Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@05:17:22 GMT

آهن قراضه ها به کمک راهسازی آمد

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۱۷۹۷۱

آهن قراضه ها به کمک راهسازی آمد

به گزارش اقتصادآنلاین، رضا اکبری گفت: با برنامه ریزی انجام شده و در یک اقدام جهادی در حوزه راهداری کشور، تعداد قابل توجهی قطعات و اعضای فولادی مربوط به باقی مانده پل‌های فلزی که در چند دهه گذشته در سطح کشور در انبارهای ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سراسر کشور موجود بود، به چند پایگاه مرکزی در سطح کشور انتقال داده شد و با نصب و مونتاژ و تأمین نواقص قطعات مورد نیاز، عرشه‌های فلزی قریب به ۲۸ دستگاه پل بزرگ در بازه زمانی شهریور ۱۳۹۹ الی شهریور ۱۴۰۰ تأمین و به محل اجرای پروژه‌ها در سطح کشور انتقال داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبری خاطرنشان کرد: طول کل پل‌های ساخته شده از این قطعات حدود ۸۲۰ متر و وزن قطعات در حدود ۲ هزار تن برآورد شده است که این قطعات عمدتاً شامل شاه تیرهای فولادی I شکل در سایز و ابعاد و دهانه‌های مختلف و همچنین قطعات پل‌های خرپایی هستند و از استان‌های اصفهان، تهران، لرستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، ایلام و کرمان تأمین شده است.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین اظهار داشت: ۲۸ دستگاه پل در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، ایلام، گلستان، قزوین، گیلان، فارس، مازندران، جنوب کرمان، چهارمحال و بختیاری، همچنین استان‌های کردستان، کرمانشاه، البرز، لرستان و هرمزگان تأمین شده و در حال اجرا است و تعدادی هم بطور کامل نصب شده است.

شایان ذکر است اکبری ارزش ریالی این قطعات و عرشه پل‌های ساخته شده از این قطعات حدود ۱,۰۰۰ میلیارد ریال برآورد کرد که برای تأمین آن هزینه‌ای به جز حمل قطعات انجام نشده است.

پربیننده ترین بنادر هند روی کشتی‌های ایران بسته شد / کارمزد گزاف چین از محموله‌های ایران با ۵۰۰میلیون کجای تهران می‌توان خانه خرید؟ ساخت پل تراتزیتی ایروان-تفلیس توسط شرکت ایرانی آلارم قیمتی بازار به سازنده‌ های مسکن مانع تراشی آذربایجان در صادرات به روسیه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: راهسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰ طرح راهسازی با ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در استان همدان

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان افزود: برای این ۱۰ طرح قراردادی به ارزش ۹۵۰ میلیارد تومان منعقد شده است.

حبیب نادیان رفیع با اشاره به اینکه همدان به لحاظ موقعیت راهبردی و شریانی، پل ارتباطی استان‌های غربی و جنوبی به مرکز و استان‌های شمالی به جنوبی و برعکس محسوب می‌شود، افزود: استان همدان با یک و ۲ دهم مساحت کشور، ۲ و یک دهم طول راه‌های ارتباطی کشور را دارد و تراکم راه‌های آن ۲ برابر تراکم مساحت است.

او همچنین با اشاره به اینکه در هر شهرستان استان دست‌کم یک طرح راهسازی فعال وجود دارد، گفت: در ۱۰ سال گذشته فقط جاده‌های (نهاوند-آورزمان- ملایر) و (همدان-گل‌تپه-علیصدر) موفق به گرفتن ردیف اعتبارات ملی شده اند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه جاده نهاوند-آورزمان- ملایر یکی از حادثه‌خیزترین راه‌های استان، است، افزود: این جاده ۴۲ کیلومتر طول دارد که هشت کیلومتر آن بهره‌برداری شده و ۲۰ کیلومتر دیگر آن با پیشرفت ۳۵ درصدی در حال ساخت است.

حبیب نادیان رفیع افزود: با تامین اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی از محل سفر رییس جمهور، قسمت خطرناک و حادثه آفرین این طرح تا ۲ سال آینده، چهار خطه و بهره برداری می‌شود.

او همچنین با اشاره به اینکه ساخت هر یک کیلومتر راه نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: در سفر سال ۱۴۰۱ هیئت دولت به استان همدان، ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح‌های راهسازی استان اختصاص یافت که در طول سه سال تخصیص می‌یابد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: مرحله نخست چهارخطه کردن جاده همدان-گل‌تپه-علیصدر به طول ۶۸ کیلومتر، از مصوبات سفر رییس جمهور، به طول ۳۳ کیلومتر و با اعتبار یک هزار میلیارد تومان در حال اجرا است.

حبیب نادیان رفیع، چهار خطه کردن مسیر ارتباطی نهاوند-کنگاور را یکی دیگر از طرح‌های مهم راهسازی استان دانست که سه کیلومتر آن پیش از نوروز ۱۴۰۳ بهره برداری شد.

او همچنین گفت: جاده خلعت‌آباد-کبوداهنگ-قیدار که به نوعی استان همدان را به زنجان متصل می‌کند، ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که ۵۷ کیلومتر از آن در محدوده استان همدان است و ۳۲ کیلومتر آن در دست بهره برداری و ۱۲ کیلومتر دیگر هم در حال ساخت است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان جاده رزن-تاکستان را هم پل ارتباطی استان‌های همدان و قزوین برشمرد که ۲۲ کیلومتر از این جاده ۳۱ کیلومتری در مرحله بهره برداری قرار دارد و ۹ کیلومتر دیگر در دست ساخت است.

حبیب نادیان رفیع با اشاره به اینکه کمربند ۸۲ کیلومتری شمالی استان همدان از سه راه اصله فامنین آغاز و پس از گذر از قروه درگزین و رزن به شهر قیدار متصل می‌شود، گفت: هم اکنون ۲۵ کیلومتر این طرح زیر بار ترافیک رفته و ۳۵ کیلومتر دیگر آن در دست ساخت است که برای تکمیل به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

او همچنین کنارگذر غربی همدان نیز به طول ۳۰ کیلومتر، جاده کنارگذر رزن به طول ۹ کیلومتر، چهار خطه تویسرکان - کنگاور به طول ۴۰ کیلومتر، راه اسدآباد-قروه به طول ۲۷ کیلومتر، راه همدان-قهاوند به طول ۲۲ کیلومتر، مسیر گردشگری همدان-گنجنامه، جاده سیاه‌کمر- عبدالکریم- میلاجرد به سمت اراک از دیگر طرح‌های راهسازی استان است که در حال ساخت و یا پیگیری هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • بازدید معاون دادستان مرکز خراسان رضوی از نقاط حادثه‌ساز جاده کلات
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲  نقطه از محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی
  • افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲ نقطه ازمحور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲ نقطه ازمحور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی در یک سال گذشته 
  • شاهکار جنجالی راهسازی؛ تیر چراغ برق وسط جاده
  • وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی
  • اجرای ۱۰ طرح راهسازی با ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در استان همدان