Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@03:58:09 GMT

تداوم چالش ذوب‌آهن در تامین سنگ‌آهن

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۳۲۰۱۳

تداوم چالش ذوب‌آهن در تامین سنگ‌آهن

ایسنا/اصفهان معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین مشکل و کمبود ذوب آهن در تامین سنگ آهن ریزدانه و درشت دانه است، گفت: این شرکت برای تامین میلگرد و انواع تیرآهن برای سیاست ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال مشکلی ندارد.

مهرداد تولائیان در گفت‌وگو با ایسنا درباره سیاست جدید دولت برای ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال و اعلام آمادگی ذوب آهن، اظهار کرد: برای ساخت ساختمان دو روش وجود دارد؛ یکی ساخت از طریق سازه های بتنی که در این شرایط ذوب آهن می تواند تامین کننده میلگرد باشد، در روشی دیگر ساختمان سازی براساس اسکلت فلزی است که از تیرآهن های H و سایر پروفیل ها استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ذوب آهن در تولید میلگردهای ساختمانی محدودیتی ندارد و می تواند نیازهای ساختمان هایی که در این برنامه است را تامین کند، افزود: از سوی دیگر ذوب آهن در تامین و تولید انواع پروفیل و تیرآهن ها هیچ مشکلی ندارد و می تواند مصالح مورد نیاز ساختمان ها را در هر دو مدل ساخت تامین کند.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه در چند سال و به خصوص چند ماه گذشته بازار داخلی کاملا در رکود به سر می برد، گفت: به دلیل اینکه پروژه های عمرانی در چند سال گذشته کمتر اجرایی شده میلگرد و تیرآهن در داخل کشور مصارف بالایی نداشته است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت داخلی کشور به خصوص در شاخه میلگرد که تولیدکنندگان زیادی دارد، بالا است، افزود: همچنین ذوب آهن و تعداد محدودی از کارخانجات تولیدکننده تیرآهن هستند، اما باید توجه داشت امروز بازار داخل دچار خلاء است که این چالش با تعریف چنین پروژه هایی همچون ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، پُر می شود.

تولائیان تاکید کرد: به طور قطع تولیدکنندگان زمانی متوجه شوند تقاضا در بازار داخل وجود دارد، تمرکز و اولویت خود را برای تامین نیاز داخل می گذارند و در این زمینه برنامه ریزی می کنند.

وی با اشاره به اینکه اگر عرضه و تقاضا در بازار داخل متعادل شود، همپای آن شرایط بازار فولاد در داخل کشور تثبیت می شود، تصریح کرد: برای تولیدکنندگان انواع پروفیل همچون ذوب آهن، اگر ساخت و ساز ساختمان در کشور رونق پیدا کند، طبیعتا این ظرفیت برای تامین نیاز داخل کشور وجود دارد، اما امروز به دلیل رکود بازار ساخت و ساز مسکن و پروژه های عمرانی بیشتر تولیدکنندگان تمرکز خود را بر روی سایر محصولات و صادرات گذاشته اند.

معاون بهره برداری شرکت ذوب آهن اصفهان اما تامین مواد اولیه را بزرگترین چالش و مشکل صنایع فولادی کشور از جمله ذوب آهن دانست و گفت: در تولید کارخانجات بزرگ همچون ذوب آهن پایداری و یکنواختی تولید بسیار حایز اهمیت است، هر چند در چند سال گذشته با کمبود مواد اولیه درگیر بوده ایم، اما به این معنا نیست که تولید را متوقف کنیم.

وی تصریح کرد: ذوب آهن به عنوان یکی از کارخانجات بزرگ کشور با نقش مهم در اشتغال، درآمدهای ارزی و ...، انتظار دارد حمایت های دولتی از این شرکت به خصوص در بحث اختصاص سهمیه مواد اولیه صورت بگیرد که این می تواند ذوب آهن را از چالش های اولیه دور کند.

تولائیان با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین مشکل و کمبود ذوب آهن در تامین سنگ آهن ریزدانه و درشت دانه است، اظهار کرد: هر چند این شرکت با نوساناتی در بحث زغال مواجه است، اما به دلیل اینکه عمده مصرف کننده زغال در کشور ذوب آهن است، تامین این محصول قابل مدیریت است.

وی در خصوص وعده دولت در تامین سنگ آهن برای ذوب آهن، گفت: اگرچه دولت در برهه ای از زمان تخصیص یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن سنگ آهن را برای ذوب آهن اجرا کرد، اما دیگر این قرارداد را تمدید نکرد، با این وجود این شرکت با وجود تغییرات دولت و وزارتخانه، در حال رایزنی با وزارت صمت است تا دوباره سهمیه سنگ آهن به ذوب آهن تخصیص یابد.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ذوب آهن اصفهان انواع تیرآهن میلگرد سنگ آهن مواد اولیه ساخت مسکن تامین سنگ آهن ذوب آهن در تامین یک میلیون بازار داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۲۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد

علی نقوی مدیرعامل بورس انرژی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با عرضه پساپ در بورس انرژی گفت: همان گونه که پیشتر هم اعلام شد براساس درخواست ارسالی از سوی شرکت آب و فاضلاب کشور پساب ۹ شرکت استانی در بورس انرژی پذیرش شده است و بر اساس مقررات بازار سرمایه این شرکت‌ها به منظور عرضه پساب بایستی نسبت به ارائه تضامین اقدام کنند که با توجه به ماهیت سهامداری این شرکت‌ها مکاتباتی از سوی وزارت نیرو با بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انجام و سازمان بورس هم در این زمینه حمایت‌های خوبی را داشته است و امیدواریم با تعیین تکلیف وضعیت تضامین این شرکت‌ها شاهد عرضه این محصول در بورس انرژی باشیم.

 وی در خصوص اهمیت عرضه پساپ در بورس انرژی هم بیان کرد: چند نکته وجود دارد. بر اساس مقرارت بودجه ۱۴۰۲ و اسناد بالادستی، صنایع کشور باید از آب‌های بازچرخانی یا پساب‌ها استفاده کنند و تامین این موضوع باید در یک بستر شفاف باشد قاعدتا بورس یک مسیر شفاف را در اختیار قرار می‌دهد. نکته دیگر این که بعد از معامله پساب در بورس انرژی ظرفیت تامین مالی هم در اختیار شرکت‌های آب و فاضلاب قرار خواهد گرفت و می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: با عرضه پساپ در بورس انرژی این کالا در یک سازوکار شفاف و مبتنی بر عرضه و تقاضا قیمت گذاری خواهد شد و زمینه سرمایه‌گذاری تامین پساپ تسهیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • هشدار زرد و نارنجی برای این استان ها | تداوم بارش‌ها در غرب و شرق کشور + فیلم
  • زمین ۱.۸ میلیون واحد نهضت ملی مسکن تامین شد
  • تداوم بارش‌ها در غرب و شرق کشور
  • بلاتکلیفی ۲۰۰۰ خودروی برقی وارداتی
  • دیار کویری خراسان، لب‌تشنه‌تر از همیشه
  • آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد
  • ساخت دستگاه ابزار آزمون تصویر دستگاه پرتو ایکس کانتینری در قم
  • وزیر راه‌ و رئیس بانک مرکزی مسئول اجرای تعهدات دولت در عرضه زمین و تسهیلات مسکن هستند
  • ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی صنعت برق تسویه شد