Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، فراتر رفتن زبان یک کشور از مرز‌های خود، از نشانه‌های اقتدار آن است. در ایران نهاد‌هایی همچون بنیاد سعدی با تألیف کتب و برگزاری کلاس‌های حضوری و مجازی و سایر شیوه‌ها سعی در آموزش زبان فارسی و گسترش آن در سراسر جهان با شیوه‌های نوین و استاندارد آموزشی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار جدید بنیاد سعدی، طراحی سامانه آموزش وب‌محور میناست که ماه گذشته از آن رونمایی شد. این سامانه توسط بنیاد سعدی و با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت خصوصی رسانه ساز دانش راه‌اندازی شده است.

امیدرضا پیرنجم‌الدین سرپرست فناوری و اطلاعات بنیاد سعدی در گفت و گو با خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سامانه مینا توضیح داد: سامانه مینا سه ویژگی بسیار مهم دارد که عبارتند از: قابلیت تشخیص گفتار، امکان رزرو جلسه آنلاین و تغییر ساعت کلاس‌های تعریف‌شده مربیان در هر جای دنیا به زبان محلی کاربران. امکان رزرو جلسه برخط حس زنده‌بودن آموزش را برای فارسی‌آموزان تداعی می‌کند. در کل محتوای آموزش به صورت چندرسانه‌ای و تعاملی است و امکان رزرو بحث آزاد هم وجود دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا زبان‌آموزانی که می‌خواهند از نقطه صفر شروع به یادگیری فارسی کنند هم می‌توانند از سامانه استفاده کنند، بیان کرد: پایه این سامانه بر اساس زبان فارسی است. به کسی که فارسی بلد نیست و در سطح نوآموز است، در بدو ورود پیشنهاد استفاده از نرم‌افزار اُکسین داده می‌شود و همچنین می‌تواند از کتاب گام اول استفاده کند که به پانزده زبان ترجمه شده است.

سرپرست فناوری و اطلاعات بنیاد سعدی اظهار کرد: هنگام بهره‌برداری آزمایشی از سامانه، تمارین و فیلم‌هایی که قرار دادیم برای فارسی‌آموزان بسیار جذاب و رضایت‌بخش بود. خدا را شکر اختلالی در برنامه وجود نداشت.

او افزود: طراح موتور تشخیص گفتار آقای صامتی هستند که به همراه دانشجوهایشان در دانشگاه شریف بر روی این پروژه کار کردند. صحت گفتار برای فارسی‌زبانان مقیم ایران که بومی‌اند در تست‌های انجام‌شده به صورت صد در صد نمایش داده می‌شود. لازم به توضیح است اگر زبان‌آموز در تعیین سطح، در سطح میانی قبول شود دروس قبلی به طور رایگان برای او باز خواهد شد؛ به طور مثال اگر کسی در سطح میانی باشد، سطح پیش‌میانی و مقدماتی هم برای او باز خواهد شد.

انتهای پیام/ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زبان فارسی آموزش زبان فارسی بنیاد سعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت فراملی سعدی؛ برگزاری رویداد علمی در ۲ سفارتخانه‌

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، حمیدرضا قانعی با اعلام برنامه‌های هفته بزرگداشت سعدی شیرازی، گفت: امسال برپایی ویژه برنامه‌های این هفته دسته بندی متفاوتی دارد و می‌کوشیم با گفت وگو و مذاکره با رایزن‌های فرهنگی کشورهای مختلف اندیشه‌های سعدی را به بیرون از مرزها منتقل کنیم.
وی افزود: بزرگداشت سعدی در فارس باید از بزرگترین رویدادهای فرهنگی فارس باشد زیرا امروز همه مردم ایران به زبان او سخن می گویند و حق بزرگی به گردن زبان و ادبیات فارسی دارد، اندیشه‌های و حکمت‌های سعدی مایه مباهات و گنجینه ارزشمندی برای ایرانیان است.
او ادامه داد: در رویدادهایی که با همکاری انجمن آثار و مفاخر ایران برگزار می‌کنیم، تلاش می‌شود تا گستره‌ای فراتر از استان بگیرد و این‌بار هم با همکاری رایزن‌های فرهنگی کشورهای مختلف، این هدف دنبال می‌شود.
قانعی اعلام کرد: برنامه اصلی یادروز سعدی، شامگاه جمعه ۳۱ فروردین با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مهمان ویژه بین‌المللی و دیگر مسئولان ملی و استانی برگزار می‌شود .

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: برنامه‌های هفته بزرگداشت سعدی شیرازی با تلفیق رویدادهای فرهنگی، هنری، علمی و کودک و نوجوان برگزار می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: امسال بخش علمی هفته گرامیداشت سعدی در فارس رونق بسیاری دارد و حدود ۱۵ سخنرانی علمی از سوی اساتید و سعدی پژوهان از جمله میرجلال‌الدین کزازی برای عموم مردم ارائه می‌شود.
قانعی افزود: شورای پاسداشت زبان و ادبیات فارسی فارس با همکانی اصناف و اماکن به واحدهای صنفی که تابلو آنها مغایر با قوانین پاسداشت زبان فارسی از تذکر داده و رصد و پایش می‌کند تا واحدهای جدید در انتخاب نام خود به این قوانین پایبند باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به آغاز جشنواره عروسکی حکایات سعدی از اردیبهشت ماه امسال، گفت: این رویدادها مردم و خانواده‌ها را با سعدی ارتباط می‌دهد و تاثیرگذاری بالایی در حفاظت از زبان فارسی و پیشگیری از انحراف بیشتر آن دارد.

معاون فرهنگی و امور رسانه فارس هم گفت: ویژه برنامه‌های هفته بزرگداشت سعدی شیراز یکم اردیبهشت ماه پس از گلباران آرامگاه وی آغاز می‌شود و سپس با برنامه علمی ادامه می‌باید.
غلامرضا خوش اقبال افزود: دریا اورس، سعدی پژوه و ایرانشناس و رئیس بنیاد فرهنگ و زبان آتاتورک و سفیر سابق ترکیه در ایران مهمان ویژه برنامه اصلی گرامیداشت سعدی شیرازی برای سخنرانی علمی در شامگاه ۳۱ فروردین ماه است.
وی ادامه داد: رویداد‌های علمی بین‌المللی هفته سعدی با همکاری بنیاد آثار و مفاخر ایران در تهران برگزار می‌شود و در این قالب سوم اردیبهشت رویداد "سعدی در اقلیم چین" با همکاری مرکز چین شناسی در دانشگاه علامه طباطبایی تهران با سخنرانی استاد امیرجلالی برگزار می‌شود، چهارم اردیبهشت ماه سفارت هندوستان میزبان برنامه سعدی و نسخه‌های سعدی در این کشور با سخنرانی آذرمیدوخت صفوی و دکتر شالویی است و روز پنجم رویداد سعدی و نظامیه بغداد در سفارت عراق اجرا می‌شود.
معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس اضافه کرد: اختتامیه هفته بزرگداشت سعدی شیرازی هم به میزبانی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران ششم اردیبهشت ماه در تهران برگزار می‌شود.

خوش‌اقبال عنوان کرد: محفل انس خوشنویسی و شکسته نویسان استانی و ملی از دیگر برنامه‌های هفته گرامیداشت سعدی است که آثار خلق شده آنها در نگارخانه حافظ و لابی تالار حافظ تا پایان این هفته یعنی ۶ اردیبهشت ماه در معرض دید عموم قرار داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • فرهنگ ایرانی و زبان فارسی به سعدی مدیون است
  • سعدی، زبان هویت انسان مسلمان ایرانی است
  • گنجینه‌های ارزشمند ادب فارسی به جوانان شناسانده شوند
  • بزرگان ادب فارسی سرچشمه‌های حکمت هستند
  • استاندار فارس: سعدی، زبان هویت انسان مسلمان ایرانی است
  • گزارشی درباره سعدی شیرازی به زبان انگلیسی + فیلم
  • ضرورت گسترش بنیاد پویانمایی در وزارت فرهنگ و ارشاد
  • اما و اگرها برای جامع‌ترین فرهنگ زبان فارسی
  • در راستای حفظ قند پارسی / شکر بودن شرط دارد
  • بزرگداشت فراملی سعدی؛ برگزاری رویداد علمی در ۲ سفارتخانه‌