Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمزارزها به واسطه ماهیت غیرمتمرکز، قابل تحریم یا بلوکه شدن نیستند و اعمال برخی تحریم‌ها نیز صرفا متوجه صرافی‌های خارجی است که از قوانین بین‌المللی تبعیت می‌کنند. بنابراین آن بخشی از دارایی کاربران ایرانی که در صرافی‌های خارجی در گردش است مشمول ریسک می‌شود. در این شرایط، صرافی‌های داخلی بهترین راهکار برای کاهش ریسک بلوکه شدن اموال ایرانیان در حوزه ارزهای دیجیتال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربران ایرانی بدون نگرانی از مشکلات مربوط به تحریم، می‌توانند در پلتفرم‌های ایرانی خرید و فروش کنند. گرچه امکانات اکسچنج‌های ایرانی در مقایسه با صرافی‌هایی مثل بایننس کمتر است، اما مسئله مهم در این بازار، در درجه نخست، حفظ سرمایه و در درجه دوم کسب سود است، از این رو با توجه به ریسک‌های موجود، بهتر است کاربران ایرانی از صرافی‌های داخلی استفاده کنند.

در حالی که هر از گاهی نگرانی‌های جدیدی برای کاربران ایرانی ارزهای دیجیتال مطرح می‌شود، به نظر می‌رسد که برخی صرافی‌های آنلاین داخلی نیز در تلاش هستند تا این نگرانی‌ها را برای کاربران داخلی کاهش دهند و امکانات جدیدی به آنها ارائه کنند. روز گذشته، خبری در خصوص ارائه راهکار جدید یکی از این صرافی‌ها برای جلوگیری از رهگیری تراکنش‌های بیت‌کوینی ایرانی‌ها مطرح شد. در این خبراعلام شد که شرکت نوبیتکس، یک مرورگر اختصاصی برای شبکه بیت‌کوین راه‌اندازی کرده و کاربران می‌توانند بدون اینکه آی‌پی‌ شان برای شرکت‌هایی همچون سایفرتریس افشا بشود، با حفظ حریم خصوصی، از آن استفاده کنند.

این صرافی ارز دیجیتال اعلام کرده برای پوشش دادن خطرهای احتمالی برای شناسایی کاربران ایرانی، مرورگر اختصاصی نوبیتکس را راه‌اندازی کرده و با توجه به اینکه سرورهای آن داخل کشور قرار دارند، ترافیک جستجوی کاربران در اختیار شرکت‌هایی مثل سایفرتریس قرار نمی‌گیرد و با خیال راحت می‌توانند انواع داده‌های مورد نیاز را از مرورگر اختصاصی بلاکچین نوبیتکس استخراج کنند.

مراقب امنیت دارایی‌های رمزارزی خود باشید

یکی از نگرانی‌های دیگری که همه سرمایه‌گذاران رمزارز دارند، نحوه درست نگهداری دارایی‌های رمزارزی است و اینکه چه راهی برای نگهداری بهتر است. هزینه بالای نقل‌وانتقال در شبکه‌هایی مانند بیت‌کوین و اتریوم و زمان بالای انتقال بعضی از آنها باعث می‌شود تا انگیزه انتقال دارایی به کیف پول شخصی کاهش پیدا کند و از طرف دیگر تجارب تلخ نگهداری رمزارز در برخی بسترهای مبادله، ازجمله هک شدن بستر یا کلاه‌برداری مالکان آن، باعث شده تا نگهداری دارایی در برخی اکسچنج‌ها هم با ریسک همراه باشد.

علاوه بر این، تجربه کمِ کاربران در نگهداری امن و صحیح از دارایی‌های رمزارزی در کیف پول‌های شخصی، بارها باعث به وجود آمدن زمینه‌های کلاه‌برداری و تخلیه ولت‌های شخصی شده‌است.

یکی از صرافی های ایرانی که در زمینه امنیت نگهداری دارایی‌ها می‌توان به آن اعتماد کرد نوبیتکس است که اولین پلتفرم ایرانی مبادله رمزارز بوده و حدود 2 میلیون و ششصد هزار کاربر دارد. به گفته علی آقامیر، مدیر تحقیق و توسعه نوبیتکس، اقدامات مهمی برای حفاظت از سرمایه کاربران انجام داده، به‌طوریکه اگر تمام اکوسیستم اکسچنج توسط هکرها هک شود، یا همه صرافی‌ها و کیف‌پول‌های خارجی تحت هر نوع تحریمی قرار بگیرند، دارایی‌های رمزارزی کاربران در نوبیتکس محفوظ می‌ماند و امکان خرید و فروش و جابه‌جایی و واریز و برداشت خواهند داشت.

نوبیتکس سامانه نوینی هم برای ذخیره‌سازی رمزارزی  طراحی کرده‌ و بخش عمده دارایی‌های کاربران نوبیتکس به شکل ذخیره‌سازی سرد یا همان کلد ولت‌ها نگهداری می‌شوند که هرگونه ریسکی را به کمترین حالت ممکن می‌رساند. 

بنابراین کاربران ایرانی بدون هیچگونه نگرانی از خبرهای درست یا نادرستی که در رابطه با تحریم‌ها منتشر می‌شود، می‌توانند در نوبیتکس به مبادله رمزارز و نگهداری دارایی بپردازند.

همچنین ساختار ارتباطی ساخت و امضای تراکنش در سامانه کلد ولت نوبیتکس به‌ شکلی طراحی‌شده که هیچ فردی به‌صورت کامل بدون اجازه دسترسی، امکان تخلیه آن را ندارد. به‌عبارت‌دیگر حتی مدیران ارشد نوبیتکس هر یک به بخشی از فرآیند دسترسی دارند و بدون فرد دیگر، امکان تکمیل فرآیند وجود ندارد.

مدیر تحقیق و توسعه نوبیتکس، چندی پیش نیز از امکان دیگری برای جلوگیری از شناسایی کاربران ایرانی خبر داده بود. بر این اساس، نوبیتکس با توجه به هشدارهایی در رابطه با ریسک‌های احتمالی انتقال استیبل‌کوین تتر و همکاری این شرکت با نهادهای نظارتی و مجری قوانین تحریم منتشر شده بود، امکان انتقال محافظت‌شده و ناشناس تتر را در پلتفرم خود فراهم کرده است. این امکان به کاربران ایرانی اجازه می‌دهد با توجه به برخی تحریم‌ها، با کمترین ریسک ممکن، تتر خود را به صرافی‌ها و کیف‌پول‌های دیگر منتقل کنند.

کد خبر 1564992

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دارایی های رمزارزی کاربران ایرانی نگهداری دارایی دارایی ها صرافی ها کیف پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید آیفون در چین کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، آمارهای منتشر شده حاکی از آن است که با توسعه حضور گوشی‌های هوآوی در بازار چین فروش آیفون در این کشور در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹ درصد سقوط کرده است.

چین بزرگترین بازار گوشی جهان به شمار می‌رود و در حالی که سال گذشته حدود ۲۰ درصد بازار این کشور دست شرکت اپل بود اما طی سال جاری این رقم به حدود ۱۵ رسیده است.

در حالی فروش گوشی‌های آیفون در چین سقوط کرده که فروش گوشی‌های هواوی ۷۰ درصد جهش کرده و این شرکت چینی حالا سهمی برابر اپل آمریکایی از بازار گوشی چین دارد.

طی ماه‌های گذشته شرکت ویووی چین توانست با پشت سر گذاشتن اپل به بزرگترین فروشنده گوشی در بازار چین تبدیل شود. هم اکنون برند آنر دومین برند پرفروش گوشی در چین به شمار می‌رود و پس از آن شرکت اپل و هواوی قرار دارند.

سقوط ۱۹ درصدی فروش گوشی‌های اپل در بازار چین موجب شده تا این شرکت بدترین عملکرد خود در بازار چین در ۴ سال گذشته را به ثبت برساند.

کد خبر 6087324 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • کارایی‌های عجیب کارت ملی در ایران؛ از خرید خودرو تا گوسفند!
  • اسنپ شاپ یا دیجی استایل؟ کدام برای خرید لباس بهتر است؟
  • دارایی کاربران ایرانی در کیف پول تلگرام مسدود شد؟
  • محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.
  • سود فروش میوه و تره‌بار حداکثر ۳۰ درصد نسبت به فاکتور خرید است
  • خرید و فروش مسکن ملی ممنوع شد + جزئیات
  • پشت ماجرای فروش گوسفند با کارت ملی چیست؟
  • حبس در انتظار فروشندگان امتیاز مسکن ملی