Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@22:29:21 GMT

صادرات پوره سیب از مشگین‌شهر به چند کشور خارجی

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۹۴۳۷

صادرات پوره سیب از مشگین‌شهر به چند کشور خارجی

عبدالله بنی‌هاشم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مالک یکی از کارخانه‌های تولید رب گوجه‌فرنگی در مشگین‌شهر توانسته با ایجاد تغییرات فنی در سیستم کارخانه اقدام به تولید پوره سیب کند.

او اظهارکرد: پوره سیب  کاربرد فراوانی در صنعت غذایی و نوشیدنی دارد و معمولا از سیب‌های بادریز یا اصطلاحا پادرختی تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در شهرستان مشگین‌شهر نیز از ۲۰۰ هزار تن سیب تولید شده حدود ۲۰ هزار تن پادرختی یا بادریز می‌باشد که همه ساله باغداران در فروش این نوع سیب با مشکل مواجه می‌شوند.

وی اضافه کرد: با راه‌اندازی خط تولید پوره سیب بخشی از مشکل باغداران در زمینه فروش سیب‌های پادرختی برطرف شده و آنان محصولات خود را بدون واسطه به این کارخانه تحویل می‌دهند.

شاه‌علیزاده مالک کارخانه نیز  گفت: امسال پس از سپری شدن فصل برداشت گوجه و پایان فصل کاری این کارخانه ، کارشناسان با تغییرات فنی در سیستم کارخانه زمینه تولید پوره را فراهم کردند.

 وی افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۹ هزار تن سیب زیردرختی از باغداران خریداری و بیش از سه هزار تن پوره سیب تولید شود.

وی  اظهارکرد: پوره سیب مشتریان فراوانی در داخل و خارج از کشور دارد و به برخی از کشورهای همسایه از جمله عراق ، ترکیه ، آذربایجان و روسیه صادر می‌شود.

مشگین‌شهر در شمال غربی اردبیل قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی صادرات سیب مشگین شهر اشتغال زایی اردبیل صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی صادرات سیب مشگین شهر وزارت جهاد کشاورزی صادرات سیب مشگین شهر اشتغال زایی اردبیل صادرات غیر نفتی مشگین شهر پوره سیب هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۹۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • تولیدات خراسان شمالی به ۳۸ کشور جهان صادر می‌شود
  • کارخانه هایی که بسیج کارگری دارند تعطیل نشده اند
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد