Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@14:32:19 GMT

منتظر ابلاغیه‌های جدید آموزش حضوری هستیم

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۲۲۱۹۷

منتظر ابلاغیه‌های جدید آموزش حضوری هستیم

ایسنا/خراسان جنوبی  مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با تاکید بر ارائه شیوه‌های مخصوص هر مدرسه برای شروع آموزش حضوری، گفت: تا پیش از این گفته شده بود که مدارس زیر ۳۰۰ نفر جمعیت از ابتدای آبان و مدارس بیش از ۳۰۰ دانش‌آموز از ۱۵ آبان به صورت تدریجی آموزش حضوری را آغاز خواهند کرد، اما اکنون منتظر ابلاغیه‌های جدید هستیم تا براساس آن و با اولویت سلامت دانش‌آموزان و معلمان عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد علی واقعی، در پاسخ به تردیدها در مورد بازگشایی یا عدم بازگشایی مدارس استان، در گفت‌وگو با ایسنا افزود: همه موارد با رعایت ضوابط ستاد کرونای کشور لحاظ خواهد شد و ما تابع قانون خواهیم بود.

وی افزود: تا پیش از این گفته شده بود که مدارس زیر ۳۰۰ نفر جمعیت از ابتدای آبان و مدارس بیش از ۳۰۰ دانش‌آموز از ۱۵ آبان به صورت تدریجی آموزش حضوری را آغاز خواهند کرد، اما اکنون منتظر ابلاغیه‌های جدید هستیم تا براساس آن و با اولویت سلامت دانش‌آموزان و معلمان عمل کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی تصریح کرد: به هر صورت بازگشایی‌ها با جمعیت بالای دانش‌آموزان نخواهد بود و برای آموزش حضوری تدابیری اتخاذ خواهد شد تا پروتکل‌ها به هر ترتیب رعایت شود.

واقعی با اشاره به توجه به آموزش‌های تلفیقی از ابتدای امسال، گفت: هر مدرسه شیوه آموزشی به خصوصی را با توجه به اقتضائات و شرایط دانش‌آموزان و محیط و معلمان به تصویب خواهد رساند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی خواستار همکاری بیشتر و مشارکت مضاعف اولیا در تکمیل فرایند واکسیناسیون دانش آموزان و ریشه کنی بیماری کرونا شد.

واقعی با اشاره به تأثیرات منفی جسمی، روحی و روانی غیر حضوری بودن کلاس‌های درس و تهدیدات خطرناک حضور مداوم و بدون نظارت دانش‌آموزان در فضای مجازی، اظهار کرد: درشرایط جدید، آموزش و پرورش نیازبه مشارکت بیشتر اولیا و اعضای انجمن‌های اولیا و مربیان مدارس دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه آموزش و پرورش درست کودکان و نوجوانان، در گرو هماهنگی و کوشش دو سویه خانه و مدرسه است، تصریح کرد: آگاهی بخشی اولیا به مسائل تربیتی، اخلاقی و مشاوره با آنان در هماهنگ کردن روش‌های تربیتی وآموزشی در محیط خانه و مدرسه، تحکیم پیوندهای عاطفی، اخلاقی و انسانی بین اولیای دانش آموزان و مربیان مدرسه، بهره مندی از امکانات اولیا برای تهیه و تکمیل امکانات آموزشی، پرورشی و بهداشتی مدرسه و پیشرفت دانش آموزان در مسائل تربیتی و تحصیلی و برطرف کردن نواقص موجود، از مهم ترین اهداف و رسالت‌های انجمن‌های اولیا و مربیان است که در دوران کرونا پررنگ تر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی بازگشایی مدارس کرونا در ایران مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی دانش آموزان آموزش حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۲۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد گفت: ۲۷ مدرسه در منطقه «تبادکان» شهرستان مشهد به عنوان وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور طی مدت ۶ ماه ساخته و افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی فرمانداری مشهد، محمدحسین عبداللهی در آئین افتتاح مدرسه دو کلاسه روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد اظهار کرد: وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور با ۱۵۱ هزار دانش‌آموز در روستاهای بخش مرکزی و مناطق شهری ۲، ۳، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۲ در مناطق پیرامونی و حاشیه‌نشین کلانشهر مشهد خدمات آموزشی می‌دهد.

وی ادامه داد: از ۱۰ آبان سال گذشته تا امروز، یعنی در مدت حدود ۶ ماه، ۲۷ مدرسه کوچک و بزرگ با ۲۱۸ کلاس درس با اعتبارات دولتی و کمک‌های خیران و با ۲ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شده است.

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد ضمن تجلیل از کمک خیران در ساخت مدارس اظهار کرد: همچنین یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح در منطقه تبادکان قرار دارند که به زودی این طرح‌های ورزشی نیز به بهره‌برداری می‌رسند.

همچنین محسن داوری، فرماندار مشهد در ادامه این مراسم گفت: در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم‌برخوردار، خیران به شکل گسترده پای کار آمده‌اند.

وی افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیران برای ساخت یک مدرسه کم باشد، اما این مسئله دارای اهمیت نیست، چرا که مهم برکت کمک‌های خیران است.

داوری ادامه داد: ساخت مدارس خیرساز با برکت است، چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت از آن توجه بیشتری می‌کنند.

کد خبر 747327

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور