Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ثبت اسناد و املاک کشور در پانصد و سی و دومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان گفت: چنانچه واحدهای تولیدی نسبت به تسویه حساب خود از طریق بانکها یا هر بستانکاری اقدام کنند مشمول موضوع 117 برنامه ششم توسعه می شوند.

به گزارش خبرگزاری بُرنادر هرمزگان ، دکتر مهدی اقبال افزود: طبق بررسی انجام شده ، بیش از 9 هزار پرونده مفتوحه اجرایی در استان هرمزگان است که  بدهکاران این پرونده ها تا اول فروردین 1401 مهلت دارند تا با مراجعه به داویر اجرا ، قبل از مزایده نسبت به مختومه کردن پرونده های خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقبال افزود: در صورت مراجعه در مهلت مقرر بدهکاران هیچگونه هزینه حقوق دولتی، پرداخت نخواهند کرد ولی در صورت عدم مراجعه بعد از مهلت مقرر هزینه های حقوق دولتی از بدهکاران اخذ می گردد.

وی عنوان کرد : یکی از موارد مثبت در استان هرمزگان فعالیت خوب داویر ثبت شرکتهای مستقر در استان است که کمتر در کمتر از 48 ساعت نسبت به مواردی از جمله تاسیس، تغییر نام و ... اقدام می کنند.

معاون ثبت اسناد و املاک کشورتصریح کرد : بزودی پنجره واحد کسب و کار با همکاری اتاق بازرگانی بندرعباس راه اندازی می شود تا کسانی که می خواهند شرکتهای خود را تاسیس کنند با مراجعه به اتاق بازرگانی ظرف مدت کمتر از 24 ساعت عملیات ثبت شرکت  انجام می شود.

اقبال به شهروندان هشدار داد : که از ارائه و در اختیار گذاشتن کارت ملی و شناسنامه خود به افراد سودجو جلوگیری کنند.

وی افزود: این افراد با در اختیار گرفتن مدارکی مانند کارت ملی وشناسنامه، نسبت به ثبت شرکتهای صوری اقدام می نمایند که شهروندان پس از مدتی متوجه بدهی های بالای مالیاتی شرکتهای ثبت شده با نام خود می شوند.

رئیس سازمان صمت هرمزگان نیز در این کارگروه گفت : سه موضوع  سند دار کردن واحدهای تولیدی در شهرکهای و زمین های کشاورزی فاقد سند مالکیت، بررسی مشکل قراردادهای واحدهای تولیدی در تسهیلات بانکی و اجراییات ثبت در جلسه امروز بررسی و تصمیمات مهمی در این خصوص اتخاذ شد.

خلیل قاسمی یادآور شد: برای رفع مشکل بخشهای، مقرر شد به صورت هفتگی جلساتی بین ثبت اسناد و املاک و واحدهای تولیدی برگزار و نسبت به رفع مشکل انها اقدام کنند.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان افزود: بانکها قبل از صدور اجرائیه ثبت، موضوع را باید در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اعلام کنند و پس از مصوبه کارگروه نسبت به اجرای آن اقدام نموده که یکی از تصمیمات مهمی بود که در این جلسه گرفته شد تا  واحدهای فعال در استان با کمترین مشکل مواجه شده و فرصت و زمان پرداخت تسهیلات را با بانکهای عامل حل و فصل نمایند که امیدواریم با اجرای این مصوبات شاهد تولید و اشتغال در استان باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بانک ها صمت ه اجراییه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند

مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: پس از ابلاغ برنامه چهارم توسعه شهر تهران در زمینه نوسازی بافت‌های فرسوده، یکی از احکام این برنامه اخذ سند برای پلاک‌های واقع در بافت فرسوده است و طبق حکم ۷۰ برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده که به منظور رفع موانع، تسریع و تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند بافت‌های فرسوده با هماهنگی سایر دستگاه‌های مرتبط در سال ۱۴۰۲ نسبت به اخذ سند و نوسازی این قبیل املاک اقدام شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و بکارگیری ظرفیت ستاد بازآفرینی شهر تهران و همکاری شایسته اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، آمار اخذ سند و رأی مثبت برای املاک فاقد سند طی سال ۱۴۰۲ دو برابر میزان مصوب برنامه چهارم توسعه بوده است.

هدایت با بیان این که آمار اخذ سند و رأی مثبت برای املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده در مقایسه با سال‌های گذشته ۸ برابر رشد داشته است، افزود: انتظار داریم با همکاری مشترک سازمان نوسازی و اداره کل ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه‌های مرتبط روند رو به رشد صدور سند تداوم داشته باشد تا بتوان با و پیگیری‌های شهرداری تهران بر چالش‌های بناهای ناایمن بافت فرسوده در مواقع بحران غلبه کرد.

کد خبر 6086242 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان