Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-23@14:51:28 GMT

لزوم پوشش بیمه‌ای گسترده جهت خدمات مشاوره خانواده

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۲۶۹۳۷

لزوم پوشش بیمه‌ای گسترده جهت خدمات مشاوره خانواده

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، محمدرضا هوشیار در نشستی خبری، با اشاره به ضرورت مشاوره ازدواج بیان کرد: از آنجا که پیش از ازدواج، حداقل 5 الی 6 جلسه مشاوره مورد نیاز است و در سالهای ابتدایی زندگی مشترک نیز این جلسات در کنار فراگیری مهارتهای زندگی برای زوجین سودمند است، پوشش بیمه‌ای خدمات مشاوره بیش از پیش ضروری به نظر می‌رسد که این زمینه  بیمه کوثر اعلام آمادگی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اقدامات مشاوره‌ای را گامی موثر در پیشگیری از آسیبِ طلاق برشمرد و افزود: آموختن مهارت‌های زندگی به ویژه پیش از ازدواج و سال ابتدایی زندگی مشترک از ملزوماتی است که زوجین را به سمت زندگی پایدار هدایت می‌کند.

هوشیار در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت دفتر پیشگیری از اعتیاد در سه مرحله پیشگیری، درمان و کاهش آسیب اشاره کرد و گفت: بخش پیشگیری در زمینه آگاه سازی و درمان به صورت دارویی است که ۲۱ مرکز درمان سرپایی با نظارت بهزیستی در سطح استان فارس فعالیت دارد همچنین 100 مرکز غیر دارویی و اقامتی نیز در همین راستا ارائه خدمت می‌کنند.

وی ضمن تاکید بر در نظر گرفتن اعتبارات ویژه در حوزه مقابله با اعتیاد خاطرنشان کرد: نگهداری از معتادان متجاهر توسط بخش خصوصی انجام و پرداخت نکردن بدهی از سوی شهرداری، مشکلاتی را برای مراکز ماده ۱۶ تحت نظارت بهزیستی ایجاد می‌کند.

ارائه تسهیلات کم‌بهره به معتادان بهبودیافته

کارشناس مسئول دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی فارس نیز در این نشست گفت: برخی از دستگاه‌ها از مراکز ترک اعتیاد بدون مجوز حمایت می‌کنند که این روند جای نگرانی دارد.

قدرت محکم در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس پیرامون نظارت بر مراکز ترک اعتیاد همچنین برنامه‌های بازپروری پس از ترک، بیان کرد: چنان چه مرکزی به صورت غیرمجاز فعالیت کند و گزارش مردمی در این زمینه ارسال شود، این مرکز با حکم دادستان پلمپ می‌شود که در این روند، شورای ستاد مبارزه با مواد مخدر هماهنگی و همراهی مناسبی دارد.

وی ادامه داد: سال گذشته، پنج مرکز غیرمجاز ترک اعتیاد پلمپ شده و امسال گزارشی در این زمینه وجود نداشته است.

محکم با اشاره به برنامه‌های بازپروری و مراقبتهای بعد از ترک نیز گفت: تا سه ماه بعد از ترک، روند اشتغال معتادان بهبود یافته رصد می‌شود و تسهیلات اشتغال آنها تا سقف ۵۰ میلیون تومان با سود پایین در صورت دارا بودن مدرک فنی حرفه ای به آنها ارائه می گردد.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ مرکز سرپایی و ۱۰۰ مرکز میان‌مدت در زمینه ترک اعتیاد فعال هستند که ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار بستری دارند که پیش از شیوع کرونا، این تعداد به ۴ هزار نفر نیز می‌رسید.

افزایش 1.2 درصدی طلاق در فارس

کارشناس مسئول مرکز مشاوره بهزیستی فارس نیز با اشاره به اقدامات پیشگیرانه از آسیب طلاق گفت: سال گذشته، ۱۰ هزار طلاق در استان اتفاق افتاده که با 1.2 درصد افزایش مواجه بودیم و در سال جاری نیز ۵ هزار و ۳۰۰ طلاق اتفاق افتاده است.

 مصطفی محسنی ضمن تاکید بر اقدامات پیشگیرانه از طلاق اضافه کرد: مشاوره قبل، حین و بعد از ازدواج از ضروریات زندگی زوجین است، که مهارتهای زندگی به ویژه مهارت حل تعارض را بیاموزند.

وی با اشاره به روند کار سامانه تصمیم گفت: این سامانه برای طلاق ایجاد شده اما ما در این زمینه تعلل و تاخیر ایجاد می‌کنیم تا زوجین راهی برای بازگشت به زندگی پیدا کنند و تحت آموزش مهارت‌ها، به نگرشی متفاوت دست یابند.

محسنی خاطرنشان کرد: در سال جاری، 108 هزار تماس با مرکز مشاوره بهزیستی برقرار شده و در سال گذشته نیز ۱۵۰ هزار مشاوره تلفنی انجام شده است.

 وی همچنین بر مشاوره و آموزش مهارت‌ها در کودکی به عنوان یکی از اساسی ترین دوره‌های زندگی افراد تاکید کرد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: معتادان بهبودیافته خدمات مشاوره طلاق محمدرضا هوشیار ترک اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند پیشبرد فعالیت‌ها در مرکز مشاوره درمان ناباروری رو به جلو باشد

نخستین نشست شورای عالی اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حضور نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و با محوریت بررسی عملکرد یک ساله مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در این نشست با تقدیر از رئیس و مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای راه‌اندازی این مرکز مشاوره، این اقدام را فعالیتی ارزشمند دانست که با پیگیری مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیران دغدغه‌مند به ثمر رسیده است.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام با ابراز امیدواری از اینکه روند پیشبرد فعالیت‌ها در مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در مسیر رو به جلو باشد، از کارشناسان و مشاوران این مرکز خواست در ارائه خدمات به مراجعان با اراده و جدیت اقدام کنند و با استمرار این اقدامات، به افراد بیشتری از گروه هدف ارائه خدمت کنند.

او در ادامه با تاکید بر توان و تجربه علمی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تصمیمات علمی و دانشگاهی در حوزه‌های تخصصی را مانند فتوای علما برشمرد که اجرای آنها لازم است و اضافه کرد: شما متخصصان امر هستید و علم و تخصص شما می‌تواند به وضع و تدوین قوانین محکم در حوزه مشاوره و درمان ناباروری کمک کند.

امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، بر نقش و قدرت رسانه‌ها و توانمندی فضای مجازی برای اطلاع‌رسانی اقدامات مراکز درمان ناباروری و آگاه‌سازی جامعه از مراحل و اصول دریافت مشاوره‌ها و پیگیری مسائل مرتبط با درمان ناباروری تاکید کرد و گفت: آگاهی‌رسانی به جامعه، وظیفه‌ای همگانی است که همه مسئولان امر باید به آن توجه داشته باشند.

آیت‌الله دژکام با اشاره به پایبندی مردم به اعتقادات دینی و مذهبی، تاثیر و اهمیت آموزش به مردم و ارائه بسته‌های آموزشی علمی، شرعی و اخلاقی را یادآور شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست گفت: این توجه و خدمت‌رسانی به مردم، تقویت اعتمادسازی در جامعه نسبت به خدمات مراکز درمان ناباروری را به همراه دارد. 

سیدوحید حسینی همچنین ارتباط مداوم با مردم و آگاهی‌رسانی مستمر به جامعه را در راستای توسعه خدمات مرکز مشاوره درمان ناباروری دانشگاه موثر دانست.

او، انگیزه، دغدغه‌مندی، بهره‌مندی از دانش کافی، دلسوزی و پیگیر بودن کارشناسان مرکز مشاوره درمان ناباروری را بزرگ‌ترین سرمایه معنوی در پیشبرد هر چه بهتر اقدامات برشمرد و توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در مراکز درمان ناباروری استان را برای نظم‌دهی و انسجام بیشتر مسایل این حوزه، مهم خواند.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست گفت: راه‌اندازی مرکز مشاوره درمان ناباروری در استان سبب شده تا مسایل و معضلات این حوزه که در بطن جامعه وجود داشت، شناسایی و نمایان شود که فعالیت افراد سودجو یکی از این معضلات بوده و سبب آسیب‌های اقتصادی، فرهنگی و اخلاقی شده است.

محمود نجابت تأکید کرد: افرادی که در حوزه درمان ناباروری فعالیت دارند، نیاز است به تمام مسایل این حوزه، آگاهی داشته و دارای صلاحیت‌های لازم در زمینه‌های مختلف باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این نشست با اشاره به فعالیت ۶ مرکز درمان ناباروری در استان فارس گفت: تلاش داریم تا با راه‌اندازی کلینیک اهدا، بسیاری از چالش‌ها در این زمینه برطرف شود.

مهرداد شریفی همچنین از افزایش مراجعه به مراکز مشاوره و درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ماه‌های گذشته خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • فعالیت‌ های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد
  • فعالیت‌های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار
  • فعالیت ۳۳ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در گلستان
  • راه‌اندازی سامانه رصد افت تحصیلی و مسائل روانشناختی دانشجویان
  • ایجاد اولین دبیرخانه دانشگاهی پیشگیری و کنترل دخانیات
  • هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد
  • روند پیشبرد فعالیت‌ها در مرکز مشاوره درمان ناباروری رو به جلو باشد