Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، ابوذر داوریان رئیس دادگستری شهرستان عنبرآباد در نشستی که با حضور مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)، فرمانده انتظامی و رئیس کمیته امداد عنبرآباد برگزار شد، گفت: باید خانواده‌های نیازمند واقعی تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرند و به منظور توانمند سازی این خانواده‌ها اقدامات لازم صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در بخش دیگری از سخنانش، طلاق را یکی از مهم‌ترین معضلات اجتماعی دانست و افزود: بخشی از طلاق‌ها ناشی از فقر و اعتیاد  است.

داوریان با قدردانی از اقدامات رئیس کمیته امداد عنبرآباد، از این نهاد خواست، خانواده‌های دارای سرپرست معتاد که برای ترک اعتیاد اقدام می‌کنند را در یک دوره چندماه تحت پوشش قرار دهد.

صادقی، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان نیز در این نشست با تأکید بر اینکه باید خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد توانمندسازی شوند، گفت: اگر خانواده‌ای نیازمند واقعی باشد، تحت پوشش کمیته امداد قرار خواهد گرفت و تا زمانی که نیاز باشد ما از آن‌ها حمایت خواهیم کرد.

 او افزود: کمیته امداد با همکاری خیرین، تعدادی از معتادین متجاهر شهرستان عنبرآباد را به منظور درمان و ترک اعتیاد با رضایت خانواده هایشان به کمپ معرفی خواهد کرد.

 صادقی با قدردانی از پیگیری و دغدغه دادستان و فرمانده انتظامی عنبرآباد گفت: نداشتن شغل در معتادین علت بازگشت به سوی مواد مخدر است، بدین منظور به معتادین پس از گذراندن دوران ترک اعتیاد، تسهیلاتی برای ایجاد اشتغال پایدار پرداخت می شود.

او افزود: همچنین خانواده معتادین که در حال ترک هستند در یک دوره چندماهه تحت پوشش کمیته امداد قرار می‌گیرند و ضمن ارائه خدمات معیشتی لازم، نسبت به ارائه خدمات آموزشی و فرهنگی به منظور پیشگیری از آسیب پذیری آن‌ها اقدام خواهد شد.

صادقی از خیرین و سایر دستگاه‌های مرتبط خواست، به منظور ساماندهی معتادین متجاهر در سطح شهرستان با کمیته امداد همکاری کنند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری کرمان کمیته امداد تحت پوشش کمیته امداد خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۲۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی از اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود حسین‌آبادی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به شروع کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی اظهار داشت: اعتیاد به عنوان بیشترین آسیبی است که فرزندان و جامعه ما با آن درگیر هستند که به علت عدم آموزش و آگاهی والدین است. در این راستا کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد به مدت 10 روز با هدف حساس سازی والدین تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟، آغاز شده است.  

وی افزود: هدف این کارزار پیشگیری اولیه از مصرف مواد اعتیادآور و اطلاع‌رسانی ویژه به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین در زمینه پیشگیری از اعتیاد است که تأکید این کارزار بیشتر بر آگاهی؛ همراه با آموزش است به طوری که شعار این کارزار «والد آگاه، فرزند ایمن» است. 

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی بیان کرد: این طرح در تمامی مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی (مراکز مثبت زندگی، مراکز مشاوره، ترک اعتیاد، اماکن عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی، بانک‌ها، دفترخانه‌ها، ادارات استان و غیره عملیاتی می‌شود تا موضوع مشاوره و پیشگیری در سطح جامعه به ویژه در بین خانواده‌ها به یک گفتمان تبدیل شود و از این طریق گام‌های مؤثری در زمینه پیشگیری از اعتیاد برداشته شود. 

حسین آبادی، حساس‌سازی؛ آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی را راهبردهای مهم در اجرای این کارزار دانست و گفت: ایجاد عزت نفس در فرزندان، گسترش فضای همدلی در خانواده، آگاهی خانواده‌ها از رفت و آمد فرزندان و آموزش مهارت نه گفتن از عوامل پیشگیرانه روی آوردن نوجوانان به اعتیاد است. بنابراین شیوه تعامل خانواده‌ها با فرزندان جهت پیشگیری از روی‌آوردن آنان به انواع مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی بسیار مؤثر است. 

وی خاطرنشان کرد: در این مدت با نصب بنر، آموزش، ساخت موشن و پخش در فضای مجازی در سطح شهر و وسایل حمل و نقل عمومی، مدارس، بانک‌ها، ادرات، منطقه‌های گردشگری، فروشگاه‌های بزرگ و غیره سعی شد مردم را نسبت به این امر آگاه کرده و در این مدت تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟ روبه رو شوند و در خود احساس نیاز نسبت به آموزش داشته و بداند برای والدگری باید یک والد آموزش دیده باشند تا بتوانند از فرزندان خود مراقبت کنند. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • کتاب شعر جشنواره نفس پاک منتشر می‌شود
  • رویداد کارآفرینی دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی