Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از میمند، امروزه ضرورت راه اندازی واحدهای تولیدی راکد بیشتر از هر وقت دیگر حس می‌شود و یکی از مهمترین مولفه های رونق اقتصادی است که اشتغال‌زایی و تحول اقتصادی را به همراه دارد‌، کارگاه های شیشه گری هم از صنایعی است که برای احیای آن باید تلاش کرد.

با توجه به اینکه میمند از دیرباز به عنوان یکی از قطب های تولید شیشه و عرقیات شناخته می‌شود، تعدادی کارگاه در سطح شهر به صورت سنتی مشغول به فعالیت بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه در سال های گذشته به دلیل مشکلات ناشی از حمایت نشدن، این کارگاه ها تعطیل و کوره ها برای مدتی خاموش شدند.

در چند سال اخیر با پیگیری های مسئولین بخش میمند، باز این کارگاه ها به چرخه تولید بازگشتند و در حال حاضر برای گسترش آنان در حال کوشش هستند.

حدود ۲۵ سال پیش تعدادی از کارگاه های شیشه گری که در میمند فعالیت داشتند از چرخه تولید ایستادند و متوقف شدند.

موانعی که باید برطرف شوند

بخشدار میمند درباره موانعی که بر سر این کارگاه ها به وجود آمده بودند، به خبرنگار فارس گفت: اول، چون قدرت رقابت با کارخانه های صنعتی را نداشتند زیرا سرعت آنها در تولید بسیار بالا بود و این کارگاه ها از دور خارج می‌شدند، دلیل دوم حمایت نشدن از طرف مسئولین و حتی مردم بود.

سید علی ظهرابی ادامه داد: در آن زمان گردشگری و بوم گردی و.... وجود نداشت یا اگر بود به ندرت مشاهده میشد، این امر هم در تعطیلی کارگاه ها بی تاثیر نبود.

وی در ادامه درباره راه اندازی کارگاه های جدید گفت: سال ۹۵ با پیگیری‌هایی که شد یک کارگاه را دوباره راه اندازی کردیم و سه سال بعد از آن دوباره یک کارگاه دیگر که در حال حاضر هر دو کارگاه مشغول فعالیت می باشند که ازاول اسفند ماه تا اواخر تابستان تولید می‌کنند.

بخشدار میمند با اشاره به توجیه اقتصادی این صنعت زیبا این‌گونه بیان کرد: اگر در کنار این صنعت، یک سری امکانات دیگر را هم قرار دهیم، مثل عرقیات فروشی ، اقامتگاه ها و... آن موقع صرفه اقتصادی هم پیدا می‌کند.

ظهرابی گفت: مسئولین میمند از سرمایه گذارانی که بخواهند برای صنعت شیشه گری که یکی از صنعت های سنتی و جذاب هستند، سرمایه گذاری کنند دعوت می‌کند و کمال همکاری را با آنها انجام می‌دهد.

وی افزود: در شهرک صنعتی زیر ساخت های این کار مهیا هست و در سطح شهر هم می‌توان کارگاه هایی دیگر تاسیس کرد.

یکی از سر رشته‌داران صنعت شیشه گری نیز گفت: در آن زمان که کارگاه ها طی ۶ ماه از سال، شیشه تولید می‌کردند حدود ۱۵۰ هزار قرابه میشد.

صناعی ادامه داد: این میزان، به دلیل سنگین بودن و تلفاتی که روند حمل و نقل داشت، مقرون به صرفه اقتصادی نبود.

وی ضمن اشاره به تاثیر این صنعت بر رونق اقتصادی میمند، بر احیای صنعت شیشه‌گری  تاکید کرد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: رونق اقتصادی شیشه گری احیای واحدهای راکد کارگاه ها صنعت شیشه گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، اظهار داشت: مجتمع های پتروشیمی که در این منطقه هستند، در سال گذشته با تکیه بر توان داخل، موفق شدند بالاترین میزان بهره وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام شود.

وی، یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی را در سال جاری کاهش هزینه ها و بهینه سازی مصرف انرژی برشمرد و خاطر نشان کرد: ضروری است شرکت های پتروشیمی با بهینه سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع  بین نسلی نقش آفرین باشند.

شاهمیرزایی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت های کشور در بحث خودکفایی کامل، افزود: اگر تجهیز و یا قطعه ای در داخل کشور تولید می شود، شرکت های پتروشیمی باید سفارش های خرید خود را از طریق تولید کنندگان و سازندگان ایرانی تامین کنند و به هیچ عنوان نباید کالا یا محصولی مشابه خارجی وارد شود.

وی مهمترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال جاری را رشد ظرفیت ها و جهش تولید عنوان و اظهار کرد: با هدف تکمیل زنجیره ارزش باید با برنامه منسجم تری سبد محصولات پتروشیمی متنوع شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گفت: باید شرکت ها و مجتمع های پتروشیمی قوانین، دستورالعمل ها و تمام رویه های موجود در منطقه را رعایت کنند.

وی افزود: توجه به مسئولیت های اجتماعی با توجه به شرایط موجود از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پتروشیمی ها به تعهد های خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی ادامه داد: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید 40 درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • لزوم نظارت بر تولید نان از مزرعه تا سفره
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم