Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@07:02:12 GMT

صدرای نابسامان و زیرساخت‌های فسادزا!

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۳۱۶۶۱

صدرای نابسامان و زیرساخت‌های فسادزا!

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، سخن از شهر صدرا که به میان می‌آید بیشتر از آب و هوای مطبوع و انواع و اقسام نعماتی که در این شهر جدید وجود دارد، بحث نابسامانی و امنیت نامناسب و زیرساخت‌های فسادزایی به ذهن متبادر می‌شود که سالهاست این شهر را به محلی برای سوء‌استفاده مدیران و مسئولان تبدیل کرده است.

اخبار ریز و درشتی که طی سال‌های گذشته از دستگیری شهردار و برخی اعضای شورای شهر صدرا رسیده، نشان می‌دهد این شهر انبوهی از امکانات را دارد که متاسفانه مدیریت یک بام و دو هوای آن سبب شده است مشکلات بسیاری ایجاد شده و زمینه بروز فساد بیش از هر زمان دیگری فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات شکل‌گیری شهر صدرا از اوایل دهه ۷۰ به جهت اشباع شدن شهر شیراز آغاز و ساخت و سازهای بسیار در این شهر جدید سبب شد جمعیت روز به روز روانه این شهر شده و سال ۸۸ با تشکیل شهرداری شرایط مناسبی برای زندگی فراهم شود.

علی‌رغم وجود برخی مشکلاتی که همچنان گریبانگیر مردم این شهر است و بارها و بارها به آن پرداخته‌ایم، این شهر امکانات و زیرساخت‌های بسیاری دارد که چشم طمع برخی مدیران نمی‌تواند آن را نبیند!

نداشتن مدیریت یکپارچه شهری در صدرا مهم‌ترین مشکلی است که دامنگیر این شهر شده است، چنانچه شرکت توسعه عمران و شهرداری صدرا به مثابه دو پادشاه در یک اقلیم هستند که هیچ‌یک نمی‌تواند مدیریت درستی را به منصه ظهور بگذارد و وجود دو مدیریت در این شهر همواره مورد مناقشه و سردرگمی برای مردم بوده است.

یکی از مدیران بازداشتی صدرا در مصاحبه‌های مختلف از عدم تعارض این شرکت با شهرداری سخن گفته و از دستگاه‌هایی گلایه کرده که با عدم حمایت‌شان مانع از پرداختن این شرکت به امور زیربنایی شده‌اند و شرکت توسعه عمران مجبور شده است بجای تامین زیرساخت‌ها وقت و هزینه‌اش را صرف امور روبنایی کند.

داشتن پست‌های مختلف توسط یک‌ مدیر هم شاید دلیل دیگری مبنی‌بر عدم مدیریت صحیح در یک پست باشد.

دستگیری سه تن از اعضای سابق شورای شهر صدرا، استعفای دسته جمعی اعضای باقی‌مانده و نرسیدن صحن علنی شورا به حد نصاب نیز شورای سابق صدرا را منحل کرد و آن هم در نوبه خود حواشی بسیاری به دنبال داشت.

شورای جدید نیز در ابتدای ورود با چالش‌هایی رو به رو شد به گونه‌ای که تشکیل جلسات آن با حاشیه و سر و صدا همراه بود و یکی از اعضا نیز مدتی بازداشت و سپس رفع اتهام شد.

موقوفات بی‌شمار صدرا و چالش‌هایی که در مورد آن وجود دارد و زمین‌خواری و کوه‌خواری گسترده در این شهر نیز از دیگر مصادیق مشکلات این شهر جدید است.

مسائلی که همه و همه دست به دست هم داده و شرایطی را برای سوء‌استفاده‌های هر چه بیشتر فراهم کرده است.

در دوره قبلی شورا بحث الحاق شهر صدرا به شیراز به‌عنوان طرحی به صحن علنی شورای شهر شیراز رفت و سخنانی درباره آن صورت گرفت که با نظرات موافق و مخالف بسیاری همراه بود، برخی از اعضای شورا به دلیل وجود مشکلات بسیاری که در صدرا وجود دارد خواهان الحاق این شهر به شیراز و مدیریت یکپارچه توسط شهرداری شیراز و رقم خوردن شیراز بزرگ بودند در حالی که عده‌ای دیگر اعتقاد داشتند این شهر خود باید به طور جداگانه مدیریت شود و الحاق آن به شیراز مشکلات مردم را به ویژه به واسطه مسافت چندین برابر می‌کند.

این اما و اگرها تا آنجا ادامه یافت که صدرا اکنون شهری با جمعیتی بیش از ۱۲۲ هزار نفر و مساحت ۲۲۴۸ هکتار و زیرساخت‌های بسیار متاسفانه مورد سوء‌استفاده بسیاری از افراد سودجو باشد و انکه این میان متضرر می‌شود مردمی هستند که این شهر را برای زندگی برگزیده‌اند، حال نیاز است تصمیمی جدی در راستای حذف شرکت عمران بر اساس قانون شهرهای جدید مبنی بر انحلال شرکت عمران پس از رسیدن جمعیت شهری به حدنصاب و استقرار شهرداری صورت گیرد تا ضمن تشکیل مدیریت یکپارچه شهری، روزنه‌های فساد بسته شده و برخورد قاطع دستگاه قضا با رخدادهای فسادزا درس عبرتی برای سایرین شود.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیران شهر صدرا دستگیر فسادزایی مدیریت یک شهر صدرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۱۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از صرفه جویی ۲۵۰ مگاواتی در توزیع برق شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند در این کلانشهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمد رضا سلاحی با اشاره به ابلاغ 180 برنامه عملیاتی شرکت توانیر برای گذر موفق از پیک تابستان 1403 گفت: توسعه اتوماسیون و هوشمندسازی به عنوان یکی از سرفصل‌های مهم ماموریت‌های ابلاغی شرکت توانیر یکی از کلید واژه‌های مهم در کنترل پیک بار مصرف است که در تامین پایدار برق، رشد بهره وری، افزایش ضریب اطمینان و ایمنی، مدیریت بار، کاهش هزینه نقش بسزایی دارد.

وی گفت: با هدف ارتقای شاخص قابلیت اطمینان شبکه، با اختصاص اعتبارات ویژه، اقدامات شاخصی در نصب کنتور‌های هوشمند، طرح‌های هوشمندسازی و کنترل‌پذیری شبکه توزیع اجرایی شده است.

مدیر عامل توزیع نیروی برق شیراز با بیان اینکه امروزه عزم جدی جهت مدیریت بار با اتخاذ راهکار‌های متعدد مانند هوشمندسازی شبکه، کنتور‌های هوشمند و همینطور طرح‌های تشویقی در دستور کار قرار گرفته است، ابراز امیدواری کرد که با مشارکت و همدلی مشترکین اقدامات موثری در راستای استفاده بهینه از انرژی گرانبهای برق صورت خواهد گرفت.

 وی گفت از سال 1401 تاکنون با نصب 200 کلید فرمان پذیر در شبکه‌های برق این شرکت، هوشمندسازی در شبکه‌های برق این شرکت رشد ده برابری داشته است.

مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز گفت: علاوه بر افزایش نقاط کنترل پذیر و فرمانپذیر در شبکه‌های برق با نصب کنتور‌های هوشمند قابلیت پایش لحظه‌ای فراهم شده است.

سلاحی با بیان اینکه تا کنون 20171 کنتور هوشمند در محدوده عملکرد این شرکت نصب شده است گفت: تا کنون 65 درصد تعداد اشتراک‌های ادارات و 90 درصد بار این اشتراک‌ها با نصب 1476 کنتور هوشمند، 100 درصد اشتراک‌های کشاورزی با نصب 14825 کنتور هوشمند، 11 درصد تعداد اشتراک‌های تجاری و 25 درصد بار این اشتراک‌ها با نصب 4053 کنتور هوشمند و 12600 کنتور برق خانگی به کنتور‌های هوشمند کنترل پذیر و فرمانپذیر تجهیز شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع برق شیراز با اشاره به اینکه سامانه هوشمندسازی شبکه برق با استقرار سیستم قرات از راه دور با اولویت کنتور‌های دیماندی (مشترکین صنعتی- کشاورزی- ادارات- مشترکین تجاری) در دستور کار قرار دارد گفت: امکان برقراری ارتباط دو سویه بین شرکت و مصرف کنندگان، جمع آوری، پردازش و ارسال اطلاعات انرژی به شرکت از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از کنتور‌های هوشمند است.

سلاحی گفت: ایجاد زیر ساخت‌های فنی و مهندسی، استفاده از طرح‌های انگیزشی و تشویقی و اصلاح نظام تعرفه‌ای همگی در راستای اصلاح الگوی مصرف و سوق دادن انرژی برق بعنوان یک سرمایه ملی به بخش مولد جامعه است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شیراز افزود: انرژی گرانبهای برق به عنوان سرمایه ملی، نه یک انتخاب بلکه یک الزام اخلاقی و اجتماعی است، که خوشبختانه به راحتی و بدون آسیب به رفاه خانواده با رعایت نکات ساده مانند استفاده از دمای آسایش 24 الی 26 درجه سانتگیراد برای وسایل سرمایشی، استفاده حداکثری از نور طبیعی، عدم استفاده همزمان از وسایل پرمصرف برقی و ... می‌توان نقش مهمی در صرفه جویی حداقل 20 درصدی در مصرف برق ایفا کرد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • بستر‌های فسادزا در دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل برچیده می‌شود
  • راه اندازی خط جدید صدرا تا فلکه اطلسی شیراز
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • تعیین مهلت نصب دوربین ثبت تخلفات در آزادراه شیراز- اصفهان
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • استمرار روند فعالیت خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند