Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا منصوریان، سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان که از برخی باشگاه های فوتبال کشورمان مثل تراکتور مطالباتی دارد، در آستانه آغاز رقابت های لیگ برتر با ارسال متنی برای شهاب عزیزی خادم، رئیس فدراسیون فوتبال خواستار پیگیری دریافت مطالبات بازیکنان و مربیان فوتبال از باشگاه‌ها شد که متن این پیام به شرح زیر است: 

با سلام خدمت جناب آقای دکتر عزیزی خادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ضمن تبریک پیروزی‌های غرور آمیز تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و همچنین تداوم این روند رو به جلو ، تصمیم گرفته‌ام چند جمله‌ای را بعنوان حرف دل بازیکنان و مربیان فوتبال کشورمان به اطلاع حضرتعالی که جوانترین رئیس فدراسیون فوتبال هستید، برسانم .

نزدیک به بیست سال است که در لیگ برتر ایران ، مربیان و بازیکنان ما بعد از بستن قرارداد هیچگونه تضمینی برای دریافت مبلغ قرارداد تا پایان فصل ندارند و هر سال بعد از اتمام فصل بخش اعظمی از پول خود را دریافت نمی‌کنند و مجبور می‌شوند برای قرارداد سال جدید از حق خود بگذرند و سال به سال به مطالبات آن‌ها اضافه می‌شود.

باشگاه‌های فوتبال هیچ علاقه‌ای به تسویه ندارند؛ مگر چند باشگاه انگشت شمار . در این بین با انحلال چند باشگاه سرشناس طلب مربیان و بازیکنان به تاریخ پیوسته است. علت اصلی این موضوع برتری روابط به ضوابط و تلفن‌های غیر ضروری و ارتباطات پشت پرده است.

البته که هزاران بهانه مثل فوتبال را نمی‌توان تعطیل کرد یا احساسات هواداران را باید در نظر گرفت، همیشه بوده و هست. در این سال‌ها هرگز عزمی برای مبارزه با مسائل ذکر شده جزم نشده است. تا جایی که حتی قانون عجیب و توهین آمیز وارد فوتبال شده مبنی بر اینکه اگر باشگاهی قصد جذب بازیکن یا مربی خارجی داشته باشد، باید پول قرارداد او را گارانتی و در حساب مشخص قرار دهد تا در زمان اختلاف ، فدراسیون فوتبال به آن‌ها پرداخت نماید که مبادا مربی یا بازیکن خارجی بروند و به دادگاه بین المللی حکمیت ورزشی شکایت کنند و حکم تعلیق یا انضباطی بگیرند!

آیا این قانون توهین مستقیم به مربیان و بازیکنان وطنی نیست؟ آیا این قانون شبیه قانون معروف قبل از پیروزی انقلاب نیست؟ آیا این قانون به باشگاها اجازه نمی‌دهد تا حق مربیان و بازیکنان وطنی را پایمال کنند و شخصیتشان زیر سوال برود؟

جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای، ریاست محترم قوه قضاییه به عنوان یکی از سران نظام جمهوری اسلامی در مصاحبه دیروزشان دفاع از حق و حقوق ورزشکاران و قهرمانان را لازم دانستند و اعلام کردند احقاق حق آن‌ها به صورت اختصاصی پیگیری می‌شود. اما مسئولان قضایی  ما می‌دانند مربیان و بازیکنان فوتبال بابت طلبشان به دادگاه بین المللی ورزشی و کنفدراسیون فوتبال آسیا مراجعه می‌کنند؟

دلیلش هم این است هیچ عزم محکمی در جهت حمایت از کمیته های انضباطی، وضعیت و صدور مجوز حرفه‌ای از سوی مسئولان فدراسیون علی الخصوص شخص اول فدراسیون فوتبال در بیست ساله گذشته جزم نشده است.

هیچ وقت از یک مربی و بازیکن پرسیده‌اید به جز ورزش چه شغلی دارند؟ منبع درآمد آن‌ها جز قرارداد چیست ؟ آیا قهرمانان بیمه قابل اتکا حین انجام ورزش قهرمانی دارند ؟ در صورت عدم دریافت حق و حقوق خود چگونه امرار معاش می‌کنند ؟

شاید تنها ۱۰ درصد قهرمانان ما قادر به انجام کارهای اقتصادی باشند.این را بدانید که وقت آن رسیده مربیان و بازیکنان داخلی هم مثل خارجی‌ها تضمین برای دریافت قرارداد خود داشته باشند. حالا وقت آن است که ضوابط و قانون را به روابط ترجیح دهیم. 

چند روز پیش خبردار شدم مسئولان کمیته وضعیت اعلام آمادگی کرده‌اند که به هیچ عنوان حاضر به صدور کارت بازی برای تیم‌های بدهکار نیستند. و در صورتی می‌توانند لیگ را شروع کنند که بدهکاران داخلی و خارجی خود راضی و طلبشان را پرداخت نمایند و مسیر روابط و لابی گری را بسته اند.احسنت، به این عزم که صد البته حمایت از سوی شخص اول فدراسیون فوتبال را می‌طلبد!

حال از شما مدیر جوان خواهش می‌کنم ضمن حمایت از ایده فوق و برای سلامتی ورزش و فوتبال دستور بفرمایید تا زمان پرداخت کل بدهی تیم های لیگ برتری به بدهکاران داخلی ( مربیان و بازیکنان ) اجازه صدور کارت و شروع مسابقات ندهند.

بهتر است یک یا دو هفته دیرتر لیگ را شروع کنیم اما یکبار برای همیشه داستان ارتباطات و لابی گری‌ها و فشارهای بیرون از فدراسیون را از بین ببرید و الگویی برای نسل جدید مدیریت باشید.
ایران را با ایرانی می‌توان ساخت
برادر شما: علیرضا منصوریان

انتهای پیام /

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: مربیان و بازیکنان فدراسیون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۷۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوست اندازی اسکی؛ نسل جدید مربیان و مدرسان در راه هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کلاس مربیگری بین المللی اسکی آلپاین با حضور ایوانف مدرس بلغارستانی از ۲۷ فروردین تا دوم اردیبهشت ماه در پیست توچال برگزار شد. در این کلاس ۱۸ مربی شرکت کردند و به مدت یک هفته زیر نظر ایوانف مدرس بلغارستانی و محمد کیادربندسری کمک مربی او اموزش دیدند.

عباس نظریان در گفت وگویی درباره برگزاری دوره ارتقا مربیگری سطح بین المللی در فدراسیون اسکی، اظهار کرد: پس از یک توقف نزدیک به یک دهه ای در برگزاری دوره‌های مربیگری اسکی در ایران از اسفند ماه سال 1402، فدراسیون اسکی اقدام به برگزاری دوره‌های بروز رسانی و ارتقا سطح مربیگری مربیان اسکی در ایران کرد. در این بین با دعوت از همه مربیان درجه دو و کسانی که علاقمند به ارتقای درجه دو به یک و ارتقای آن به دوره های مدرسی اسکی بودند، دعوت به عمل آمد. از طرف دیگر از ایوان مربی بلغاری یکی از بهترین مربیان باتجربه برای آموزش این دوره دعوت کردیم. در زمان حضور او به عنوان سرمربی تیم ملی اسکی ایران، بهترین اسکی بازان ایرانی زیر نظر وی آموزش دیدند و در رویدادهای مختلف باعث اتفاقات خوب و نتایج درخشان شدند.

وی افزود: این دوره در سه سطح برگزار شد. سطح اول بروز رسانی و ارتقای دانش و مهارت های روز مربیان درجه در یک بازه 10 روزه بود. بعد از آن ارتقای دوره مربیگری از 2 به یک انجام شد و این دوره با انجام آزمون های مختلف و کلاس های آموزشی در سطح مهارتی و دانش برگزار شد و زیر نظر مربی بین المللی افراد شایسته حائز مدارک مربیگری و ارتقا به سطوح بالاتر شدند.

رئیس فدراسیون اسکی عنوان کرد: دوره دیگر ارتقا مربیان درجه یک به سطح مدرسی بود. این دوره نسبت به سنوات گذشته با حضور نسل جدیدی اسکی بازان و جوانان برگزار شد و افراد جوان تحصیل کرده اسکی و قهرمانان نسل اسکی موفق شدند با گذراندن دوره های آموزشی مدرس بین المللی به بخش پایانی دوره آموزشی ارتقا به سطح مدرسی ورود کنند. پس از 20 روز برگزاری دوره مربیگری ارتقا به سطح مدرسی، در روزهای پایانی این دوره قرار داریم و بعد از آزمون نهایی نفراتی که به سطح مدرسی اسکی ارتقا می یابند مشخص می شوند.

وی ادامه داد: نگاه توسعه ای یکی از برنامه های فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی در سال جدید ارتقای سطح دانش و مهارت مربیان موجود در اسکی برای پیشبرد اهداف و بروز رسانی سطح مدیریت و مربیگری تیم های ملی و ورزشکاران و باشگاه ها است. بازه زمانی کلاس مربیگری یکماه اتفاق افتاد و ضمن اینکه اتفاق خیلی خوبی در این دوره افتاد بسیاری از جوانان نسل جدیدی که دارای سابقه حضور در تیم های ملی و بازی های المپیک، جهانی و آسیایی بودند، موفق شدند این دوره را به نحو مطلوب پیش ببرند. این موضوع افق و دورنمای خوب برای نسل جدید اسکی است و امیدوارم فدراسیون اسکی با استفاده از مربیان بین المللی برای بروز رسانی مربیان داخلی در رابطه با توسعه این رشته و دانش مربیان موجود در سطوح درجه سه و دو موفق عمل کند و بتوانیم هر سال به صورت بازآموزی با حضور مربیان بین المللی این دوره را برگزار کنیم.

نظریان گفت: سطح دانش و مهارت های برخی از مربیان قدیمی ما به واسطه عدم فعالیت یا به دلیل افزایش سن کاهش یافته بود که در این دوره نتایج آزمون ها مشخص کرد برخی از مربیان ما با وجود سابقه نسبتا خوبی که داشتند موفق به اخذ مجوز ورود به مرحله پایانی آزمون ها و دوره آموزشی مدرس بین المللی و حضور در کلاس های بین المللی نشدند. امیدوارم در دوره های بعد با وقتی که می گذارند و تلاشی که می کنند حضور یابند و با نشان دادن شایستگی خود به مدرسان بین المللی به درجه بالای مربیگری و مدرسی در اسکی برسند.

محمد میگونی درباره برگزاری کلاس بین المللی مربیگری اسمی آلپاین، اظهار کرد: توجه رییس فدراسیون به بحث آموزش اتفاق بسیار مهمی است و برگزاری چنین کلاس هایی نشان از اهمیت نظریان به نسل جوان اسکی دارد. به مدت دو سال است که مسئولیت کمیته آموزش فدراسیون اسکی را قبول کردم و قبل از آن نماینده فنی فدراسیون جهانی اسکی بودم. پس از بررسی ها متوجه شدیم بعد از برگزاری یک دوره کلاس مربیگری با پیشکسوتان نیاز به حضور مدرسان جوان داریم و تصمیم گرفتیم تا از قهرمانان ملی دعوت کنیم که به رسته مدرسان جوان اسکی بپیوندند و جایگزین پیشکسوتان در دوره جدید مربیگری شوند.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898692

دیگر خبرها

  • خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است
  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز
  • رضاییان رسما مدیرعامل فولاد خوزستان شد
  • پوست اندازی در اسکی با ورود نسل جدید مربیان و مدرسان
  • پوست اندازی اسکی؛ نسل جدید مربیان و مدرسان در راه هستند
  • رضاییان: شکایتی از رحمتی دریافت نکردم/ عضو هیات رئیسه هستم، اما قرارداد مالی با فدراسیون ندارم
  • رضاییان به مدیرعاملی باشگاه فولاد خوزستان رسید!
  • عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال، مدیرعامل فولاد شد!
  • پرخاشگری مربیان به جامعه تسری پیدا می‌کند/جریمه ها بازدارنده نیست
  • سقف قرارداد فوتبال زنان در ایران یک میلیارد تومان است