Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، گزارش ارزیابی و ارزشیابی خودروهای ساخت داخل در شهریور ۱۴۰۰ توسط اداره کل صنایع حمل و نقل این وزارتخانه منتشر شد.

بر این اساس، در شهریورماه ۱۴۰۰ در گروه خودروهای سبک، بخش وانت و در فهرست قیمتی ۲، وانت‌های کارا ۲۰۰۰ تک کابین تیپ ۳ و وانت کارا ۲۰۰۰ دوکابین تیپ ۳ از تولیدات شرکت بهمن موتور و خودرو سایپا ۱۵۱ شرکت سایپا بُن‌رو موفق به کسب سه ستاره کیفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین وانت‌های نیسان تک سوز آپشنال و نیسان دوگانه سوز آپشنال از محصولات شرکت زامیاد هر کدام یک ستاره کیفی به دست آوردند.

در فهرست قیمتی یک گروه وانت نیز وانت نیوپیکاپ فوتون دیزلی (ایران خودرو دیزل) چهار ستاره کیفی را از آن خود کرد و وانت پیکاپ UAZ شرکت سروش دیزل مبنا نیز سه ستاره کیفی به دست آورد.

۲ خودروی سبک با ۵ ستاره کامل کیفی

در گروه سبک، بخش سواری و در فهرست قیمتی یک، خودرو تیگو۷ تولید شده در شرکت مدیران‌خودرو سه ستاره کیفی دریافت کرد.

همچنین در فهرست قیمتی ۲، هایما S۷ اتوماتیک ایران‌خودرو خراسان چهار ستاره کیفی را از آن خود کرد.

JAC_S۵ و JAC_S۳ کرمان موتور در این فهرست قیمتی سه ستاره‌ای شدند. SWM G۰۱ شرکت سیف‌خودرو، تیگو ۵ و آریزو ۵ توربو مدیران خودرو نیز سه ستاره کیفی به دست آوردند.

در این گروه و این کلاس قیمتی خودروی دیگنیتی شرکت بهمن موتور پنج ستاره کامل کیفی را از آن خود کرد و MVM XS۳۳ مدیران خودرو نیز دو ستاره کسب کرد.

تولید ۸ خودرو سواری با ۴ ستاره کیفی

همچنین در کلاس قیمتی چهار، دنا پلاس توربو اتوماتیک شرکت ایران خودرو پنج ستاره کامل کسب کرد و خودروهای پژو ۲۰۷، پژو ۲۰۷ اتوماتیک و دناپلاس از ایران‌خودرو و پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانورمای شرکت ایران خودرو نیز هر کدام چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

در این فهرست قیمتی رانا پلاس، پژو ۲۰۶ و دنا همگی از محصولات ایران‌خودرو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند و پژو پارس اتوماتیک ایران خودرو کرمانشاه نیز سه ستاره‌ای شدند.

در این فهرست، سمند و سورن پلاس ایران‌خودرو تبریز، پژو پارس ایران‌خودرو خراسان ، پژو پارس ایران‌خودرو کرمانشاه، پژو پارس ایران‌خودرو، پژو پارس ایران‌خودرو مازندران و پژو پارس ایران‌خودرو فارس همگی سه ستاره کیفی را از آن خود کردند.

همچنین پژو ۴۰۵ ایران‌خودرو خراسان سه ستاره کیفی کسب کرد و تارای ایران‌خودرو موفق به کسب چهار ستاره کیفی شد.

در سطح قیمتی پنج نیز کوییک سایپا چهار ستاره به دست آورد. در این سطح قیمتی کوییکR پارس‌خودرو، تیبا ۲ شرکت سایپا و همچنین ساینای پارس‌خودرو موفق به دریافت سه ستاره کیفی شدند.

ساینای و تیبای شرکت سایپا سیتروئن نیز سه ستاره دریافت کردند. کوییکS شرکت سایپا چهار ستاره و ساینا S  پارس‌خودرو نیز سه ستاره به دست آوردند.

۲ خودروی سنگین با ۵ ستاره کامل کیفی 

در بخش کامیونت، کامیونت ایسوزو ۸۵NMR و کامیونت ایسوزو NPR۷۵K  بهمن‌دیزل موفق به کسب پنج ستاره کامل کیفی شدند و کامیونت شیلر بهمن دیزل به همراه کامیونت الوند شرکت سایپا دیزل نیز چهار ستاره کیفی را از آن خود کردند.

در بخش کامیون نیز کامیون ایسوزوNPR۷۵M  بهمن دیزل چهار ستاره کیفی به دست آورد و کامیون بنز WH ایران خودرو دیزل نیز سه ستاره‌ای شد. همچنین کامیون FAW TigerV۸ از تولیدات شرکت سیبا موتور نیز موفق شد چهار ستاره کیفی را به دست آورد.

در بخش کشنده‌، خودروی کشنده FAWJ۶ سیباموتور و کشنده نیوفوتون ۴AUMAN H ایران‌خودرو دیزل چهار ستاره ای شدند.

در این بخش، کشنده سیتراک C۷ متعلق به شرکت پیلسان نیز چهار ستاره کیفی را از آن خود کرد و کشنده دیما HT۴۹۰ دیما دیزل و کشنده C&C آریا دیزل نیز چهار ستاره به دست آوردند.

در بخش مینی‌بوس، پگاسوز شرکت بهمن‌دیزل سه ستاره کیفی به دست آورد و ون مسافری هیوندا H۳۵۰ از تولیدات سروش دیزل مبنا نیز چهار ستاره کیفی را از آن خود کرد.

در بخش اتوبوس شهری نیز اتوبوس شهری ATROS تولید شرکت ایران‌خودرو دیزل چهار ستاره کیفی را به دست آورد.

پربیننده ترین پژو پارس ۳۸۴ میلیون تومان شد (۱۴۰۰/۷/۲۴) کوییک ۱۷۳میلیون شد/ قیمت ساینا، تیبا و پراید قیمت محصولات بهمن موتور (۱۴۰۰/۷/۲۴) جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو قیمت پژو ۲۰۷ سقف شیشه ای (۱۴۰۰/۷/۲۵)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تولید خودرو ستاره کیفی به دست آورد پارس ایران خودرو ایران خودرو دیزل ستاره کامل کیفی نیز چهار ستاره فهرست قیمتی سه ستاره کیفی دست آوردند نیز سه ستاره ستاره ای شد شرکت سایپا بهمن دیزل پژو ۲۰۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نان‌های مسطح در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، حسین دهقانی سانیج پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری گرامیداشت روز ملی گندم و نان که در سالن جلسات مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد، نامگذاری یکی از روزهای کشور به نام روز ملی گندم و نان در تقویم ملی را ضرورت تشکیل این جلسه دانست و گفت: برای دستیابی به اهداف این نامگذاری باید دریابیم که چگونه این مؤسسه می‌تواند اثربخش باشد.

وی مطرح کرد: توسعه سطح زیر کشت و توسعه گندم یکی از نگاه‌های موجود است اما مسائل فنی و مهندسی که به بهره وری چرخه تولید نان تا سر سفره مردم کمک می‌کند، موضوع مهم دیگری به شمار می‌رود که نیازمند توجه بیشتر کشور است. با توجه به مسائل تولید غذا در کشور، برداشت این است که گندم و نان از نظر اهمیت رقیبی برای نفت محسوب می‌شوند و به همان میزان حائز اهمیت هستند.

دهقانی با بیان اینکه برخی کشورهای پیشرو در تولید گندم، این محصول را یک قدرت سبز می‌دانند و می‌توانند با تولید گندم و نان برخی مسائل تحریمی را در مقیاس دنیا مدیریت کنند، بر اهمیت خوداتکایی و خودکفایی در تولید گندم تاکید و اظهار کرد: در کشورهایی مانند ایران که نان قوت اصلی است، برای تحقق خودکفایی و بهره وری باید به زنجیره تولید تا مصرف نگاه علمی داشته باشیم.

رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با تاکید بر اینکه منابع ما برای تولید نان در کشور محدود است، بنابراین باید حداکثر بهره وری را از منابع موجود برای تولید داشته باشیم، بیان کرد: این مؤسسه از پنج بخش پژوهشی تشکیل شده که تقریباً چهار بخش می‌توانند در زمینه تولید گندم و نان مؤثر باشند که بخش‌های تحقیقات آبیاری زهکشی و تحقیقات ماشین‌های کشاورزی از این جمله هستند.

افزایش ۵۰ درصدی ماندگاری نان با استفاده از آرد کامل

وی تحقیقات هوشمند سازی کشاورزی و صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت را دیگر بخش‌های مؤثر در این زمینه دانست و مطرح کرد: امروز برخی یافته‌ها وارد عرصه شده‌اند اما نیازمند توجه بیشتر دستگاه‌های اجرایی و تمرکز بیشتر بر این موضوع به منظور تحقق هدف بهره وری هستیم. از رسانه‌ها درخواست می‌شود برای معرفی این یافته‌ها به کشور و فعالیت دستگاه‌های اجرایی با تمرکز بر دانش و تفکر کمک کنند.

