Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@13:27:52 GMT

کاهش ۱۵ درصدی بیماران کرونایی در استان کرمان

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۰۸۳۳

کاهش ۱۵ درصدی بیماران کرونایی در استان کرمان

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از کاسته شدن ۱۵ درصد بیماران کرونایی در استان خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۶۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که تقریبا نیمی از آنها بیمار قطعی هستند و ۱۳۰ بیمار در بخش ICU بستری هستند.

"حمیدرضا رشیدی نژاد" ظهر امروز ۲۴ مهرماه در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان کرمان به تشریح آمار ابتلا در استان پرداخت و گفت: آمار بستری ها  در هفته گذشته نسبت به هفته قبل از آن روند نزولی به خود گرفته اما شیب آن ملایم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از کاسته شدن ۱۵ درصد بیماران کرونایی استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۶۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که تقریبا نیمی از آنها بیمار قطعی هستند و ۱۳۰ بیمار در بخش ICU بستری هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به پیش بینی ها درخصوص وقوع موج ششم کرونا در کشور اظهار کرد: نباید عادی انگاری در جامعه رخ دهد تا شاهد وقوع پیک ششم نباشیم لذا باید رعایت پروتکل های بهداشتی را همچنان سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم.

وی بر لزوم واکسیناسیون همه افراد مشمول تاکید کرد و در ادامه روند واکسیناسیون در استان را قابل قبول دانست و بیان کرد: انتظار می رود که سرعت واکسیناسیون در استان سرعت بیشتری به خود بگیرد.

رشیدی نژاد با اشاره به آمار واکسیناسیون کرونا در استان کرمان از ابتدا تاکنون عنوان کرد: ۹۴ درصد گروه هدف بالای ۶۰ سال، ۷۲ درصد افراد بالای ۱۸ سال و ۶۷.۵ درصد افراد بالای ۱۲ سال در استان واکسینه شده اند.

وی با اشاره به برخی شایعات و مطالب غیرعلمی درخصوص بیماری کرونا اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان آمادگی لازم برای پاسخگویی به شبهات در این زمینه را دارد ضمن آنکه نباید مردم به مطالب غیرعلمی که در فضای مجازی و همچنین مطالبی که از منابع غیرعلمی منتشر می شود، توجه کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه درباره شبهاتی درخصوص انواع واکسن نیز گفت: واکسن های خارجی مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و واکسن های داخلی مورد تایید سازمان غذا و داروی کشور هستند و همه واکسن ها پشتوانه علمی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از ۱۳۸ هزار دانش آموز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان حدود ۵۵ هزار نفر آنها واکسن کرونا دریافت کرده اند.

به گزارش ایسنا، "محمدصادق بصیری" معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان نیز در این جلسه با بیان این مطلب که ۹ شهرستان در کشور در  وضعیت قرمز قرار دارند، اظهار کرد: در استان کرمان شهرستانی در وضعیت قرمز نداریم و چهار شهرستان در وضعیت آبی، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و مابقی در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

وی ادامه داد: خوشبختانه رودبار جنوب و فهرج از وضعیت زرد به وضعیت آبی رسیدند ولی متاسفانه شهرستان شهربابک از وضعیت زرد به وضعیت نارنجی تبدیل شده که این نگران کننده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اشاره به اینکه راهپیمایی در ۱۳ آبان نداریم اما تجمع با رعایت پروتکل های بهداشتی مقدور است، گفت: احتمالا از اول آبان ماه عوامل حمل و نقل عمومی از جمله رانندگان با ارائه کارت واکسیناسیون می توانند فعال باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در ایران استان کرمان واکسن کرونا عادی انگاری پروتکل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۰۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم

باران برزه کار در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: مجموع بیماران تالاسمی استان با استعلام از مراکز درمانی ۴۶ نفر است.

وی با بیان اینکه شاهد افزایش آمار بیماران تالاسمی هستیم، عنوان کرد: با احتساب آمارهای تازه تشخیص، تعداد بیماران تالاسمی ما به ۶۶ نفر رسید.

برزه کار تصریح کرد: به تفکیک شهرستانی، ۲۳ بیمار هموفیلی در بویراحمد ،۶ نفر در گچساران و ۱۶ نفر در دهدشت داریم.

برزه کار با اشاره به آمارهای بیماران هموفیلی برخی از مناطق، اظهار کرد: ۸ بیمار هموفیلی زیر ۱۸ سال در یاسوج و ۳ بیمار زیر ۱۸ سال نیز در گچساران در لیست استعلام‌ها ثبت شده است.

مدیر دفتر کانون هموفیلی کهگیلویه و بویراحمد به چالش‌های پیش روی فعالیت‌ها، عنوان کرد: ۱۸ بیمار فاکتور ۸ و ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان شناسایی شده که باید در بحث تأمین دارویی و حمایتی اقدامات مطلوب‌تری شکل بگیرد.

وی از هدفگذاری های آموزشی در این راستا خبر داد و بیان کرد: طی ۶ ماه آینده در کنار فعالیت‌های روتین، برگزاری کلاس آموزشی برای مراکز اورژانس با هدف آشنایی بهتر با بیماران هموفیلی، برگزاری اردو و توزیع پک های حمایتی را خواهیم داشت.

کد خبر 6087476

دیگر خبرها

  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