Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛چندی قبل دایره مشاوره کلانتری 18شهر کرمان پذیرای پسر نوجوانی بود که به دلیل بد سرپرستی به ولگردی و اعتیاد روی آورده و در گفت و گو با مشاور کلانتری شرحی از اوضاع و احوال زندگی خود را اینگونه شرح داد:

خانه ما همواره پر از جر و بحث و تنش بین والدینم بود و در نهایت وقتی که تنها 6 سال سن داشتم والدینم از هم جدا شدند و مادرم با سفر همیشگی به تهران مرا با پدر معتادم تنها گذاشت و پدرم خیلی زود با خانمی که او هم قبلا یک ازدواج ناموفق داشت ازدواج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزهای خوبی کنار پدر و نامادری ام نداشتم چون که او خیلی با مادرم فرق داشت و بدون هیچگونه مهر و محبتی با من بد رفتاری می کرد و گاهی هم با دروغ و فریب سعی می کرد من را نزد بقیه بد معرفی کند و پدرم نیز در مقابل بدرفتاری های او سکوت می کرد و حتی گاهی تحت تاثیر حرف های نادرست و بزرگ نمائی خطاهای کوچکم، با من بدرفتاری می کرد و در نهایت مرا به تهران نزد مادرم فرستاد.

حدود 2 ماه نزد مادرم بودم و با کار کردن در تعمیرگاه و باطری فروشی مخارج خودم را در می آوردم،اما مادرم که ساکن خانه یکی از اقوام بود نتوانست من را هم در آنجا نگه دارد و دوباره مرا نزد پدرم به کرمان فرستاد،اما وقتی چندین دفعه با باز نکردن درب خانه روبرو شدم فهمیدم پدر و نامادری ام هم تصمیم به نگه داشتن من ندارند و اینگونه شد که نزد مادر بزرگم رفتم،اما در آنجا هم نتوانستم با پیری و مریض احوالی او کنار بیایم و بیشتر اوقات را با ولگردی در کوچه پس کوچه ها سپری می کردم تا اینکه با چند معتاد ولگرد آشنا شدم که قصد داشتند با وابسته کردن من به مصرف سیگار و موادمخدر از من برای انتقال و توزیع مواد استفاده کنند که البته شانس آوردم و یک بار هنگام ولگردی در کوچه و پس کوچه ها توسط تیم گشت انتظامی به واحد مشاوره کلانتری معرفی شدم و الان هم دوست دارم نزد والدینم زندگی کنم نه در خرابه ها و کنار معتادان کوچه و خیابانی.

گفتنی است برای حل مشکل بدسرپرستی این پسر نوجوان تماس هایی با والدین،مادر بزرگ و دیگر اقوام او انجام گرفت و در نهایت با انعکاس موضوع به اورژانس اجتماعی،این پسر آسیب دیده از طلاق والدین جهت ادامه زندگی به پدرش سپرده و مقرر شد مسئول مشاوره کلانتری نیز با رویکرد مددکاری به آن ها سرکشی و کمک هایی داشته باشد.

و در پایان جای اشاره دارد بدسرپرست به کودکانی گفته می شود که به دلایل مختلف از حمایت،مراقبت و نگهداری مؤثر توسط خانواده خود محروم هستند و از لحاظ جسمی و روحی روانی مورد غفلت خانواده قرار می گیرند که در رابطه با این معضل و اوضاع و احوال این پسر نوجوان،لازم به یادآوری است:مشکلات عاطفی و روحی و روانی این نوجوان ناشی از طلاق والدین و مشاهده تشنج در محیط خانه و در کنار آن اعتیاد پدر،ناسازگاری های نامادری و عدم مسئولیت پذیری والدین در برابر فرزند خود به رغم اینکه او تنها فرزند این خانواده هم بوده،باعث شده او برای فرار از همه این تنش ها و محیط های نامناسب به ولگردی و اعتیاد روی آورد و خود را در خیابان ها سرگردان کند.

در این رابطه صرفنظر از پرداختن به دلایل اینگونه مسائل لازم است به خانواده ها متذکر شویم به رغم وجود زمینه های هرگونه تنش و ناهنجاری در محیط خانواده که البته برای این موارد نیز راهکارهایی در حوزه مشاوره وجود دارد باید تلاش کنیم کودکان و فرزندانمان قربانی اینگونه ناملایمات نشوند.



منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۷۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داریوش ارجمند پیشکسوت عرصه بازیگری سینما، تئاتر و تلویزیون از اهمیت نقش آموزش و پرورش در تقویت فرهنگ جوانی جمعیت بین کودک و نوجوانمان گفت.
براساس اعلام روابط عمومی دومین جایزه ملی جوانی جمعیت؛ داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون عنوان کرد: همگان این را می دانند که هر کشوری همچون یک تمدن اگر دوران کودکی، نوجوان، جوانی و پیری نداشته باشد، خواهد مرد. در واقع مرگ یک تمدن زمانی اتفاق می افتد که ما تصور کنیم دیگز نیاز به ازدیاد نسل نداریم در حالیکه همیشه باید این مراتب را رعایت کنیم ، هر چند با گفتن مسائل حل نمی شود باید به مرحله عمل رسید.
وی در ادامه تأکید کرد که راهکارهایی برای تقویت این فرهنگ وجود دارد چرا که امری تربیتی و فرهنگی است و باید با مدیریت قوی از خانواده و آموزش و پرورش ورود کنیم.
ارجمند اظهار داشت: کودکی که در مدرسه تحصیل می کند باید بداند که چقدر تشکیل خانواده و ارزش خانواده مهم است، وگرنه این کودک زمانی که دانشجو می شود ترجیح می دهد به جای فرزندآوری در بزرگسالی سگ و گربه نگهداری کند مثل خیلی از کشورهای خارجی!
این بازیگر پیشکسوت اظهار داشت: امر تربیتی یعنی خانواده و سپس مدرسه، در کنارش هنرمند هم می تواند تلاش کند تا کارهایی برای همین نسل نو انجام دهد، مثلا همین جشنواره رشدی که در مدرسه ها برگزار می شود خودش می تواند رشد جمعیت باشد و کودک و نوجوان ما را نسبت به آینده امیدوار کند و خانواده را بهترین مکان برایش بداند.


وی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: همه اینها را گفتیم اما این را هم باید تأکید کنم که ازدیاد جمعیت وابستگی زیادی به اقتصاد هم دارد و باید این را در نظر گرفت که خیلی از افراد هستند به خاطر مسائل اقتصادی دست به فرزندآوری یا فرزندآوری بیشتر نمی زنند، از شیرخشک و پوشک گرفته تا چیزهای دیگر که تأمین کننده کودک است ، اینها هم باید مدنظر دولت باشد.
ارجمند یادآور شد: البته کارهایی از سوی دولت مثل توزیع شیرخشک و اعطای مسکن و زمین به خانواده های چند فرزند برای سیاست تشویقی صورت می گیرد که اینها هم خوب است منتها باید بیشتر شود و توجه مردم را جلب کند.
وی با گلایه از اینکه ما فرهنگمان را گم کرده ایم و باید کتاب بخوانیم تا ببینیم کجا بودیم و به کجا می خواهیم برویم، گفت: همه اینها از خانواده شروع می شود، اینکه چه چیزهایی به کودک یاد بدهند و سپس او را راهی مدرسه کنند، بعد می توانیم از هنرمند هم توقع داشتیم که کار تولید کند و خوراک فرهنگی و فکری به کودک و نوجوان ما بدهد تا اینها در بزرگسالی تفکرشان نسبت به ازدیاد جمعیت مناسب و درست شده باشد.
دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش های خانواده،رسانه،سازمان های مردم نهاد، دستگاهای اجرایی،شرکت ها و موسسات خصوصی ،مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898607

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند
  • بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند
  • «شهید کوچه ما، روشنایی شهر» در منطقه ۱۳ اصفهان
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • سبک زندگی دکتر مرندی به روایت دخترش | ساده‌زیستی را از پدر و مادر یاد گرفتیم
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار