دامی خلاصه شود.

وی افزود: اگر قرار است بازار نهاده های دامی  به شیوه هوشمند نظارت شود ابتدا باید بستر مناسب برای آن مهیا و سامانه‌ای بر مبنای تجربیات فعالان این عرصه ایجاد شود نه اینکه سامانه‌ای ایجاد کنیم که منجر به  زیاندهی برای تمامی حلقه‌های تامین تا مصرف نهاده‌های دامی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال اقتصادی با انتقاد از اصرار بر توزیع نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه بدون رفع اشکالات این سامانه و عدم نظارت بر فرآیند توزیع نهاده‌های دامی از طریق بازارگاه تصریح کرد: اصرار بر توزیع نهاده های دامی از طریق سامانه‌ای که نظارتی بر فرآیند توزیع در آن صورت نمی‌گیرد موجب شده تا شاهد باشیم نهاده‌های دامی که با ارز ترجیحی وارد کشور شده در بازار آزاد با قیمت های کلان به فروش برسد.

این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد: متاسفانه شرایط توزیع این اقلام به نحوی است که منجر به تحمیل خسارت‌های کلان به تولیدکننده و واردکننده شده است اما گوش شنوایی برای فریادهای آنها نیست.

این واردکننده نهاده‌های دامی با اشاره به مشکلات تجارت در شرایط تحریمی اظهارکرد: واردکنندگان با تحمل سختی‌های فراوان محموله‌های نهاده‌های دامی را تا گمرکات رسانده و از آنجا ترخیص می‌کنند اما این کالاها در خوان هفتم (بازارگاه) به مشکل خورده و به دام می افتند.

وجدانی افزود: در حال حاضر محموله‌هایی داریم که به مدت سه هفته در صف انتظار برای فروش بوده‌اند و هزینه‌های کلان انبارداری به واردکنندگان تحمیل شده است اما امکان توزیع آنها از طریق سامانه بازارگاه وجود ندارد و این در حالیست که در آن سوی زنجیره، تولیدکنندگان گوشت قرمز و سفید امکان ادامه فعالیت را به دلیل عدم تامین به موقع نهاده‌های دامی ندارند.

این فعال اقتصادی با تاکید بر ضرورت گستره فرآیند نظارت در سامانه بازارگاه خاطرنشان کرد: اگر نظارت بر فرآیند توزیع نهاده‌های دامی صورت بگیرد بدون تردید شاهد بروز مشکل برای تولیدکنندگان و فعالان صنایع دام و طیور نخواهیم بود و کالایی که با ارز ترجیحی وارد کشور شده است با نرخ آزاد در بازار سیاه به فروش نمی رسد.

پربیننده ترین قیمت گوجه ۴ برابر شد موز هندی در راه ایران همکاری تشکل‌ ها در کاهش ۱۰درصدی قیمت لبنیات/ با افزایش ۵۰درصدی قیمت‌ ها، این کاهش دردی از مردم دوا می کند؟ رشد قیمت جوجه یک روزه به رغم دستور معاون اول / کمبود ۱۰میلیونی در بازار جزییاتی از فساد چند صدمیلیون‌ دلاری دولت روحانی در واردات نهاده دام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نهاده های دامی توزیع نهاده های دامی سامانه بازارگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد

قیمت کاغذ تحریر در بازار آزاد دو هفته پس از التهابات ناشی از افزایش ۱۰۰ هزار تومانی با کاهش مواجه شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ پس از دو هفته التهاب ناشی از افزایش قیمت کاغذ تحریر در بازار آزاد، امروز قیمت‌ها با کاهش مواجه شدند.

بر این اساس هر برند کاغذ چاپ و تحریر 70 در 100 با گرماژ 70 گرمی بین یک میلیون و 270 تا یک میلیون و 300 هزار تومان عرضه شده است.

هم‌چنین قیمت هر بسته کاغذ A4 نیز 20 هزار تومان کاهش داشته است. اما قیمت کاغذ گلاسه و مقوای پشت طوسی با افزایش همراه بوده است.

کارشناسان دلیل افزایش قیمت کاغذ در بازار را به بی‌ثباتی نرخ ارز ربط می‌دهند،‌ بااین حال بازار از نظر عرضه با کمبودی مواجه نیست.

واردات 300 میلیون دلاری کاغذ تحریر در سال رونق تولید!

بر اساس آمارهای رسمی،‌ در سال 1402، میزان 276 هزار تن کاغذ چاپ و تحریر به‌ارزش 300 میلیون دلار وارد کشور شده است، این در حالی است که در سال قبل از آن یعنی سال 1401 که هنوز چرخ تولید داخلی هم راه نیفتاده بود،‌ این رقم 218 هزار تن بوده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • معدوم سازی ۳۸۹ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در آستارا
  • تشدید نظارت‌ها بر بازار ادامه دارد
  • دامپزشکی سبزوار ۷۰ متخلف بهداشتی را به دادگاه کشاند
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • بیش از ۷ هزار کیلوگرم فرآورده دامی در گیلان از چرخه مصرف خارج شد
  • ۷.۵میلیارد دلاری که بازار را تنظیم نکرد
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد
  • ۹۵ هزارتن نهاده دامی در اختیار جامعه عشایر قرار گرفت