Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-24@20:12:49 GMT

«آقای دوربینی» فدراسیون فوتبال!

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۱۳۲۹

«آقای دوربینی» فدراسیون فوتبال!

رییس فدراسیون فوتبال در هفت ماه گذشته هفت بار در شبکه‌های مختلف تلویزیونی حاضر و فقط به سوالات از پیش تعیین شده پاسخ گفته است.

به گزارش مشرق، شهاب الدین عزیزی خادم، رییس فدراسیون فوتبال از زمان حضور در این فدراسیون، هیچ زمانی را به صورت از پیش تعیین شده برای پاسخ به سوالات اهالی رسانه و ابهامات و مسائل غیرشفاف که تعدادشان هم کم نیست، اختصاص نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی عزیزی خادم در دهم اسفند با رای اعضای مجمع به ریاست فدراسیون دست یافت، بلافاصله راهی سالن کنفرانس شد تا در برنامه از پیش تعیین شده فدراسیون قبلی حاضر شود اما همراهانش خطاب به خبرنگاران حاضر در سالن اعلام کردند که رییس جدید به هیچ سوالی پاسخ نمی‌دهد و بعدا در فرصتی مناسب با برگزاری نشست خبری پاسخگوی افکار عمومی خواهد بود؛ اما این اتفاق هیچ گاه رنگ واقعیت به خود نگرفت.

از اسفند ۹۹ که شهاب‌الدین عزیزی خادم به صندلی ریاست فدراسیون تکیه زد، هیچ گاه نشست خبری و پاسخ به سوالات رسانه‌ها و مردم نداشته است اما در عوض تا جای ممکن راهی ساختمان «جام جم» شده و در حد مردی که سال‌ها قبل به «آقا دوربینی» معروف شده بود، مقابل دوربین‌های تلویزیونی قرار گرفته و در پاسخ هایی مبهم و غیر شفاف و غیرچالشی به برخی موضوعات مورد نظرش پرداخته است.

عزیزی خادم در ۷ ماه گذشته از ریاستش، فقط ۴ مرتبه به صورت حضوری و چند بار هم به صورت تلفنی در برنامه «فوتبال برتر» شبکه سوم سیما حاضر شده است. به این‌ها باید حضور او در برنامه‌های تلویزیونی «ورزش و مردم» و «شب های فوتبالی» و «شبکه خبر» هم اشاره کرد که روی هم رفته بیش از تعداد ماه‌های ریاست او بر فدراسیون فوتبال می‌شود.

بیشتر بخوانید:

تخلف فدراسیون فوتبال در ماجرای سفر به بحرین تداوم شائبه همکاری عزیزی خادم با جادوگران/ در فدراسیون فوتبال چه می‌گذرد؟

اما علت این همه حضور در تلویزیون و پرهیز از نشست‌های خبری چیست؟ چرا عزیزی خادم هیچ تمایلی به حضور در برابر خبرنگاران و پاسخگویی مستقیم به سوالات آن‌ها ندارد و صرفا برنامه‌های تلویزیونی را انتخاب می‌کند؟ 

وقتی عزیزی خادم در اواخر اسفند ۹۹ در تمرین تیم ملی فوتبال حاضر شد، همراهانش از رییس دفتر تا مسوول روابط عمومی به خبرنگاران اعلام کردند که"او قصد دارد در ارتباط با تیم ملی صحبت کند و هیچ کس سوالی از رییس فدراسیون فوتبال نداشته باشد!"

نمونه این رفتار در نشست خبری بعد از پیروزی او در انتخابات و همین‌طور در ماه‌های گذشته هم تکرار شده و هیچ گاه برای چند دقیقه حاضر نشده به طور روشن و واضح درباره ابهامات مختلف در فدراسیون تحت ریاست خود صحبت کند.

مسائل مختلف در دوره ریاست عزیزی خادم و ظرف همین ماه‌های گذشته به وقوع پیوسته است. ابهامات مربوط به سیستم کمک داور ویدیویی، ممنوعیت حضور تماشاگران جلوی کره جنوبی، حواشی مربوط به نایب رییس بانوان فدراسیون، استفاده از بازنشسته‌ها، اجرا نشدن برخی مفاد اساسنامه، پرونده ویلموتس، شایعه ارتباط با جادوگران، حضور برخی چهره‌ها غیر موثر و تشریفاتی در سفرهای پرهزینه خارجی، هزینه بدون حساب و کتاب بودجه دولتی و ... مسائلی هستند که او حاضر نیست درباره آن‌ها صحبت کند و همیشه از این مسائل دوری کرده است. اما در تلویزیون که همه چیز از قبل هماهنگ شده، به سوالات آنگونه که دوست دارد پاسخ دهد. تلویزیونی که با حذف برنامه ۹۰ از سوالات چالشی فوتبالی تهی شده است  

پنهان شدن رییس فدراسیون فوتبال پشت قاب تلویزیون و طفره رفتن از پاسخ‌گویی به سوالات خبرنگاران موضوعی است که بنظر برای طرفه رفتن از پاسخگویی به سوالات چالشی است و او تمایلی برای گفتن حقیقت‌ها ندارد. حقیقت‌هایی که شاید فدراسیون فوتبال تحت ریاست او را تکان دهد و شاید حقیقت برخی از مسائل غیرشفاف مشخص شود. شاید هم عزیزی خادم عاشق دیده شدن از طریق قاب جادویی است و همانند آقای دوربینی هر طور شده می خواهد محور تلویزیون و برنامه های ورزشی آن باشد. 

امید است رییس جوان فدراسیون فوتبال یکبار هم که شده برای رسانه های ورزشی ارزش قائل شده و با هماهنگی مشاوران جوانش - که همه هم رسانه ایی هستند - در یک نشست خبری به همه اما و اگرها و ابهامات موجود پاسخ دهد، چرا که ادامه این روند قطعا آسیب زا بوده و دودش به چشم «فدراسیون فوتبال» خواهد رفت.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان فدراسیون فوتبال آقای دوربینی عزیزی خادم رییس فدراسیون فوتبال عزیزی خادم نشست خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۱۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقسیم غنائم در ۳۰روز؛ تقوی رییس، منظمی دبیر؛ مرادی همه‌کاره! تسخیر خزنده والیبال ایران

با گذشت یک ماه از انتخابات فدراسیون والیبال تمام نامزدهای ریاست والیبال بعد از کنار رفتن از دور رقابت با میلاد تقوی، در فدراسیون صاحب پست و جایگاهی شدند و همین‌روزها حکم دبیری امیرحسین منظمی هم صادر می‌شود تا جمع پست‌بگیران فدراسیون تکمیل شود.

به گزارش تابناک ورزشی؛ آن‌چه هر روز در والیبال ایران به ریاست یک جوان مازندرانی نمایان‌تر می‌شود، ریاست در سایه‌ی وحید مرادی نایب‌ رییس کارکشته این فدراسیون است. او هر روز تعداد منصوبانش در پست‌های مختلف را افزایش می‌دهد و در پی در دست گرفتن امپراتوری جا مانده از محمد داورزنی است.

وحید مرادی رییس اسبق فدراسیون شنا، دو سال پیش به عنوان نایب رئیس فدراسیون والیبال کارش را کنار محمدرضا داورزنی شروع کرد؛ او در توافقی نانوشته میانجی داورزنی و وزارت ورزش شد و با سرپرستی دو ماهه بر فدراسیون زمینه انتخابات جدید و ریاست میلاد تقوی را فراهم کرد.

مرادی بعد از کنار گذاشتن داورزنی، نه فقط نایب رئیس فدراسیون باقی ماند که قرار است سرپرست تیم ملی والیبال ایران شود و در سفرهای متعدد خارجی کنار این تیم باشد؛ چیزی که دوست دارد و برایش کت‌وشلوارها و تی‌شرت‌های متعدد معروفش را مرتب کرده است.

مرادی به جز در اختیار گرفتن شریان‌های اصلی فدراسیون، یکی یکی پست‌های کوچک اما کلیدی را به نزدیکان‌اش می‌سپارد و با کنار گذاشتن نیروهای به‌نسبت قدیمی‌تر، تلاش می‌کند سرعت توسعه سیطره‌اش بر والیبال را بیشتر کند.

وحید مرادی هفته قبل در اظهار نظری اعلام کرد؛ افراد دارای پست در ارگان‌های بین‌المللی والیبال باید میان کار کردن در فدراسیون والیبال و این ارگان‌ها یکی را انتخاب کنند؛ معنی این اخطار شاید به معنی کنار گذاشتن افرادی نظیر امیر طلوع‌کیان، فرهاد شاهمیری، نادر انصاری و دیگران باشد. در نقطه مقابل این عزل‌های پرتعداد که همگی با هدایت نایب رییس باتجربه و پابه‌سن گذاشته انجام می‌شود، نزدیکان مرادی در گوشه و کنار فدراسیون پست می‌گیرند. مهدی احمدی آذر یکی از آن‌هاست که هفته گذشته سرپرست تیم جوانان ایران شد. 

معرفی مرادی به عنوان سرپرست تیم ملی والیبال در روزهای آینده این سوال را پر رنگ می‌کند که واقعا آنقدر قحط الرجال است که نایب رئیس فدراسیون سرپرست تیم ملی والیبال شود؟ یا اینکه این الگو که از فوتبال با مهدی محمدنبی شروع شد، در حال بسط در فدراسیون های ورزشی ایران است. آیا کسی نیست مقابل طمع حق ماموریت خارجی و ارز سفرها، و عشق دنیاگردی مدیران فدراسیون‌ها بایستد.

جواب این سوال اما در واقعیت هم ساده و هم پیچیده است؛ چراکه موضوعات مالی و بین ‌المللی این پست، آنقدر مهم است که هنوز نتوانسته‌اند تلاش‌های امیر خوش‌خبر سرپرست ۱۵ ساله تیم ملی والیبال و کارمند وزارت ورزش برای برگشتن به سرپرستی تیم ملی آن هم بعد از آن ادعاهای مالی گسترده علیه او، را متوقف کنند. امثال خوش‌خبر و مرادی همه‌کار می‌کنند تا از مواهب مالی و بین‌اللملی این پست استفاده کنند.

جدل با پائز و سپردن تیم‌های پایه به افراد تازه‌کار

در وضعیت بی‌ثبات کنونی فدراسیون والیبال، سوال اساسی این است با قدرت گرفتن مرادی در سایه و میدان دادن به میلاد تقوی، سرنوشت والیبال ایران در میان مدت چگونه خواهد بود؟ با بررسی چند نمونه از تصمیمات اخیر مرادی و تقوی می‌توان به پاسخ سوال نزدیک شد.

جنجال در انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال و در ادامه معرفی پیمان اکبری به عنوان دستیار اول موریس موتا پائز بدون هماهنگی با این مربی برزیلی و بعد از آن صدور بیانیه و مصاحبه تند پائز در مخالفت با حضور اکبری با رسانه‌های خارجی، خود نشان از بهم‌ریختگی و خطاهایی استراتژیک این دو در هدایت والیبال دارد.

در حالی که پائز به طور رسمی دستیار اولش‌ را فرد دیگری معرفی می‌کند، مرادی برای آن‌که نشان دهد کت تن کیست با ایجاد تنش در پی گسترش قدرت و نفوذش در ارکان‌ مختلف والیبال است و از حالا هم نتایج تیم ملی در ماه‌های آینده قابل پیش‌بینی است.

سپردن تیم نوجونان ایران به عادل غلامی و دیگرانی چون فرهاد قائمی بدون سابقه یک روز مربیگری با وجود مخالفت‌های گسترده اهالی فن موضوع دیگری است که به‌زودی نتایج آن در والیبال پایه نمایان می‌شود.

 از سویی وحید مرادی برای پایه‌ریزی روابط جدید بین‌المللی و مالی در والیبال و زمینه‌سازی تغییرات بیشتر، با وجود اینکه در یک دهه اخیر هم تیم نوجوانان و هم تیم جوانان ایران با مربیان داخلی قهرمان جهان شده‌اند، سراغ کشورهای تاریخ مصرف گذشته در والیبال مثل کوبا رفته و با برقراری ارتباط با سفیر کوبا در تهران ، در پی شبکه‌سازی و سازوکارهای جدیدی برای استفاده از کوبایی‌ها در والیبال ایران است!

آینده رییس جوان و قدرتی که باز نخواهد گشت

میلادی تقوی در اولین مصاحبه‌اش بعد از ریاست فدراسیون والیبال عنوان کرده که داورزنی مخالف ریاست او بر والیبال بوده و از ابتدا هم مشخص بوده که او رییس فدراسیون والیبال می‌شود. مصاحبه مفصل اخیر تقوی با ایرنا از ناپختگی رییسی حکایت دارد که روزی در سایه داورزنی بود و امروز در سایه‌ی مرادی به زیست مدیرانه و شیک‌اش ادامه می‌دهد.

رییس جوان والیبال در مصاحبه‌اش از چارت جدید فدراسیون سخن می گوید و تلویحا کنار رفتن استخوان خردکرده‌‌ها که قطعا با هدایت مرادی انجام می‌شود را تایید می‌کند و در مقابل چیزی از روابط ناسالم حاکم بر والیبال در بخش‌هایی مثل روابط عمومی نمی‌گوید.

تقوی تلاش می‌کند از انتخاب عادل غلامی به عنوان سرمربی تیم نوجوانان شانه خالی کند و آن را گردن کمیته فنی ناشناخته و نبوده بیاندازد. تقوی زمانی که در مقابل سهم‌خواهی نامزد فدراسیون مورد مواخذه قرار می‌گیرد، می‌گوید بدون کمک و حضور نامزدهای دیگر هم رییس فدراسیون می‌شد و آن‌ها در حمایت از او کنار نرفته‌اند که امروز پست‌های مختلف به نام‌شان زده شود.

درک گزاره‌های بالا و دلایل سهم گرفتن نامزدهای کنار کشیده در انتخابات فدراسیون حتی برای بچه‌های راهنمایی و دبیرستان هم واضح و مبرهن است. مرادی جای پاکسازی فدراسیون والیبال از روابط خاص از جمله در بخش روابط عمومی، به دنبال گسترش نفوذ خودش در ارکان‌ داخلی و بین‌المللی والیبال است و امتیازاتی که او امروز از میلاد تقوی می‌گیرد شاید هیچ‌گاه به رییس تازه وارد بر نگردد.

تاریخ گواه نوع فعالیت‌های امثال مرادی مثلا در شنای ایران و آسیاست که در دوره او تقریبا هیچ فعالیت سازنده ای انجام نشد و در مقابل سال‌هاست کسی نمی‌تواند مرادی را از شنا جدا کند تا آنجا که ۱۰ سال پیش مدعی بود دبیرکل افتخاری کنفدراسیون آسیا ست درحالی که چنین موضوعی واقعیت نداشت.

میلاد تقوی با تصور اینکه بدون مرادی کار پیش نمی‌رود در حال دادن سهم به فردی‌ است که روزی در کناررفتن داورزنی نقش ایفا کرد و احتمالا روزی نوبت به خود تقوی هم خواهد رسید. آن‌چه امروز به مرادی و اطرافیانش سپرده می‌شود ـ تا آن‌جا که در هفته‌های اخیر با تغییر در معماری اتاق‌های فدراسیون، اتاق نایب رییس فدراسیون به اتاق اصلی ریاست وصل شده ـ دیگر قابل پس گرفتن نخواهد بود و درک اهمیت این چینش‌ها و امتیازات برای تقوی در این سن و سال زمان‌بر خواهد بود.

نویسنده: فراز الوند

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است
  • داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ به چند سوال در چند دقیقه باید پاسخ دهند؟
  • کادر فنی تیم ملی منتظر جلسه قلعه نویی با رییس فدراسیون
  • انتخاب رییس هیات ورزش زورخانه‌ای خوزستان
  • خادم سیدالشهدا رئیس هیات ورزش‌های زورخانه‌ای خوزستان شد
  • چرا اورانیوم ۶۰ درصد غنی می کنیم؟ | پاسخ رییس سازمان انرژی اتمی+ فیلم
  • دوربینی که تصاویر را به شعر تبدیل می‌کند!
  • تقسیم غنائم در ۳۰روز؛ تقوی رییس، منظمی دبیر؛ مرادی همه‌کاره! تسخیر خزنده والیبال ایران
  • وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند
  • خداداد عزیزی: استقلالی ها به خاطر سوءظن به پرسپولیس ناراحت و نگرانند | با احترام به یحیی، تیم اوسمار واقعا بهتر است