دهقانی با بیان اینکه نه فقط در عرصه تولید بلکه در حوزه سیلوداری و به ویژه نانوایی‌ها باید تمرکز بیشتری بر مساله دانش، پژوهش و آموزش انجام شود، عنوان کرد: این مؤسسه امسال طرحی را تحت عنوان استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نان‌های مسطح به عنوان یک طرح ملی در کشور آغاز کرده که امیدواریم با توسعه آن شاهد ارتقای کیفیت نان در سفره مردم و کاهش استفاده از مکمل‌ها باشیم.

رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اشاره به اینکه آرد کامل موجب می‌شود به طور متوسط ماندگاری نان ۵۰ درصد افزایش یابد، مطرح کرد: در بخش کشاورزی به این جمع بندی رسیده‌ایم و معتقدیم که زمانی همه فعالیت‌های ما پایدار و اثربخش هستند که با مشارکت مردم انجام شوند، بنابراین مردم را مبنای اقدامات مؤثر در حوزه تولید نان قرار داده‌ایم تا از این طریق افزایش کیفیت آرد و نان محقق شود.

وی خاطرنشان کرد: در طرح استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نان‌های مسطح انتظار داریم همه نانوایی‌ها شبیه هم شوند. درست است که دستیابی به آرد کامل زمانبر است اما با آرد فعلی نیز آنچنان که باید و شاید به تولید نان پرداخته نمی‌شود. به نظر می‌رسد نانوایی‌ها باید آموزش‌های لازم در این زمینه را فراگیرند و دستگاه‌های تولید نان آنها به استانداردهای خاصی مجهز شود تا نان باکیفیت تولید کنند.

ورود به رتبه بندی نانوایی‌ها

دهقانی سانیج با اشاره به اینکه تمرکز این طرح بر نان‌های بربری و لواش است، بیان کرد: برنامه ریزی های لازم در حال انجام است تا این ادبیات در ۱۵ استان کشور جاری و طرح آغاز شود که تاکنون هشت استان بدین منظور اعلام آمادگی کرده‌اند. برخی استانداردهای مربوطه در کشور وجود دارند که سطح آنها باید ارتقا یابد. امید است با همکاری یکدیگر و مشارکت مردم و نانوایی‌ها بتوانیم این استانداردسازی را محقق کنیم.

رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی باز مهندسی فرآیندهای زنجیره تولید نان، انتقال دانش و ورود به سیلوها تا نانوایی‌ها را از جمله اهداف مدنظر عنوان و مطرح کرد: برای فعالیت‌های توسعه پایدار پنج شاخص وجود دارد که یکی از آنها این است که دانش پایه و مبنا قرار گیرد تا در عرصه تولید شاهد یکنواختی باشیم. همچنین قصد داریم به رتبه بندی نانوایی‌ها نیز ورود کنیم.

وی با اشاره به اینکه تدوین و تولید محتواهای آموزشی برای رده‌های مختلف نیز در دستورکار قرار دارد، بیان کرد: مراقب باشیم همه نیروها و توان ما برای داشتن آرد کامل متوقف نشود، باید بتوانیم کیفیت آرد فعلی را نیز در سطح نانوایی‌ها ارتقا دهیم. در این مسیر قصد استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان فعال در زمینه آرد و نان را نیز داریم تا بتوانیم این فرآیند را همه گیر کنیم و بحث کیفیت آرد و نان طی یکی دو سال در کشور جاری شود.

کد خبر 6080938

دیگر خبرها

  • چهار ستاره ملی‌پوش در قلاب تراکتور!
  • تویوتا ۱۳۰ هزار خودرو را به دلیل نقص فنی فراخوان می‌دهد
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • آغاز رسمی بهره‌برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی ایران‌ خودرو دیزل در شهر کرج
  • اجرای طرح استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نان‌های مسطح در کشور
  • آپشن‌های جذاب و شگفت‌انگیز خودروی شیائومی + ویدئو
  • تشدید وابستگی ارزی صنعت خودرو با استاندارد‌های جدید/ افزایش شاخص‌های کیفی قیمت خودرو را بالا می‌برد
  • آغاز عرضه نامحدود روغن موتور دیزل در اصفهان
  • افتخاری دیگر در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری
  • درخشش خیره‌کننده: ستاره چلسی به هالند رسید