Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان،آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان می‌گوید که برای جلوگیری از مهاجرت بیشتر افغان‌ها به کشورهای همسایه و اروپا، باید کمک‌های بشردوستانه به افغانستان فراهم شود.

مرکل روز گذشته طی دیدارش با رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه گفت افغان‌ها نباید با مهاجرت از کشور شان شکار قاچاقبران انسان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکل گفت: «من با اردوغان همچنان در باره افغانستان گفت‌وگو کردیم. مردم افغانستان نباید شکار قاچاقبران شوند. ما باید اطمینان یابیم که کمک‌های بشردوستانه به افغانستان فراهم می‌شود.

در این دیدار، مرکل و اردوغان روی روابط دوجانبه و توافق اتحادیه اروپا و ترکیه برای جلوگیری از مهاجرت‌ها غیرقانونی به اروپا گفت‌وگو کردند.

این در حالی است که سازمان ناظرین جهانی حقوق بشر مقامات ترکی را به ضرب و شتم پناه‌جویان افغان متهم کرده است.

همچنان گفته شده است که سربازان ترکیه برخلاف قوانین جهانی پناه‌جویان افغان را به گونه بی‌رحمانه لت‌وکوب می‌کنند و آنان را به گونه اجباری به ایران می‌فرستند.

در این گزارش آمده است که براثر لت‌وکوب استخوان‌های برخی از پناه‌جویان شکسته است.

بلکیس ویل، پژوهشگر ارشد بحران ناظرین جهانی حقوق بشر، گفته است: «کشورهای عضو اتحادیه اروپا نباید ترکیه را یک کشور امن برای پناه‌جویان افغان بدانند و باید اخراج اجباری پناه‌جویان افغانستان از ترکیه متوقف شود و افغانانی که از راه ترکیه به اتحادیه اروپا می‌روند به مراحل پناهندگی عادلانه دسترسی داشته باشند.»

در این گزارش آمده است که ترکیه گروپ های پنجاه تا سیصد نفری پناه‌جویان افغان را به گونه اجباری به ایران فرستاده که بیشتر این پناه‌جویان از اعضای خانواده‌های شان جدا شده اند.

پیش از این رئیس جمهور ترکیه بارها گفته است که کشورش حاضر به پذیرش پناه‌جویان افغان نیست.

اکنون، ترکیه میزبان بیش از 400 هزار پناه‌جو از افغانستان، عراق و کشورهای دیگر گردیده است.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلمان مهاجرت کمک های بشردوستانه پناه جویان افغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۸۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه: تمرکز باید بر بحران انسانی در غزه باشد

جودت یلماز، معاون رئیس جمهور ترکیه شامگاه یکشنبه گفت، ترکیه امیدوار است که توجه مجدد را به بحران انسانی در حال گسترش در غزه، جایی که حملات اسرائیل بیش از ۳۳۸۰۰ فلسطینی را شهید کرده است، جلب کند.

یلماز در ایکس گفت: ما امیدواریم که تنش فزاینده در منطقه ما هر چه زودتر کاهش یابد و توجه به جنایات علیه بشریت در غزه معطوف شود.

وی افزود: ترکیه، تمام تلاش خود را برای اطمینان از آتش بس، ارسال بی وقفه کمک‌های بشردوستانه به مردم مظلوم فلسطین و آغاز روند سیاسی برای برقراری صلح دو دولتی ادامه خواهیم داد.

وی کشور‌هایی را که بدون قید و شرط از اسرائیل حمایت می‌کنند با سکوت در قبال قتل عام به تشدید تنش منطقه‌ای کمک می‌کنند در جنایات رژیم نتانیاهو شریک دانست.

وی از جامعه جهانی خواست تا از حاکمیت قانون حمایت کند، از عدالت حمایت کند و حملات اسرائیل را متوقف کند.

تنش‌ها در منطقه پس از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه و شهادت فرماندهان ارشد ایرانی بالا گرفت. تهران شامگاه شنبه با ارسال صد‌ها پهپاد و موشک به اسرائیل حمله کرد.
از زمان آغاز عملیات بمباران نسل کشی اسرائیل در غزه در اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۳۳۸۰۰ فلسطینی شهید و ۷۶۴۶۵ نفر دیگر نیز مجروح شده اند. انتظار می‌رود تعداد واقعی کشته شدگان بسیار بیشتر باشد، زیرا تصور می‌شود ده‌ها هزار فلسطینی در زیر آوار خانه‌های ویران شده خود جان باخته اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • پاکستان اخراج پناهجویان افغانستانی را متوقف کند
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • اخراج ۲۷۷ نفر با آغاز مرحله دوم اخراج پناهجویان از پاکستان
  • توسعه اردوگاه پناهجویان اخراجی از پاکستان در گذرگاه «تورخم»
  • افغانستانی های مقیم خارج در بازسازی افغانستان سهیم شوند
  • کابل: افغان‌های مقیم خارج در بازسازی افغانستان سهم بگیرند
  • گذرگاه تورخم مسدود شد
  • گوترش خواستار راه حل مسالمت آمیز برای سودان شد
  • ترکیه: تمرکز باید بر بحران انسانی در غزه باشد
  • آغاز مرحله دوم اخراج اجباری پناهجویان افغان از پاکستان