Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفدهمین جلسه شورای شهر تهران طرح دوفوریتی «لایحه توقف اجرای مصوبه اساسنامه ۱۹ سازمان وابسته به شهرداری تهران به انضمام آئین‌نامه مالی و معاملاتی سازمان‌های وابسته و مقررات استخدامی مستخدمین موقت شهرداری تهران» با لحاظ پیشنهادات به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، طرح دوفوریتی «لایحه توقف اجرای مصوبه اساسنامه ۱۹ سازمان وابسته به شهرداری تهران به انضمام آئین‌نامه مالی و معاملاتی سازمان‌های وابسته و مقررات استخدامی مستخدمین موقت شهرداری تهران» در هفدهمین جلسه علنی شورا مورد بررسی قرار گرفت و رئیس شورای شهر تهران در این خصوص گفت: این دو فوریت درخصوص سازمان‌های شهرداری است که اساس‌نامه‌های آنها تغییر کرده است ولی این سازمان‌ها از اساسنامه‌های جدید راضی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این اساسنامه‌ها به وزارت کشور رفته و در آنجا هم مورد تأیید قرار گرفته‎ که هنوز به‎ صورت قانون ابلاغ نشده است بنابراین یک فرصت بسیار کوتاه برای بررسی و تصویب پیشنهادات جدید شهرداری وجود دارد.

سپس لطف‌‎الله فروزنده معاون برنامه ‎ریزی و منابع انسانی شهرداری در خصوص ضرورت دو فوریت طرح مذکور گفت: ۱۹ اساسنامه مربوط به شرکت‌های شهرداری تهران در دوره قبلی شورا تصویب شد و به وزارت کشور رفت اما اشکالات اساسی دارند و اجرای این اساسنامه‌ها، سازمان‌های شهرداری را با مشکلات عدیده مواجه می‌کند. لذا خواهشمندم برای اینکه ما بتوانیم موضوع را به دقت بررسی کنیم، به دو فوریت رأی دهید چون طبیعتاً شورا و شهرداری جدید نقطه نظراتی دارند که باید در این اساسنامه‌ها لحاظ شوند.

بدین ترتیب دو فوریت به رأی گذاشته شد و با ۱۹ رأی موافق به تصویب رسید.

سپس جعفر بندی شربیانی ماده واحده طرح را به شرح ذیل قرائت کرد و گفت: به شهرداری تهران اجازه داده می‌شود، اجرای مصوبه اساس‌نامه‌های ۱۹ سازمان وابسته به شهرداری تهران به انضمام آئین‌نامه مالی و معاملاتی سازمان‌های وابسته و مقررات استخدامی مستخدمین موقت شهرداری تهران را به دلیل ابهامات و ایرادات مترتب بر آن متوقف نماید.

در تبصره طرح نیز آمده است: شهرداری تهران مکلف است ظرف مدت ۴ ماه لایحه اصلاح مصوبه مذکور را تهیه و برای سیر مراحل تصویب، به شورای اسلامی شهر تهران ارسال کند و تا زمان تصویب لایحه مذکور و طی مراحل قانونی مربوطه تمام سازمان‌های وابسته به شهرداری تهران بر اساس اساسنامه ملاک عمل قبلی اداره خواهند شد.

در ادامه مهدی عباسی در مخالفت با متن لایحه اظهار کرد: به نظرم چهار ماه زمان زیادی است و این بلاتکلیفی و سردرگمی را افزایش می‌دهد و این درحالی است که با توجه به آمادگی سازمان‌ها می‌توان زمان را کوتاه‌تر کرد.

ناصر امانی نیز در مخالفت گفت: دو مشکل وجود دارد که شهرداری را به اخلال در اداره سازمان‌ها دچار کرده است. یکی موضوع آئین‌نامه مالی و معاملاتی سازمان‌ها و شهرداری تهران است که سازمان بازرسی گفته است باید به تصویب شورا برسد لذا چهار ماه زمان زیادی است. شهرداری می‌تواند این دو ایراد شهرداری را اصلاح کند و اصلاحیه را به شورا بیاورد. چراکه خیلی از مواد آن مشکلی برای شهرداری ایجاد نمی‌کند و شامل مسائل مالی و معاملاتی و استخدامی سازمان‌های شهرداری است و معتقدم که این اصلاحیه ظرف ۱۵ روز هم آماده می‌شود.

اقراریان نیز طی تذکری گفت: به نظر من هم چهار ماه زیاد است و هم می‌توانیم در متن لایحه اصلاحیه بیاوریم و هم می‌توانیم اعلام کنیم که کمیسیون حقوقی و نظارت شورا که لایحه مربوط به آن است، می‌تواند طی کار مشترکی با شهرداری زمان مورد نظر را کاهش دهیم تا رفت و برگشتش بین شورا و شهرداری کمتر رخ بدهد. همچنین اینکه بهتر است روی موراد مشکل‎زا تاکید شود.

احمد صادقی نیز در موافقت ابراز داشت: یک جدول زمان‎بندی گذاشتیم که ظرف سه ماه اساسنامه و آئین‌نامه را اصلاح کنیم. همچنین اساسنامه قبلی با رویکرد انقلابی و مدیریت شهری انقلابی مغایرت دارد و باید آن را سریع اصلاح کنیم.

در پایان متن لایحه با پیشنهاد تبدیل چهار ماه به سه ماه به رأی گذاشته شد و با ۲۰ رأی موافق به تصویب رسید.

همچنین در جلسه امروز اعضای شورای اسلامی شهر تهران با یک فوریت طرح «اصلاحیه مصوبه الزام شهرداری تهران به ایجاد و تسهیل جایگاه‌های کوچک سوخت رسانی در شهر تهران» موافقت کردند.

در ابتدای بررسی این طرح سید جعفر تشکری هاشمی گفت: همانگونه که مستحضر هستید وضعیت جایگاه‌های سوخت رسانی در شهر تهران وضعیت بسیار نامناسبی است، تعداد نازل‌ها و تعداد جایگاه‌ها وضعیت سوخت رسانی در شهر تهران را نامناسب کرده و امروز هم به لحاظ تعداد جایگاه‌های سوخت رسانی و هم به لحاظ توزیع جغرافیایی وضعیت نامطلوبی را در شهر تهران شاهد هستیم.

تشکری افزود: در سال ۸۸ شورای شهر وقت مصوبه‌ای داشت مبنی بر اینکه مطالعاتی جامع در خصوص جایگاه‌های سوخت و مکان‌یابی هایی که باید بشود، انجام شود اما مقدمات اجرایی و پیاده سازی این مصوبه به شکل مطلوبی انجام نشد و دلایل متعددی داشت که از جمله مهمترین دلایل بحث قیمت زمین در شهر تهران بود به گونه‌ای که برای سرمایه گذاران توجیه اقتصادی برای احداث جایگاه‌های کوچک مقیاس وجود نداشت.

در نهایت یک فوریت این طرح با اکثریت آرا به تصویب رسید.

همچنین در پایان جلسه امروز شورای شهر تهران، مهدی چمران در جمع خبرنگاران در تشریح مصوبات این جلسه گفت: در جلسه امروز سه شنبه بر اساس دستور جلسه شهردار تهران حضور پیدا کرد و در ارتباط با انتصابات جدید توضیحاتی را ارائه کردند. شاید در جلسات بعدی شهرداران مناطق نیز برای معرفی خود حضور پیدا کنند اما در این جلسه شهردار تهران توضیحاتی در ارتباط با انتصابات ارائه کرد و اعضا نیز تذکرات خود را مطرح کردند که شهردار تهران پاسخ و توضیحات لازم را ارائه کرد.

وی افزود: پس از صحبت‌های شهردار تهران شورا وارد بررسی دستور جلسات شد که در ابتدا طرح دو فوریتی که توسط شهردار تهران ارائه شده بود مورد بررسی قرار گرفت. در این طرح سازمان‌های شهرداری بر طبق مصوبه گذشته شورا آئین نامه شأن به تصویب رسیده بود و برای رسیدگی به مراجع ذیربط ارسال شده بود. البته هنوز کار به صورت نهایی طی نشده است. لذا شهرداری با بررسی آئین نامه‌ها به این نتیجه رسیده که آئین نامه‌های جدید دارای اشکالاتی است و باید اصلاح شود. لذا در این طرح دو فوریتی درخواست توقف روال تصویب نهایی آئین نامه‌ها را دارد و برای این کار چهار ماه فرصت بررسی درخواست را کرده بود که نهایتاً این مدت به سه ماه تغییر پیدا کرد و دو فوریت این طرح به تصویب رسید تا بر این اساس اساسنامه‌های جدید به شورا ارائه و به تصویب برسد.

چمران با اشاره به اینکه طرح الزام شهرداری به ارائه لایحه ایجاد واحد ارائه خدمات مشاوره شهرسازی و معماری شهرداری تهران یکی دیگر از دستور جلسات امروز جلسه شورای شهر تهران بود، افزود: در حوزه بحث تکریم ارباب رجوع در حوزه شهرسازی مقرر بود که راهنمایی‌هایی به افراد صورت بگیرد تا گیر دلالان نیفتند. لذا باید دفاتری توسط معاونت شهرسازی ایجاد شود که یا با سیستم حضوری و یا به صورت هوشمند راهنمایی‌ها را ارائه کنند و یک مرجع پاسخگویی وجود داشته باشد که پاسخ‌ها ثبت و ضبط شود که کل این موضوع امروز به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسید.

وی ادامه داد: سه مورد از پرونده باغاتی که در دوره قبلی شورا تعیین تکلیف شده بودند اما شکایتی در دیوان عدالت اداری در خصوص آنها مطرح شده بود و نهایتاً دیوان برای بررسی دوباره این سه پرونده را به شورا ارجاع داده بود مورد بررسی مجدد اعضای شورا قرار گرفت که هر سه پرونده به اتفاق آرا به عنوان باغ شناخته شدند.

کد خبر 529968

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مهدی چمران باغ شوراي شهر تهران شهرداري تهران شهرداری مصوبات شورای شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان های شهرداری سازمان های وابسته شهرداری تهران شورای شهر تهران تصویب رسید شهردار تهران شهر تهران اساسنامه ها مصوبه اساس سوخت رسانی جایگاه ها دو فوریت چهار ماه نامه ها طرح دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۶۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۷ مجموعه ورزشی در تهران بازسازی و فعال شدند | جزییات ساخت سه دهکده جدید ورزشی در شهر

به گزارش همشهری آنلاین، یکی از رویکردها و سیاست‌های اصلی و کلان شهرداری تهران در این دوره از مدیریت شهری، ایجاد تحول نرم در جامعه و ترویج شادی و نشاط از طریق توسعه ورزش شهروندی است؛ موضوعی که نمونه آن سال‌گذشته و در مسابقاتی از قبیل «مسابقات رایانه‌ای آرمان شهر» و البته رقابت‌های «قهرمان شهر۲» با مشارکت بیش از یک میلیون شهروند زن و مرد تهرانی رخ داد. برای سال جدید هم ورزش شهروندی جایگاه ویژه‌ای در سیاست‌های اصلی مدیریت شهری دارد. در همین رابطه حسین اوجاقی، مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران از برنامه‌های متنوع این سازمان خبر می‌دهد که در راس آن تکمیل بازسازی مجموعه‌های ورزشی بزرگ و ساخت ۳دهکده ورزشی دیده می‌شود.

اوجاقی درخصوص تعرفه‌های اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش در سال جدید می‌گوید امسال هزینه استفاده از این مجموعه‌ها بین ۳۰تا ۴۰درصد ارزان‌تر از مجموعه‌های ورزشی دولتی است. درخصوص برنامه‌های ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳گفت‌وگویی با حسین اوجاقی، مدیرعامل این سازمان انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

از ۶۹مجموعه ورزشی تهران که از سال ۱۴۰۰به‌دلیل فرسودگی و نیاز به اورهال اساسی تعطیل شده بودند، امروز چه تعداد فعال شده و درهای آن به روی شهروندان باز است؟

همانطور که اشاره کردید ۶۹مجموعه ورزشی تعطیل شده و برای بازگشایی نیازمند بازسازی اساسی بودند و علاوه بر تجهیز مجدد، لازم بود تا نیروی انسانی موردنیاز آنها که در دوران کرونا از بدنه ورزش شهروندی جدا و منفک شده بودند، دوباره بازگردند یا جایگزین شوند. از این تعداد تاکنون ۶۷مجموعه ورزشی پس از بازسازی اساسی بازگشایی شده است و فقط ۲مجموعه به‌دلیل وجود پاره‌ای مشکلات و موانع ازجمله موضوع سند مالکیت همچنان تعطیل و هنوز بازگشایی نشده است. البته با کمک معاون مالی و اقتصاد شهری شهردار تهران به‌دنبال حل مشکلات و موانع مربوط به سند مالکیت این دو و بازگشایی دوباره آنها هستیم.

بازسازی اساسی ۱۰مجموعه ورزشی بزرگ و فرامنطقه‌ای شهر تهران در چه مرحله‌ای است؟ آیا تا شروع فصل تابستان و پایان سال تحصیلی که اوج تقاضای ورزش شهروندی است، به پایان می‌رسد؟

علاوه بر ۶۷مجموعه ورزشی تعطیل شده شهر تهران، ۱۰مجموعه ورزشی بزرگ و فرامنطقه‌ای هم با اینکه تعطیل نشده بودند، اما برای اینکه همچنان در درازمدت بتوانند به شهروندان خدمات‌رسانی کنند و کارشان به تعطیلی نکشد، نیاز به بازسازی اساسی داشتند. از میان این ۱۰مجموعه تاکنون بازسازی ۳تا۴مجموعه به پایان رسیده است و به مدار خدمت بازگشته‌اند. ۶تا ۷مجموعه باقیمانده هم درحال انجام است و ان‌شاءالله ظرف ۲‌ماه آینده یعنی تا قبل از شروع فصل تابستان هر ۱۰مجموعه ورزشی آماده خدمات‌رسانی خواهد بود.

امسال علاوه بر بازسازی و بازگشایی مجموعه‌های ورزشی موجود، برنامه‌ای هم برای ساخت مجموعه‌های جدید ورزشی برای توسعه ورزش شهروندی دارید؟

نگاه و رویکرد شهردار تهران افزایش سرانه ورزشی شهر تهران است و در این رابطه تأکید کرده و دستور داده‌اند که حتما با ساخت مجموعه‌های ورزشی تازه، سرانه ورزش شهر را افزایش دهیم. برهمین اساس و پیرو توافق صورت‌گرفته، مقرر شده تا سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران به این منظور زمین‌هایی را شناسایی کند و برای ساخت‌وساز در اختیار سازمان ورزش شهرداری تهران قراردهد.

می‌توان امیدوار بود که ساخت این مجموعه‌های ورزشی جدید درسال ۱۴۰۳ آغاز شود؟

این موضوع بستگی به این دارد که زمین‌های موردنیاز چه زمانی در اختیار سازمان ورزش قرار بگیرد. پیگیر این موضوع هستیم و اگر زمین‌های موردنیاز طبق توافق صورت‌گرفته برای ساخت مجموعه‌های ورزشی جدید اختصاص داده شود و در اختیارمان قرار بگیرد، ساخت آن را امسال یعنی در سال ۱۴۰۳آغاز خواهیم کرد.

در گام نخست برای ساخت چند مجموعه ورزشی برنامه‌ریزی شده است؟

درحال حاضر بحث ساخت ۳دهکده ورزشی مدنظر است. این دهکده‌های ورزشی خانواده‌محور و چند رشته‌ای هستند و اقشار مختلف ازجمله دانش‌آموزان، جانبازان، معلولان و... را شامل می‌شوند. همانطور که قبلا توضیح دادم آغاز ساخت این دهکده‌های ورزشی برای سال ۱۴۰۳برنامه‌ریزی شده است.

از بحث مجموعه‌های ورزشی و زیرساخت‌های ورزش شهروندی که بگذریم به موضوع تعرفه‌های ورزشی و افزایش قیمت مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳می‌رسیم. با توجه به شرایط موجود اقتصادی برای بسیاری از شهروندان، شهریه‌ باشگاه‌ها مهم است. امسال هزینه‌های ورزش شهروندی در اماکن ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران چقدر و چگونه خواهد بود؟

همانطور که بارها تأکید شده است نگاه، سیاست و رویکرد شهرداری و سازمان ورزش به بحث تعرفه‌های ورزشی به هیچ عنوان نگاهی اقتصادی با هدف و رویکرد درآمدزایی و سرمایه‌گذاری نیست و برای این منظور حتی یارانه هم پرداخت می‌شود. هدف از ورزش شهروندی و توسعه آن ایجاد تحول نرم در جامعه یعنی ترویج و گسترش نشاط و شادابی و سلامت جسمی و روحی شهروندان تهرانی است.
تعرفه‌های سال ۱۴۰۳هم طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران است که تقریبا معادل تعرفه اماکن ورزشی دولتی در سال گذشته می‌شود. در واقع تعرفه‌های ورزشی اماکن ورزشی شهرداری تهران امسال بین ۳۰تا ۴۰درصد کمتر از تعرفه‌های اماکن ورزشی دولتی است.همچنین باتوجه به اینکه اولویت ما نشاط و سلامت و خدمت‌رسانی به شهروندان است، تعرفه‌های اماکن ورزشی درمناطق کمتربرخوردار کمتر از دیگر مناطق شهر تهران است.

به‌عنوان آخرین سؤال، امسال قرار است تهران چه رویدادهای ورزشی شهروندی بزرگ و فرامنطقه‌ای را پشت سر بگذارد؟

امسال هم مسابقات و برنامه‌های ورزشی متنوع و مختلفی در شهر تهران اجرا می‌کنیم. برگزاری مسابقات «قهرمان شهر۳» با محوریت مساجد یکی از آنهاست. رالی خانوادگی، دو ماراتن، مسابقات زورخانه‌ای، مسابقات جانبازان و معلولان یا همان «پاراقهرمان شهر» و... ازجمله برنامه‌ها و مسابقاتی است که برای امسال درنظر گرفته شده است. علاوه بر مسابقات، همایش‌های خانواده‌محور از قبیل کوهنوردی و کوهپیمایی هم برای سال ۱۴۰۳درنظر گرفته شده است. در مجموع مسابقات ورزشی شهروندی امسال با شکوه و پرقدرت برگزار خواهد شد.

کد خبر 843805 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران ورزش پایتخت

دیگر خبرها

  • شهرداری با پرداخت نکردن بازار کار شورا را مقابل کارکنان شهرداری قرار داد
  • جزئیات آتش‌سوزی در شرق تهران با ۶ کشته
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش پس از نوبت اول کنکور ابلاغ می‌شود
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش بعد از کنکور ابلاغ می‌شود
  • تقابل جذاب گرگان و مهرام در بازی نخست
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • گذر نهضت سوادآموزی از وضعیت حاضر به مدل‌های جدید طبق برنامه هفتم
  • اعضای شورای شهر تهران معترض به توهین‌های باند زاکانی
  • ۶۷ مجموعه ورزشی در تهران بازسازی و فعال شدند | جزییات ساخت سه دهکده جدید ورزشی در شهر
  • ضرورت مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف آب آشامیدنی