Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری نووستی، تاتیانا روگینتسوا معاون مؤسسه تحقیقات اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی مسکو می‌گوید که مدت زمان انتقال بیماری کووید۱۹ به طور متوسط ​​۱۱ روز است. اما برخی از بیماران می‌توانند در عرض چند روز بهبود یابند.

او افزود: این مدت می‌تواند فقط از یک یا دو روز تا ۲۱-۲۸ روز یا بیشتر متغیر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراحل بعدی، پس از روز ۱۴ بیماری، علائم مداوم با عوارض همراه است که ممکن است متفاوت باشد. در برخی موارد، آن‌ها همچنان پابرجا هستند علائم عوارض ناشی از بیماری از سه ماه تا شش ماه و گاهی طولانی‌تر است.

داریا خاوکینا پزشک معالج در همان مؤسسه آژانس فدرال حمایت از مصرف کنندگان روسیه اظهار کرد که مدت دوره انتقال بیماری بستگی به زمان شروع درمان و اثربخشی آن و همچنین ویژگی‌های بدن بیمار دارد.

این پزشک تأکید کرد: دوره عفونت برای افرادی که با واکسن‌های ضد ویروس واکسینه شده اند، بسیار کوتاه‌تر از افرادی است که ایمن نشده اند.

پیش از این میخائیل موراشکو وزیر بهداشت روسیه اعلام کرده بود که اکثر افراد مبتلا به کووید که در بیمارستان‌های روسیه بستری هستند قبل از آن واکسن دریافت نکرده اند و تنها کمتر از ۰.۰۳ درصد از این بیماران با واکسن واکسینه شده اند. همچنین اکثر متوفیان در بین این بیماران واکسینه نشده بودند.

آنا پوپووا رئیس مؤسسه "روسپوتربنادزور" گفت در بین افراد واکسینه شده در روسیه تقریبا هیچ مرگ و میر ناشی از کووید وجود ندارد.

او تصریح کرد: بیش از ۲ درصد از افرادی که واکسینه شده اند به سویه "دلتا" آلوده نخواهند شد.

بیشتر بخوانید

کدام گروه بیشتر در معرض مرگ ناشی از کرونا قرار دارد؟ آنچه باید از دوز تقویتی واکسن کرونا بدانید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کوید 19 ویروس کرونا واکسیناسیون افراد واکسینه شده واکسینه شده شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۴۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کفش هوشمندی که به کمک افراد آلزایمری می‌آید

آرمیتا عبداللهی، سرپرست تیم سینا دمو هجدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: آلزایمر یک بیماری عصبی، پیشرونده و همه‌گیر است. طبق گزارش‌های انجمن ملی آلزایمر ایران هر هفت دقیقه یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شود؛ بنابراین پروژه ما امسال  طراحی یک کفش هوشمند مخصوص افراد آلزایمری است.

وی با بیان اینکه میلیون‌ها بیمار آلزایمری در سراسر جهان زندگی می‌کنند که چالش‌ها و مشکلات فراوانی دارند، تصریح کرد: به عنوان مثال مشکلات زبانی نوسانات خلقی گوشه‌گیری و اجتماع‌گریزی فراموشی و عدم آگاهی از موقعیت که تمرکز پروژه ما روی مورد آخر است؛ این کفش با هدف حفظ سلامتی بیماران ساخته شده است.

عبداللهی با اشاره به اینکه این کفش که دارای یک ماژول GPS است، ابراز کرد: این کفش هوشمند لوکیشن فرد را به اپلیکیشن مربوطه ارسال می‌کند.

سرپرست تیم سینا دمو هجدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران ادامه داد: ایده این پروژه از جایی به ذهنمان رسید که مادر یکی از مسئولان مدرسه به این بیماری مبتلا شد و یک روز به صورت ناگهانی و بدون اطلاع دیگران از خانه خارج شد و خانواده مدت زمان زیادی را صرف پیدا کردن وی کردند؛ برای همین این سوال برایمان به وجود آمد که آیا راه حلی برای این موضوع وجود دارد؟ و در آخر تصمیم به ساخت این کفش گرفتیم؛ این کفش می‌تواند مورد استفاده افراد آلزایمری خانواده‌ بیماران موسسه‌های آلزایمر خانه‌های سالمندان و متخصصان مغز و اعصاب قرار گیرد.

وی اضافه کرد: این کفش به منظور کم کردن مشکلات این قشر و سختی‌های نگهداری از آنها برای خانوار‌ها طراحی شده است تا اگر روزی بیمار بدون اطلاع از خانه خارج شد بتوان او را سریع‌تر پیدا کرد و تا جای ممکن از وقوع اتفاقات ناگوار جلوگیری کرد.

عبداللهی با اشاره به هدف اصلی کفش هوشمند، خاطرنشان کرد: هدف اصلی این محصول کمک به این قشر و خانواده‌های بیماران است. با توجه به نرخ بالا و رو به رشد بیماری آلزایمر در این ایران اهمیت چنین کالاهایی روز به‌روز در حال افزایش است. این محصول سعی دارد در عین سادگی و هم‌خوانی بـا ســن اعضای گروه تا جای ممکن مفید و کارآمد باشد و تا حد امکان از اتفاقات بد جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • کفش هوشمندی که به کمک افراد آلزایمری می‌آید
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • مرد ۶۰ سانتیمتری هندی تنها ۷ کیلو وزن دارد
  • معرفی نامزدهای اولین دوره جایزه داستان کوتاه گارنت
  • زمستان معتدل و کوتاه، بلای جان گندمزارها
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد