Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مهدی تقی‌پور  رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با اشاره به اقدامات انجام شده جهت اشاعه فناوری‌های نوین در محیط کشاورزی اظهار داشت: در راستای نهادسازی شبکه غیردولتی انتقال دانش، مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی با عنوان «پشتیبانان تولید و سفیران دانش در بخش کشاورزی» و کانون‌های اشاعه فناوری‌های نوین در محیط‌های کشاورزی راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هدف از این اقدام فراهم‏‌آوری دسترسی فیزیکی و اقتصادی آسان کشاورزان به خدمات مورد نیاز و همچنین زیرساخت اجتماعی است.

تسهیل در سرمایه‌گذاری کشاورزی با کاهش زمان صدور مجوز

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۲۵۶ مرکز خدمات کشاورزی غیردولتی در استان اصفهان سازمان‌دهی شده‌اند که تعداد ۷۴ مرکز به عنوان مجری مراحل اداری صدور مجوز‌های بخش کشاورزی در دهستان‌ها و در نزدیک‌ترین نقطه ارتباطی با بهره‌برداران فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: این امر موجب تسهیل ارائه خدمات به متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی از طریق کاهش زمان‌بری صدور مجوز‌های بخش کشاورزی از ۱۲۰ روز در سه‌ماهه پایانی سال ۱۳۹۷ به ۲۰ روز در سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۰ شده است.

تقی پور خاطر نشان کرد: فعالیت کارشناسان کشاورزی صرفاً با پروانه اشتغال معتبر امکان‌پذیر خواهد بود و بر اساس قانون دستگاه‌های دولتی نیز موظفند طرح‌ها، پروژه‌ها، انجام فعالیت‌های مشاوره و پیمانکاری بخش کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست را صرفاً به اشخاص حقیقی و حقوقی دارای پروانه در زمینه‌های تخصصی و در حدود صلاحیت و رتبه آن‌ها ارجاع کنند.

راه اندازی زیرساخت الکترونیکی در راستای شفاف‌سازی

وی ادامه داد: با تمهیداتی که سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برای شفاف‌سازی نظام ارجاع کار و نظارت بر رعایت اخذ تعرفه خدمات فنی و مهندسی از طریق راه‌اندازی زیرساخت‌های الکترونیکی تحت عنوان سامانه سانکا اتخاذ کرده است، هر گونه پرداخت وجهی در قبال دریافت خدمات فنی و مهندسی بخش کشاورزی، خارج از سامانه سانکا ممنوع بوده و تحلف محسوب می‌شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با اشاره تجربه بیش از یک دهه فعالیت کارشناسان مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی در سطح استان اصفهان، تاکید کرد: جایگاه اجتماعی و توان فنی و تخصصی این مراکز می‌تواند دولت را در دست‌یابی به اهداف مورد نظر در بخش کشاورزی یاری رساند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های کارشناسی موجود در مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی افزود: رمز موفقیت مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی تعامل مثبت و مؤثر با مدیریت‌های جهادکشاورزی در شهرستان و جلب اعتماد بهره‌برداران مناطق تحت پوشش از طریق اجرای طرح سهم‌بری دانش از تولید است.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزان اصفهان فناوری نوین سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی استان اصفهان بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه‌های خدمات دارویی ابلاغ شد + میزان افزایش قیمت نسخه‌ها

تعرفه‌های مدیریت خدمات دارویی سال ۱۴۰۳ برای اجرا به داروخانه‌ها ابلاغ شد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، در ابلاغیه حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور آمده است:

«تعرفه‌های مدیریت خدمات دارویی، برای اجرا به همه داروخانه‌های تحت پوشش ارسال می‌شود.

بر اساس این گزارش، تعرفه خدمات دارویی برای هر نسخه در بخش خصوصی، ۱۹۸ هزار و ۸۵۰ ریال، خیریه ۱۸۶ هزار و ۵۰ ریال، عمومی غیردولتی ۱۴۹ هزار و ۵۰ ریال و داروخانه‌های دولتی ۸۱ هزار و ۸۰۰ ریال تعیین شده است.

در همین حال، تعرفه خدمات دارویی شامل داروهای OTC (بدون نسخه) برای داروخانه‌های خصوصی در هر بار ۲۵ هزار و ۵۶۵ ریال، خیریه ۲۴ هزار و ۲۸۵ ریال، عمومی غیردولتی ۲۰ هزار و ۵۸۵ ریال و داروخانه‌های دولتی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال تعیین شده است.»

کد خبر 746983

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم
  • برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • تعرفه‌های خدمات دارویی ابلاغ شد + میزان افزایش قیمت نسخه‌ها
  • جزئیات تعرفه خدمات دارویی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • آشنایی باشگاه‌های ورزشی با اصول باشگاه داری نوین
  • پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته؟
  • پیش ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته