Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@18:12:05 GMT

توافق اولیه احزاب برای تشکیل دولت آینده آلمان

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۰۰۳۷

توافق اولیه احزاب برای تشکیل دولت آینده آلمان

به گزارش روز شنبه ایرنا، تارنمای پولیتیکو نوشت: سه هفته بعد از برگزاری انتخابات سراسری در آلمان، سران سه حزب اصلی این کشور شامل حزب چپ میانه سوسیال دموکرات، حزب سبز و حزب دموکرات های آزاد (FDP) که طرفدار تجارت است، توافق کردند مذاکرات را برای تشکیل دولت آینده این کشور آغاز کنند.

اگر این گروه از احزاب سیاسی در آلمان در مذاکرات خود پیروز شوند اولین ائتلافی خواهد بود که در آلمان حکومت می کند و به دولت محافظه کاری که ۱۶ سال تحت حکومت مرکل اداره می شد، پایان خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با خودداری مرکل به عنوان صدراعظم کارکشته آلمان در انتخابات ماه گذشته، اتحاد محافظه کاران اتحادیه دموکرات مسیحی یا اتحادیه سوسیال مسیحی بدترین نتایج انتخابات را رقم زد. این امر باعث شد حزب سوسیال دموکرات و نامزد آن اولاف شولتس که وزیر دارایی آلمان نیز هست به عنوان نامزد صدر اعظمی این کشور مطرح شود.

سه حزب مذکور روز جمعه دستور کار خود به عنوان «ائتلاف پیشرفت» را ارائه دادند که طرح های آنها شامل افزایش حداقل حقوق، حذف استفاده از برق تولیدی با استفاده از زغال سنگ  هشت سال زودتر از پیش بینی های انجام شده تاکنون و خودداری از افزایش مالیات شرکتی می شود.

رهبران حزب محافظه کار آلمان دستور کار ائتلاف جدید را غیرواقع گرایانه توصیف کرده اند و آن را مبهم و نامعلوم در بسیاری از حوزه ها می دانند.

روزنامه گاردین در گزارشی درباره تحولات اخیر آلمان نوشت: بزرگترین همسایگان این کشور نظاره گر تشکیل دولت جدید این کشور با ترکیبی از امید و ترس هستند. آنها نگران این هستند که یک مقام تندرو در مسائل مالی وزیر دارایی آینده این کشور شود و قاره اروپا را به بن بست ناشی از بحران یورو بازگرداند.

در چنین شرایطی صدر اعظم آینده آلمان، اولاف شولتس وزیر دارایی کنونی از حزب سوسیال دموکرات چهره ای سرشناس در پاریس و رم بوده است.

یک نماینده پارلمان فرانسه که متحد امانوئل مکرون رئیس جمهوری این کشور نیز هست گفت: شولتس فردی عملگرا در کاهش بدهی عمومی در طرح احیای اقتصادی ناشی از کووید 19 است، اما انتظار می رود سیاستمداری لیبرال جایگزین شولتس شود که بر اساس گزارش نشریه آلمانی فوکوس با روی کار آمدن او نیمی از اروپا به لرزه در خواهد آمد.

کریستین لیندنر رهبر حزب دموکرات آزاد آلمان گفته است یونان باید از منطقه یورو خارج شود تا از شرایط ویژه بخشش بدهی ها بهره مند شود و طرح های اقتصادی مکرون را به دلیل بازگرداندن اتحادیه اروپا به یک سیستم به سبک و سیاق اتحاد جماهیر شوروی سابق رد کرده است.

برچسب‌ها آنگلا مرکل اتحادیه اروپا آلمان منطقه یورو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آنگلا مرکل اتحادیه اروپا آلمان آنگلا مرکل اتحادیه اروپا آلمان منطقه یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا

کشور آلمان که برای جبران افزایش هزینه‌های ناشی از قطع واردات گاز از روسیه طرح افزایش قیمت گازهای تحویلی به کشورهای همسایه را در دستورکار قرار داده با تهدید کمیسیون اروپا برای اقدام قانونی مواجه شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "برلینر سایتونگ"، آلمان قیمت گاز خود را برای کشورهای همسایه به دلیل از دست دادن تحویل گاز از روسیه افزایش داده است. کمیسیون اتحادیه اروپا اکنون تهدید کرده است که اقدام قانونی علیه این اقدام برلین خواهد کرد.

به این ترتیب تغییر اجباری برای استفاده از گاز غیرروسی در نتیجه تحریم‌ها علیه جنگ روسیه علیه اوکراین برای آلمان هزینه‌های زیادی را به همراه دارد. این ضررها باید از طریق هزینه های بالاتر برای صادرات در اروپا جبران شود. از دیدگاه کمیسیون اتحادیه اروپا، این امر قوانین بازار داخلی را نقض می کند. خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه گزارش داد، حالا کمیسیون اروپایی تهدید کرده که به دلیل این اقدام ازبرلین شکایت خواهد کرد.

آلمان به منظور جبران میلیاردها یورویی که برای جایگزینی گاز روسیه در این کشور هزینه شده است، مالیات به اصطلاح بی طرفی بر فروش گاز به کشورهای همسایه خود وضع کرده است. به گزارش رویترز، هزینه ای که آلمان در اکتبر 2022 معرفی کرد، از آن زمان تاکنون بیش از سه برابر شده است. به گفته برخی از دولت ها، این ناقض قوانین بازار داخلی اتحادیه است که هرگونه تعرفه بر تجارت بین کشورهای عضو را ممنوع می کند. بنابراین، کمیسیون اتحادیه اروپا اکنون در حال بررسی آغاز به اصطلاح رسیدگی به تخلفات علیه جمهوری فدرال آلمان است.

به گفته منابعی که رویترز آنها را شناسایی نکرده است، این شکایت ممکن است در روزهای آینده طرح شود. سخنگوی کمیسیون اروپایی در مورد این گزارش ها با احتیاط با این خبرگزاری صحبت کرد و گفت که همچنان با مقامات آلمانی در این مورد در تماس است و گمانه زنی در مورد باز شدن احتمالی رسیدگی به تخلفات انجام نمی دهد. به گفته وی اگر شکایتی مطرح شود، رویه نقض اتحادیه اروپا با اخطاریه ای مبنی بر درخواست اطلاعات و به دنبال آن درخواست برای رعایت قوانین اتحادیه اروپا آغاز می شود. وی تاکید کرد:روند بعدی ممکن است ماه ها طول بکشد.

وزارت اقتصاد فدرال آلمان در پاسخ به سوالی در این باره از طرف رویتر درک کمی در مورد این شکایت تهدید شده ابراز کرد. این وزارتخانه اعلام کرد: این مالیات بدون تبعیض است و سایر کشورها از این واقعیت سود برده اند که آلمان به سرعت در حال پر کردن انبارهای عظیم گاز خود است. سخنگوی این وزارتخانه به این خبرگزاری گفت: «این اقدام سهم تعیین کننده ای در امنیت عرضه و ثبات قیمت اروپا داشته است».

بر اساس این گزارش در این میان بخصوص جمهوری چک، اتریش، اسلواکی و مجارستان در حال اعمال فشار بر کمیسیون برای اقدام علیه این طرح مالیات آلمان هستند. در این گزارش آمده است که تنظیم کننده انرژی اتحادیه اروپا ACER اعلام کرده که چنین هزینه هایی منجر به افزایش قیمت گاز در برخی از کشورهای اتحادیه اروپا شده و نباید در تجارت فرامرزی اعمال شود.

با توجه به افزایش قیمت ها، کمیسیون اتحادیه اروپا نیز نگران است که کشورهای آسیب دیده دوباره به گاز روسیه متوسل شوند. وزارت امور اقتصادی آلمان این نگرانی ها را رد کرده و به رویترز گفت: «تجارت بین کشورهای عضو با این عوارض محدود نخواهد شد، بنابراین دلیلی برای روی آوردن به گاز روسیه وجود ندارد. حالا باید دید که شکایت اتحادیه اروپا به طور رسمی و چه زمانی انجام و ثب خواهد شد.

چین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کردتقابل شدید آلمان با آزادی بیان برای حمایت یکجانبه از اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست مشترک ۱۸ کشور از حماس برای توافق آتش‌بس
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلمان
  • تیاگو سیلوا با فلومیننزه به توافق اولیه دست یافت
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • تشکیل اتحادیه بین‌المللی تجار «امین» در ایران
  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران