Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته با وزارت نفت برای تامین سوخت، اکنون نگرانی برای تامین برق زمستان وجود ندارد و ۱۵ درصد نیز در تعمیرات نیروگاه ها پیشرفت داشته ایم.

محسن طرزطلب  درباره وضعیت تامین سوخت نیروگاه ها، اظهار کرد: نیروگاه ها برای دریافت سوخت دوم آمادگی دارندو نیروگاه هایی که راندمان بالایی دارند و با سوخت کمتری می توانند برق تولید کنند را در اولویت تعمیر اساسی قرار داده ایم و بعد از آن نیروگاه هایی که مازوت مصرف می کنند در اولویت بعدی قرار گرفته اند تا تعمیرات آن ها نیز انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدف این است که اگر مشکل تامین گاز نیروگاه ها به وجود آمد بتوانیم از نیروگاه های راندمان بالا که گاز کمتری مصرف می کنند و از نیروگاه هایی که قابلیت استفاده از سوخت مایع دارند استفاده کنیم، گفت: اگر وزارت نفت به تعهد خود برای تامین گاز عمل نکند، نیروگاه ها می توانند با سوخت جایگزین نیاز برق کشور را پاسخ دهند.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته اکنون نگرانی وجود ندارد، شرکت گاز و پالایش و پخش تعامل خوبی با ما دارند و هفته ای دوبار جلسه برگزار می شود و مباحث به طور کلان مورد بررسی قرار می گیرد.

طرزطلب با اشاره به پیشرفت وضعیت تعیمیرات نیروگاهی هم اظهار کرد: عملیات تعمیرات و نگهداری نیروگاه ها تا اردیبهشت و اوایل خرداد ماه ادامه خواهد داشت و تاکنون ۱۵ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه بر اساس پیش بینی انتظار می رود که عملیات تعمیرات در موعد مقرر به پایان برسد، گفت: نگرانی از بابت اتمام عملیات تعمیرات و اورهال نیروگاه ها وجود ندارد و پیش بینی می کنیم که در این موضوع با چالشی مواجه نشویم.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری ۳۸۱ میلیون‌مترمکعبی آب در سد کهیر

ماشاالله تابع جماعت معاون برنامه ریزی و نظارت توسعه منابع آب و نیروی ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شروع آبگیری سد چمشیر با حجم مخزن ۲۳۰۰ میلیون متر مکعب و آب قابل تنظیم ۱۶۲۵ میلیون متر مکعب با هدف تولید برق به صورت متوسط سالانه ۴۸۲ گیگاوات ساعت، تامین آب کشاورزی، جلوگیری از سیلاب‌های مخرب و توسعه و راه‌اندازی واحد اول نیروگاه از جمله اقدامات در سال ۱۴۰۲ بود.

او افزود: شروع آبگیری سد کهیر به حجم مخزن ۳۸۱ میلیون متر مکعب و آب قابل تنظیم ۶۵ میلیون متر مکعب، انتقال آب به هیدوج از سد ماشکید، اتمام سامانه انتقال آب به زاهدان خط دوم و اتمام سامانه اضطراری انتقال آب به روستا‌های پایین دست سد کهیر از دیگر اقدامات موثری بود که طی سال گذشته به سرانجام رسید.

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین در همین رابطه می‌توان به فاز اول انتقال آب به استان ایلام از سامانه گرمسیری با انتقال آب به سد کنجانچم،   احداث ۵۱۰۰ هکتار شبکه‌های آبیاری در طرح گرمسیری و  افتتاح پروژه توسعه و ارتقای کمی و کیفی تصفیه‌خانه سنندج و شروع بهره‌برداری اشاره کرد.

تابع جماعت در ادامه با بیان اینکه انجام تعمیرات و سنکرون یکی از واحد‌های نیروگاه رودبار در سال گذشته محقق شد، اضافه کرد: با تامین اعتبارات مورد نیاز طرح‌های توسعه آب و خاک مرزی از محل صندوق توسعه ملی، سرعت اجرایی طرح‌های گرمسیری، تونل نوسود، گاوی، سد ژاوه، ارتقای ایستگاه پمپاژ طرح سد آزاد و انتقال آب از کانال بادین‌آباد به دریاچه ارومیه در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود اهداف این طرح‌ها در نیمه اول سال ۱۴۰۳ به اتمام برسند.

وی یادآور شد: با توجه به تنش آبی در کشور، تعدادی از طرح‌های شرکت توسعه آب و نیروی کشور در راستای حل بخشی از این معضل بزرگ در دست انجام است که از جمله می‌توان به خط دوم انتقال آب به زاهدان، انتقال آب به شهر‌های سوران، هیدوچ و مهرستان از سد ماشکید، انتقال آب از زیاران به بیلقان، انتقال آب به قروه و دهگلان از سد آزاد (قوچم) اشاره کرد که همگی علیرغم محدودیت و تنگنا‌های موجود با جدیت و سرعت مناسب در دست اجرا است و پیش بینی می‌شود در نیمه اول سال آتی به اتمام برسند.

تابع جماعت اظهار کرد: در بخش سرمایه‌گذاری، با شناسایی پتانسیل نیروگاه‌های کوچک و متوسط و اخذ مجوز شورای اقتصاد جهت استفاده از ماده ۱۲ و همچنین استفاده از ظرفیت تابلو سبز و خرید تضمینی، فرصت مناسبی جهت واگذاری احداث به بخش خصوصی فراهم شده است. برخی از پروژه‌های نیروگاه‌های کوچک نظیر نیروگاه گلپایگان و پروژه‌های نیروگاه‌های متوسط نظیر بند تنظیمی گتوند در مناقصه سرمایه‌گذاری سال ۱۴۰۲ عرضه شدند.

به گفته وی، همچنین مدل‌های مالی سرمایه‌گذاری طرح‌های بزرگ برق‌آبی کشور در قالب مدل صادرات برق به کشور‌های همسایه طراحی شد که در سال ۱۴۰۳ با اخذ مجوز‌های لازم به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • رکورد تولید برق نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته شد
  • رفع مشکل افت فشار شبکه آبرسانی شهرک رضوان بندر امام خمینی
  • آبگیری ۳۸۱ میلیون‌مترمکعبی آب در سد کهیر
  • اتصال واحدهای ۵ و ۶ نیروگاه دوم سد شهید عباسپور به شبکه سراسری برق
  • کدام کشورها در طول جنگ برای صهیونیست‌ها نفت و گاز تامین کردند؟
  • آشنایی با ابزار تعمیرات موبایل
  • ◄ ارتقا عملیاتی بنادر کشور و افزایش توان فنی- تعمیراتی نیروهای بومی در بزرگترین بندر تجاری ایران
  • کمبودی در تامین سوخت جایگاه‌های استان سمنان نداریم
  • آمادگی توزیع نیروی برق فارس، برای تامین برق مطمئن و پایدار در ایام نوروز
  • استقرار ترانس ۸۴ مگاواتی در سد دز