Web Analytics Made Easy - Statcounter


خبرگزاری آریا- دانشگاه هاپکینز، لتونی را به عنوان رهبر جهانی در زمینه شیوع ویروس کرونا نامید.
 بر اساس تحقیقاتی که دانشگاه جان هاپکینز آمریکا انجام داده، لتونی به جایگاه اول در جهان در تعداد مبتلایان به ویروس کووید 19 است.
متخصص بیماری های عفونی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری لتونی، یوری پرواشیکوف، اطلاعات مربوط به بیماران مبتلا به ویروس کرونا در لتونی را روز دوشنبه در صفحه فیس بوک خود منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن انتشار عکسی از اطلاعات دانشگاه هاپکینز که لتونی را در جایگاه اول نشان می دهد نوشت: «ضد رکوردهای جهانی»
طبق این اطلاعات، لتونی بر اساس آمار 17 اکتبر موارد ابتلا در لتونی طی یک هفته به یک میلیون نفر رسیده است

عامل اصلی به وجود آمدن گونه های جدید کرونا مشخص شد
دبیرکل سازمان ملل متحد، توزیع ناهموار واکسن ها در سراسر جهان را عامل ایجاد گونه های جدید ویروس کرونا دانست.
 آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: نابرابری واکسن علاوه بر افزایش تعداد قربانیان این بیماری، بر تداوم رکود اقتصادی جهان نیز تأثیر می گذارد.
پیش از این در تاریخ هفتم اکتبر، گوترش از کشورهای ثروتمند گروه "جی 20" خواست که 8 میلیارد دلار برای واکسیناسیون 40 درصد مردم همه کشورها تا پایان سال 2021 اختصاص دهند.
پیش از این در ماه سپتامبر، تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت، موضع مشابهی را بیان کرد و وضعیت کنونی را لکه ای بر وجدان بشریت خواند.

مطالعات جدید درباره تاثیر واکسن سینوفارم بر کرونا
براساس نتایج یک مطالعه که در دانشگاه اصفهان و با جمعیت 540 هزار نفر به انجام رسید، مشخص شد که واکسن کرونای سینوفارم چینی 12 برابر مرگ ومیر را کاهش می‌دهد.
 حسن ابوالقاسمی افزود: یک مطالعه در خصوص اثربخشی این واکسن کرونا با جمعیت 540 هزار نفر به انجام رسید که براساس آن مشخص شد، واکسن سینوفارم حدود 12 برابر مرگ ومیر و حدود 11.5 برابر میزان بستری در بیمارستان‌ها را کاهش می‌دهد.
وی تصریح کرد: نتایج این تحقیق که روز گذشته (یکشنبه 25 مهرماه) در فضای مجازی نیز به اشتراک گذاشته شد، همچنین نشان داد، تزری واکسن 18 برابر میزان ابتلا به کووید19 را کاهش می‌دهد، عمده واکسن‌ها در این مطالعه سینوفارم بود، اما جزییات تحقیق هنوز در دسترس نیست.
ابوالقاسمی همچنین خاطرنشان کرد: به منظور اطمینان به نتایج یک مطالعه باید همه اجزاء تحقیق مشخص شده و نتایج کنونی در فضای مجازی در حال حاضر کافی نیست.
عضو کمیته علمی مبارزه با کرونا یادآور شد: شرایط مطالعه هم باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد. به عنوان مثال، یک واکسن در زمانی تزریق می‌شود که اصلا پیکی در کشور وجود نداشته و یک واکسن ممکن است، در پیک کرونا تزریق شود.
گفتنی است، واکسن سینوفارم تولید گروه دارویی ملی چین است و 79.34 درصد اثر بخشی دارد و 20 ژوئیه سال جاری برای استفاده اضطراری در کودکان و نوجوانان در چین تایید شده است.
امارات متحده عربی این واکسن را برای استفاد در افراد سه ساله و بالاتر دوم ماه اوت تایید کرده است.

فائوچی: موج‌های کرونا در امریکا به واکسیناسیون بستگی دارد
دکتر ، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی و مشاور ارشد پزشکی ریاست جمهوری درامریکا روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد موارد ابتلا به کووید19، بستری شدن و مرگ بر اثر ابتلا به این بیماری در ایالات متحده رو به کاهش است با این حال با توجه به تعداد بالای افراد واکسینه نشده در این کشور، این آمارها هنوز قابلیت افزایش دارد.
دکتر فائوچی گفت: اگر در زمینه کنترل شیوع کووید19 عملکرد مطلوبی نداشته باشیم، همیشه خطر گسترش و انتشار حجم کافی از کروناویروس در محیط زندگی‌مان وجود دارد که مانعی برای کاهشِ موارد ابتلا به این بیماری خواهد بود و وقتی این اتفاق بیفتد، با توجه به آنچه که قبلا مشاهده کردیم و موج های قبلی شیوع کووید 19، خطر موج جدید شیوع این بیماری در آمریکا وجود دارد.
بر اساس داده های دانشگاه جانز هاپکینز، هرچند که موارد ابتلا به کووید19 در آمریکا همچنان به طور متوسط بیش از 85 هزار مورد ابتلا در روز را نشان می دهد اما نسبت به هفته های قبل بیش از 8000 مورد کاهش یافته است.
همچنین میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری نیز به طور متوسط بیش از 200 مورد در روز نسبت به ابتدای ماه جاری میلادی کاهش یافته است.
با این حال، میزان پایین واکسیناسیون در این کشور هنوز تهدیدی برای تداوم کاهش آمارها محسوب می شود.
طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC )، تا روز گذشته 57 درصد از کل جمعیت آمریکا به طور کامل در برابر کووید19 واکسینه شده اند.
اگرچه کارشناسان بهداشت آمریکا دقیقاً نمی دانند که برای کنترل شیوع کووید19 چه میزان از مردم باید در برابر این بیماری مصونیت داشته باشند، فائوچی گفته است که اکثریت قریب به اتفاق مردم این کشور باید واکسینه شوند. با این حال خبر خوب این است که فائوچی معتقد است این کشور مجددا شاهد جهش در تعداد موارد ابتلا به کووید19 نخواهد بود.
به گزارش سی ان ان، فائوچی همچنین اعلام کرد که میزان پایین آمدن موارد ابتلا به کووید19 در آمریکا به میزان واکسینه شدن هرچه بیشتر افراد در این کشور بستگی دارد

کالین پاول، اولین وزیر خارجه سیاه‌پوست آمریکا به دلیل کرونا درگذشت
کالین پاول، اولین وزیر خارجه سیاه‌پوست آمریکا به دلیل کرونا درگذشت او سابقه جنگ در ویتنام را داشته و به عنوان اولین مشاور امنیت ملی سیاه پوست در دولت رونالد ریگان خدمت کرد و جوان‌ترین رئیس سیاه پوست ستاد مشترک ارتش آمریکا در دولت جورج بوش پدر بود.
 سی‌ان‌ان، خانواده کالین پاول، امروز دوشنبه اعلام کردند که ژنرال کالین ال. پاول، وزیر خارجه و رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا به دلیل عوارض ناشی از کرونا درگذشته است.
وی سابقه جنگ در ویتنام را داشته و به عنوان اولین مشاور امنیت ملی سیاه پوست در دولت رونالد ریگان خدمت کرد و جوان‌ترین رئیس سیاه پوست ستاد مشترک ارتش آمریکا در دولت جورج بوش پدر بود.
کالین پاول در دوران جنگ اول خلیج فارس به محبوبیت رسید و از او به عنوان اولین سیاه پوست گزینه ریاست جمهوری آمریکا در دهه 1990 نام برده می‌شد اما شهرت وی به دلیل اطلاعات نادرست به عنوان وزیر امور خارجه دولت بوش پسر به سازمان ملل برای آغاز جنگ عراق با مشکل جدی مواجه شد.

افزایش مرگ و میر کرونایی در بین زنان ایران
کارشناس: از ابتدای امسال تاکنون مرگ زنان بر اثر ابتلا به کرونا 48 درصد رسیده است.
به گزارش اسپوتنیک ، حامد برکاتی، مدیرکل جمعیت و سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران روز 18 اکتبر (دوشنبه) اظهار داشت که مرگ زنان بر اثر کرونا 3 درصد افزایش یافته است.
وی در ادامه افزود: «از ابتدای امسال تاکنون مرگ زنان بر اثر ابتلا به کرونا 48 درصد رسیده که نسبت به سال گذشته (45 درصد)، سه درصد افزایش یافته است.
افزایش مرگ و میر زنان بر اثر ابتلا به کرونا به بی توجهی و کمتر رعایت کردن دستورالعمل های بهداشتی بر می گردد، با توجه به اینکه واکسیناسیون عمومی افزایش یافته، اما نباید افراد از رعایت اصول بهداشتی از جمله زدن ماسک، پرهیز از تجمات، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و غیره غفلت کنند.
واکسینه شدن در برابر کرونا، 10 برابر از مرگ و میر جلوگیری می کند و در کنار آن باید دستورالعمل های بهداشتی بهتر رعایت شود، عده ای تصور می کنند تزریق دو دز واکسن، باعث عدم ابتلا به کرونا می شود، در حالیکه این گونه نیست فقط جلوی بستری شدن بیماری را می گیرد.
زنان محور سلامت خانواده هستند و کرونا باعث شد شئونات خانه تحت تاثیر قرار گرفته و بسیاری از زنان از کنش های اجتماعی و سیستم سلامت کمتر بهره بردند و باعث افزایش افسردگی، چاقی و بیماریهای غیرواگیر در آنان شد.
البته همچنان مردان بیشتر از زنان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست می دهند و وجود بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی عروقی، فشار خون بالا و دیابت بیشتر در مردان نسبت به زنان و همین طور رفتارهای ناسالم مردان مانند بی تحرکی، تغذیه ناسالم و مصرف دخانیات دیده می شود.
همچنین در زمان فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از زندگی بی تحرک و فعالیت بدنی کافی در این گروه از اهمیت زیادی برخوردار است و از سوی دیگر، فعالیت بدنی با شدت متوسط، ایمنی بدن را در مقابل بیماری کرونا بالا می برد».

تایلند مصرف واکسن چینی کرونای سینوواک را متوقف می‌کند
تایلند استفاده از واکسن کرونای چینی سینوواک را پس از پایان یافتن ذخیره فعلی آن در کشور متوقف خواهد کرد.
به گزارش رویترز تایلند واکسن چینی سینوواک را در ترکیب با واکسن‌های ساخت شرکت‌های غربی برای واکسیناسیون مردم این کشور به کار برده است.
تایلند در ماه ژوئیه (تیر) در افرادی که برای آنها از واکسن شرکت سینوواک برای دوز اول واکسیناسیون استفاده شده بود، از واکسن انگلیسی آکسفورد- آسترازنکا برای دوز دوم واکسیناسیون استفاده کرد. تایلند نخستین کشوری در جهان بود که یک واکسن چینی و یک واکسن غربی را ترکیب کرد و مقامات بهداشتی این کشور گفتند این راهبرد موثر بوده است.
اوپاس کارنکاوینپونگ، مقام ارشد بهداشتی تایلند گفت: «انتظار داریم این هفته همه دوزهای باقیمانده سینوواک در کشور توزیع شود» و افزود پس از آن در برنامه واکسیناسیون تایلند واکسن آسترازنکا با واکسن شرکت‌های فایزر/بیونتک ترکیب خواهد شد.
تایلند قصد دارد سال آینده در مجموع 120 میلیون دوز واکسن کرونا بخرد و قبلا 60 میلیون دوز واکسن آسترازنکا که یک کارخانه محلی هم آن را تولید می‌کند، سفارش داده است.
تایلند گفته است فقط واکسن‌هایی را سفارش خواهد داد که بر ضد سویه‌های جدید کرونا موثر باشند.
تایلند تا به حال 36 درصد از جمعیت 72 میلیون نفری‌اش را به طور کامل واکسینه کرده است و امیدوار است تا پایان سال جاری میلادی این رقم را به 70 درصد برساند.
تایلند تاکنون حدود 1.8 میلیون مورد عفونت کرونا و 18336 مورد مرگ ناشی از آن گزارش کرده است که 98 درصد این موارد مربوط به هفت ماه گذشته بوده است

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا واکسن اروپا چین زنان بر اثر ابتلا به کرونا موارد ابتلا به کووید19 ویروس کرونا واکسن کرونا سیاه پوست مرگ و میر یک واکسن مشخص شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۷۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین نشانه‌های وسواس

 سمیه معتضدیان با اشاره به تعریف وسواس اظهار کرد: وسواس مجموعه‌ای از افکار و یا تکانه‌های ناخواسته، مزاحم و تکراری است. مبتلایان به وسواس اضطراب‌های شدیدی را تجربه می‌کنند.

ردپای ژنتیک در اختلال وسواس

این عضو هیئت علمی دانشگاه با تاکید بر این که در بیشتر بیماری‌های مربوط به روان ردپای ژنتیک دیده می‌شودخاطرنشان کرد: علامت‌های ابتلا به وسواس در نوجوانی و یا اوایل دهه ۲۰ آغاز می‌شود.

وی شیوع وسواس در بین زنان و مردان را یکسان عنوان کرد و گفت: زمانی که وسواس را ریشه یابی می‌کنیم در بیشتر موارد حداقل یکی از اعضای خانواده به این بیماری و یا بیماری‌های مرتبط مبتلا هستند. بدیهی است چنانچه ژن پیش زمینه در خانواده وجود داشته باشد، در اثر محیط و یا عوامل دیگر ممکن است این بیماری بیشتر و یا حادتر بروز پیدا کند.

 آغاز ابتلا به وسواس در میانسالی تقریبا منتفی است

وی آغاز ابتلا به وسواس در میانسالی را تقریبا منتفی دانست و اضافه کرد: بروز رفتار‌های وسواس گونه در سنین بالا می‌تواند متخصصان را به بیماری‌های ارگانیک و یا فیزیکی بیمار مشکوک کند. تقریبا این انتظار را نداریم که یک زن یا مرد ۵۰ ساله به طور ناگهانی به وسواس مبتلا شود.

وی با اشاره به شایع‌ترین نشانه‌های وسواس عنوان کرد: افکار تکراری یا مزاحم مثل چک کردن‌های مدام یا وسواس شست وشو از بارزترین نشانه‌های رایج ابتلا به واسوس هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: وسواس می‌تواند با نشانه‌های مختلفی بروز کند، برخی بیماران ممکن است فقط مبتلا به وسواس فکری مبتلا باشند به طور مثال فرد مدام با خود کلنجار می‌رود که مبادا دیگران از رفتار و یا حرف‌های من آزرده شده باشند البته نکته اینجاست که این موارد باید تفکیک شود و مشغله‌های روزمره با نشانه‌های ابتلا به وسواس فکری اشتباه گرفته نشود. اگر استرس‌های ناشی از نگاه و قضاوت دیگران از حد متعارف خارج شود و برای فرد اضطراب ایجاد کند می‌تواند از نشانه‌های رفتار‌های وسواس گونه باشد.

وی یادآوری کرد: شایع‌ترین نشانه‌های ابتلا به وسواس، وسواس چک کردن و شست و شو است. همچنین نگرانی مدام از احتمال ابتلا به صدمه زدن به دیگران و افکار مزاحم، خطرناک و نگران کننده می‌تواند از نشانه‌های ابتلا به وسواس باشد.

معتضدیان گفت: ترس بیش از حد ابتلا به بیماری، چک کردن مدام وسایل، ترس از آسیب رساندن به خود یا دیگران و وسواس نظم و یا تقارن اشیاء از شایع‌ترین نشانه‌های اختلال وسواس است.

وسواس و ارتباط آن با مشکلات جسمی

وی با بیان این که وسواس علاوه بر این که بیماری مربوط به روان است، می‌تواند به جسم فرد مبتلا نیز صدمه وارد کند، ادامه داد: به طور مثال در مواردی دیده می‌شود که پوست فرد در اثر شست و شوی زیاد دچار آسیب می‌شود یا به عنوان مثال افرادی به دلیل ابتلا به وسواس نظم و ترتیب و جابجایی وسایل دچار کمرد درد و آسیب به ستون فقرات خود شده اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه به درمان‌های متداول مبتلایان به وسواس اشاره کرد و گفت: درمان مبتلایان به وسواس معمولا درمان‌های توامان دارویی و روان درمانی است، ولی باید به این نکته توجه داشت که درمان این بیماری زمانبر است و نیاز به صبوری دارد.

کودکان خانواده‌های وسواسی در خطر ابتلا به این اختلال

وی تاثیر محیط بر اختلال وسواس را مورد توجه قرار داد و گفت: وسواس می‌تواند در خانواده‌هایی که رفتار‌های وسواس گونه به صورت ژنتیکی وجود دارند، در کودک نیز از طریق یادگیری در محیط تشدید شود، ولی زمینه‌های ژنتیکی در این بیماری بسیار مهم است؛ چون اگر فقط تاثیرات محیطی مد نظر باشد بعد از بهتر شدن شرایط این رفتار‌ها از بین می‌رود.

معتضدیان در خاتمه با بیان این موضوع که وسواس بیماری سمج روانپزشکی است، توضیح داد: این بیماری برای فرد و اطرافیان بسیار آزاردهنده است. باید برای درمان صبور بود ولی قطعا زندگی کردن با وسواس زندگی زجر آوری است بنابراین باید با مراجعه به پزشک این شرایط را تسهیل کرد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم