Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از hindustantimes،  تلفن‌های هوشمند، در طول چند سال گذشته، به ویژه پس از همه گیری کرونا، به یکی از بزرگترین و مهمترین اجزای زندگی ما تبدیل شده اند. آن‌ها نه تنها به ما در برقراری ارتباط با خانواده، دوستان و همکاران از طریق تماس‌های صوتی یا تصویری و یا ارسال پیام‌ها کمک می‌کنند، بلکه به لطف پیشرفت‌هایی که فناوری تلفن همراه در طول این سال‌ها ایجاد کرده باعث تسهیل بسیاری دیگر از کار‌های روزمره ما نیز شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گونه‌ای که با لمس چندباره صفحه می‌توان فعالیت‌های مختلف مربوط به کار، خرید، مطالعه و سرگرمی را انجام داد.

برخی از اوقات اما ممکن است تلفنی ویروسی شود و عملکرد آن تحت تاثیر قرار بگیرد، بنابراین، اگر تلفن شما به مشکلات ویروسی دچار شده است، باید به دنبال راه حلی باشید تا قبل از رخ دادن ضرر‌های بزرگتر مشکل را حل کنید.

بیشتر بخوانید

کاربران واتساپ هرگز این پیام‌ها را باز نکنند!

خدمات مفیدی که تلفن‌های همراه ارائه می‌دهند، آن‌ها را مورد هدف هکر‌ها و کلاهبرداران قرار داده است تا با استفاده از کد‌های مخرب مانند ویروس یا تروجان برای حمله به کاربران استفاده کنند.

چگونه از گوشی هوشمند خود در برابر ویروس‌ها و بدافزار‌ها محافظت کنیم؟

مواردی وجود دارد که می‌توانید به عنوان یک سری قاعده رعایت کرده و از ورود ویروس یا بدافزار به گوشی هوشمند خود جلوگیری کنید. به عنوان مثال، کاربران می‌توانند برنامه‌های معتبر را از منابع تأیید شده مانند پلی استور گوگل یا App Store دانلود کنند. همچنین می‌توانند درمورد مجوز‌هایی که این برنامه‌ها می‌خواهند دریافت کنند مراقب باشند و قبل از دانلود هر برنامه، نظرات دیگر کاربران را هم بخوانند.

چگونه بفهمیم گوشی هوشمند ما ویروس دارد؟

علیرغم پیروی از بهترین شیوه‌ها و رعایت تمام اقدامات احتیاطی مناسب، ممکن است ویروس یا بدافزار به طور مخفیانه وارد تلفن هوشمند شما شود:

 یکی از ساده‌ترین راه‌های تشخیص ویروس در تلفن هوشمند، پرداخت‌های بانکی عجیب است. یکی از راه‌های کسب درآمد از طریق برنامه‌های مخرب، استفاده از تلفن هوشمند برای ارسال پیامک یا تماس تلفنی یا خرید‌های درون برنامه‌ای بدون اجازه کاربر است.  تبلیغات خسته کننده نشانه دیگری است که نشان می‌دهد آگهی افزار‌های مزاحم، تلفن هوشمند شما را آلوده کرده اند.  بدافزار و تروجان‌ها می‌توانند از تلفن هوشمند شما برای ارسال پیام‌های متنی و هرزنامه به افراد استفاده کنند، که این موضوع می‌تواند منجر به آلودگی تلفن‌های هوشمند مخاطبین شما نیز شود.  وقتی تلفنی ویروسی می‌شود، عملکرد آن به طرز واضحی کند می‌شود.  ویروس‌ها و بدافزار‌ها همچنین می‌توانند برنامه‌های جدید را در تلفن هوشمند شخص بارگیری کنند.  این برنامه‌ها و پیام‌ها می‌توانند حجم عظیمی از داده‌ها را مصرف کنند، این یکی از مهمترین مواردی است که باید به دنبال رفع آن باشید.  همه این موارد منجر به کاهش قابل توجه باتری در موبایل می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گوشی هوشمند بدافزارهای موبایلی تلفن هوشمند برنامه ها پیام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۸۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز خیابان‌های تهران به سطل زباله هوشمند

محمد حسین بوچانی، رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران درباره طرح جامع پسماند شهر تهران اظهار داشت: این طرح مقرره قانونی شهرداری در موضوع مدیریت پسماند تهران است که به تصویب و تأیید شورای شهر تهران، کمیته انطباق فرمانداری و کمیسیون زیربنایی شورای برنامه‌ریزی استان و محیط زیست رسیده است.

به گزارش مهر، وی با اشاره به اینکه طرح جامع پسماند مهمترین سند قانونی فراروی ما در شهرداری است، گفت: این طرح در انتهای سال ۹۷ کلید خورد و مطالعات آن با همکاری مجموعه‌های دانشگاهی صورت گرفته است.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با اشاره به الزام شهرداری به تهیه طرح‌های موضوعی پایتخت گفت: طرح جامع پسماند تبدیل به ضابطه و مقررات شده و مهم‌ترین سند اجرایی شهرداری تهران محسوب می‌شود.

جزئیاتی جدید از طرح جامع مدیریت پسماند در تهران

وی با اشاره به اینکه طرح عملیاتی مدیریت پسماند به طور کلی در ۲۰ حوزه مشخص شده که هر کدام جزئیات خاص خود را دارد، گفت: با استفاده از طرح جامع پسماند می‌توان به مسائل پسماند تهران به طور کامل پرداخت همچنین کاهش و رفع چالش مدیریت پسماند‌های خانگی، بیمارستانی و … در این طرح به طور کامل مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران ادامه داد: در طرح جامع پسماند موضوع پسماند از تولید تا باز چرخانی مورد توجه قرار گرفته و تفکیک زباله در مناطق و نواحی به صورت کامل بررسی شده، نارسایی‌ها شناسایی و راه حل‌ها پیش بینی شده است همچنین در این راستا از تجربیات جهانی بهره‌مند شده‌ایم و شرایط شهر تهران و شهروندان را هم در نظر گرفته‌ایم.

پسماند خانگی ابر چالش و ابر بحران تهران در حوزه پسماند

بوچانی با تاکید بر اینکه پسماند خانگی ابر چالش و ابر بحران تهران در حوزه پسماند است گفت: سطل‌های زباله به صورتی است که هر کس در هر زمانی می‌تواند داخل آن زباله بریزد، ولی بر اساس این طرح مقرر شده که به تدریج در شهرک‌ها، مجتمع‌های مسکونی، ساختمان‌های دولتی و عمومی و فرهنگسرا‌ها به سمتی رویم که سه سطل زباله جهت تفکیک پسماند از مبدا صورت گیرد.

الزام سازندگان ساختمان به ساخت اتاقک پسماند

وی خاطرنشان کرد: همچنین در طرح جامع پسماند این مساله پیش بینی شده است که به تدریج به سمت الزام ساختمان‌ها به ساخت اتاقک پسماند جهت تفکیک زباله از مبدا پیش رویم و این مساله در نظام ساخت و ساز مورد توجه باشد.

نظام وصول وضع بهای خدمات مربوط به مدیریت پسماند

وی در ادامه به موضوع نظام وصول وضع بهای خدمات مربوط به مدیریت پسماند اشاره کرد و گفت: بر اساس این مساله تولید کننده پسماند باید بهای مدیریت پسماند را بپردازد.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران خاطرنشان کرد: همچنین استفاده از فناوری و نوآوری در طرح جامع پسماند مورد توجه قرار گرفته و به سمتی پیش می‌رویم که هوشمندسازی سطل‌های زباله صورت گیرد. سازوکار‌های مختلفی می‌توان برای هوشمندسازی سطل زباله در نظر گرفت که یکی از این راهکار‌ها استفاده از کارت‌های مختلف و کیو آر کد ویژه هر ساختمان است.

تأثیر طرح نوماند و تجمیع پیمانکاران در حوزه پسماند

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران گفت: طرح نوماند و اپلیکیشن‌های مربوطه نیز جزئی از طرح جامع پسماند است همچنین جزئیات طرح جامع پسماند متناسب با مکان و اقتضای زمان امکان بازنگری دارد و کمیته راهبردی در این زمینه در نظر گرفته شده و طرح جامع پسماند به صورت کلی برای آن نگاه سیستمی در نظر گرفته شده است.

وی در پایان گفت: مساله تجمیع پیمانکاران در حوزه پسماند هم از برنامه‌های طرح جامع است که اقدام مؤثر و حائز اهمیت محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!
  • سندرم انگشت آیفون چیست و پزشکان در موردش چه می‌گویند؟
  • ببینید | از کجا بفهمیم نماز هایی که میخوانیم بدرد قیامت می خورد؟
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند
  • سندرم انگشت آیفون چیست و پزشکان در مورد آن چه می گویند؟
  • اگر گوشی همراه خود را گم کردیم چگونه آن را پیدا یا اطلاعاتش را پاک کنیم؟
  • تجهیز خیابان‌های تهران به سطل زباله هوشمند
  • سطل‌های زباله در تهران هوشمند می‌شود
  • از کجا بفهمیم غلظت خون داریم؟ | علائم غلظت خون را بشناسید
  • اگر گوشی همراه خود را گم کردیم چگونه آن را پیدا یا اطلاعتش را پاک کنیم؟