Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@08:03:49 GMT

آب بسته‌بندی گران شد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۹۳۷۰

آب بسته‌بندی گران شد

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبهای معدنی و آشامیدنی از افزایش ۲۵ درصدی قیمت آب معدنی خبر داد و در پی سوء برداشت از صحبت‌های یک مقام سازمان غذا و دارو، درباره تفاوت آب معدنی با آب آشامیدنی توضیح داد.

پیمان فروهر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بازار آب بسته‌بندی رونق فصلی دارد، اظهار کرد: شش ماه اول سال رونق و شش ماه دوم سال رکود این بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای سال تلاش کردیم قیمت آب بسته بندی افزایش پیدا نکند، چرا که رقیب محصول ما آب شرب شهری است که در ۹۰ درصد جغرافیای ایران مردم به آن دسترسی دارند. به عبارت دقیق‌تر تفاوت این صنعت با صنایع دیگر این است که مردم برای آن جایگزین دارند.

اما به گفته وی افزایش کرایه حمل و قیمت مواد اولیه  و همچنین تورم باعث شد تا اواخر تیر ماه، میانگین افزایش ۲۵ درصدی قیمت آب‌های بسته بندی در احجام مختلف اجرا شود.

تفاوت آب معدنی با آب آشامیدنی

فروهر در ادامه درباره اظهارات مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره آب‌های بسته بندی نیز گفت: این برداشت از صحبت‌های آقای عزیزی که آب معدنی همان آب شرب است، برداشت اشتباهی بود و به نظر می‌رسد سوء برداشت شده است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی درباره تفاوت آب معدنی با آب آشامیدنی نیز گفت: استاندارد آب معدنی با آب آشامیدنی متفاوت است. برای مثال کسی که آب معدنی تولید می‌کند، حتماً باید این آب را از منابع چشمه یا از منبع زیرزمینی برداشت کند و این منبع حتما باید خارج از محدوده شهری، صنعتی و دامداری واقع باشد. همچنین باید این آب طی چهار ساعت آنالیز شود و تلورانس تغییرات مولفه‌ها و پارامترهای آن در این زمان عددی منطقی باشد. همچنین در تولید آب معدنی، تولیدکنندگان اجازه استفاده از هرنوع روش تصفیه ندارند.

اما به گفته وی در تولید آب‌های آشامیدنی، نیازی به آنالیز چهار ساعته نیست و لازم نیست منبع آن حتما در مناطق کوهستانی باشد. این آب می‌تواند از هر منبعی برداشت شود، اما باید همه تصفیه و ضدعفونی‌های لازم روی آن انجام شود. در نهایت هر دو محصول ایمن و کاملاً پاک هستند.

اخیرا مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در نشستی خبری گفته بود که برخی از آب‌های بسته بندی آب معدنی نیست و از معادن یا چشمه‌ها برداشت نمی‌شود، بلکه همین آب شرب معمولی است که مجددا تصفیه می‌شود. یعنی آب معمولی را مجددا تصفیه می‌کنند تا از نظر فاکتورهای سلامتی کاملا مورد اطمینان باشد و بعد بسته‌بندی می‌کنند. بر این اساس پیگیری شده، برندی که آب آشامیدنی است، روی آن "آب آشامیدنی" و آن که از چشمه‌ها و معادن برداشت شده، "آب معدنی" نوشته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب معدنی آب معدنی با آب آشامیدنی بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات آبرسانی در مازندران ۲۳ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر داوودیان پیش ازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این‌که عملیات اجرایی پنج طرح مهم آبرسانی استان در حال انجام است، اظهار کرد: آبرسانی به شهرهای گروه الف، آبرسانی به ساری و میاندورود، آبرسانی به رامسر، تنکابن و عباس‌آباد، تأمین آب آشامیدنی شهرها و روستاهای نکا، بهشهر و گلوگاه و تأمین آب آشامیدنی مرزن‌آباد، چالوس و گلوگاه پنج طرح مهم آبرسانی در حال اجرای استان هستند.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ با پیگیری‌های انجام شده برای اجرای این طرح‌ها ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد که ۶۵ درصد از این رقم معادل ۵ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال تخصیص یافت و در این پنج طرح مهم آبرسانی استان هزینه شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۱ مجموع اعتبارات تخصیص یافته برای اجرای طرح‌های آبرسانی مازندران ۴ هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال بود که در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۳ درصد افزایش یافت.

داوودیان گفت: از ۵۶۴ میلیارد تومانی که برای اجرای طرح‌های آبرسانی مازندران در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافت ۲۳۰ میلیارد تومان به طرح آبرسانی شهرهای گروه الف (بابل، بابلسر و فریدونکنار) اختصاص داده شد، ۱۶۰ میلیارد تومان در طرح آبرسانی شهرهای ساری و میاندورود هزینه شد و ۱۲۰ میلیارد تومان برای طرح آبرسانی رامسر، تنکابن و عباس‌آباد در نظر گرفته شد.

به گفته وی ۲۱ میلیارد تومان نیز در طرح تأمین آب آشامیدنی شهرها و روستاهای نکا، بهشهر و گلوگاه و ۳۳ میلیارد تومان برای طرح تأمین آب آشامیدنی مرزن‌آباد و چالوس هزینه شد.

وی گفت: شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران طرح جامعی شامل ۹ مجتمع آبرسانی را برای تأمین آب آشامیدنی سراسر استان از منابع آب‌های سطحی تهیه کرد که این طرح سال ۱۳۹۴ به تصویب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور رسید و بر اساس آن قرار است حدود ۱۶ متر مکعب در ثانیه آب تصفیه و ۵۵۰ هزار متر مکعب مخزن و یک‌هزار کیلومتر خط انتقال نیز ایجاد شود

کد خبر 6079754

دیگر خبرها

  • ثبت نام کشاورزان در سامانه پهنه بندی، شرط خرید گندم
  • دستگاه پرکن مایعات روتاری
  • قیمت قارچ در میادین تره بار شهرداری تهران کاهش یافت
  • برنز 60 کیلوی آسیا به ده بزرگی رسید
  • ده بزرگی به مدال برنز رسید
  • قیمت قارچ در میادین و بازار‌های میوه و تره بار کاهش یافت
  • بهره‌برداری از مخزن ذخیره جدید آب آشامیدنی شهر مهرگان
  • اعتبارات آبرسانی در مازندران ۲۳ درصد افزایش یافت
  • جلوگیری از خام فروشی با اجرای طرح بسته بندی دستمال کاغذی در حریر خوزستان
  • هزاران رأس بوفالو در مزارع هند پرورش، ذبح و بسته بندی می‌شوند (فیلم)