Web Analytics Made Easy - Statcounter

بتول دانش شهرکی معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری کنارک  در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: خبازی‌های شهرستان در زمان بحران و طوفان شاهین عملکرد خوبی ارائه  کردند و با افزایش ساعات پخت از ایجاد صف در خبازی‌ها جلوگیری کردند و کمبود نان در زمان بحران در شهرستان احساس نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بتول دانش شهرکی به موضوع کیفیت نان اشاره کرد و گفت: اتحادیه خبازان شهرستان با همکاری فنی و حرفه‌ای دوره‌های آموزشی جهت خبازان برگزار تا موجب افزایش کیفیت و ماندگاری بیشتر نان در شهرستان شود.

وی افزود: سوخت بحران معین شده و این موضوع از طریق دستگاه‌های مرتبط پیگیری شود و سوخت واحد‌های صنفی بویژه خبازی‌ها در جلسه شورای آرد و نان مطرح و در صورتی که کمبود وجود داشته باشد از طریق کمیته سوخت استان مورد بررسی قرار گیرد.

دانش شهرکی روند واکسیناسیون کرونا در شهرستان را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: شهرستان کنارک در زمینه تزریق واکسن کرونا با همراهی مردم و تلاش مرکز بهداشت پیشگام است در این زمینه اصناف و واحد‌های تولیدی و فعالین اقتصادی نیز همکاری قابل توجهی داشته اند.

معاون فرماندار کنارک در پایان به موضوع مسئولیت اجتماعی اشاره کرد و گفت: عمل به مسئولیت اجتماعی، تعهد همگانی در کمک به جامعه است و بخش دولتی و تمام بخش‌های اقتصادی و خصوصی در سطح شهرستان باید در زمینه الزامات آن گام بردارند.

جواد میر رییس اداره بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی (HSEE) و دبیر پدافند غیر عامل سازمان صمت استان نیز نشست گفت: در بدو ورود به شهرستان کنارک بازدیدی از واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی از جمله قوطی کنسرو آرمان گستر، کنسرو سازی تن ناب احمد و ماران و تعدادی دیگر از واحد‌های تولیدی کنسرو صورت پذیرفت و هدف از این بازدید‌ها بررسی مسایل مربوط به HSEE بود و آخرین وضعیت اشتغال و رعایت ایمنی نیز مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

وی گفت: در زمینه خدمات رسانی به مردم در زمان‌های عادی و بحران برنامه‌هایی مصوب شد که خبازی‌ها از حیث تجهیزات مورد نیاز توانمند سازی شوند و اگر مشکلاتی در این زمینه وجود داشته باشد با همکاری اتحادیه و شرکت غله و خدمات بازرگانی مرتفع گردد.

میر افزود: از زمان شیوع کرونا برخی واحد‌های تولیدی استان با عمل به مسئولیت اجتماعی خود بیش از ۱۸ میلیارد ریال به شبکه بهداشت و درمان کمک کرده اند.

دوستینی رییس اداره صمت شهرستان کنارک نیز در ادامه جلسه افزود: کنارک تخصصی‌ترین شهرک صنعتی در استان را دارد که بیش از ۷۰ درصد واحد‌های تولیدی این شهرک در زمینه صنایع شیلاتی فعال هستند.

وی افزود: ۷ اتحادیه صنفی در شهرستان کنارک زیر مجموعه اتاق اصناف فعالیت می‌کنند و در زمان شیوع کرونا طرح‌های ویژه نظارتی در این زمینه برگزار نمودیم و هم اکنون بیش از ۸۰ درصد از متصدیان واحد‌های صنفی واکسیناسیون را انجام داده اند و در حوزه‌ی صنعت نیز واکسیناسیون ۹۵ درصدی انجام شده است.

عبدالحمید دوستینی از اصنافی که تا کنون اقدام به تزریق واکسن ننموده اند خواست، با قید فوریت به مراکز ثابت و سیار که در سطح بازار نیز فعال می‌باشند مراجعه و انشاالله تا پایان مهر واکسیناسیون ۱۰۰ درصدی انجام گردد و واحد‌های صنفی که متصدیان و کارکنان آن‌ها واکسن تزریق ننموده باشند از ابتدای آبان از طریق برگزاری گشت‌های مشترک پلمب خواهند شد.

انتهای پیام/.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا فرمانداری کنارک واحد های تولیدی شهرستان کنارک خبازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۲۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان، گفت: سال گذشته حدود ۱۲۰ واحد تولیدی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و حدود ۳۰۰ مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی و برطرف شد. - اخبار استانها -

ابوالفضل برات‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، در آستانه هفته کارگر ضمن تبریک این مناسبت به جامعه کارگری استان و خانواده‌هایشان، اظهار داشت: در این ایام 80 عنوان برنامه در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی، سیاسی، خدمت‌رسانی و جهاد تبیین در استان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های شاخص این هفته ویژه برنامه گرامیداشت بسیج کارگران و کارخانجات، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارگر استان است که در آن از هر شهرستان یک خانواده شهید و پنج فرمانده پایگاه مقاومت موفق تقدیر می‌شود، همچنین پیاده‌روی 200 نفر از بسیجیان کارگری استان از مسیر مریانج به امامزاده محسن همراه با برنامه‌های جانبی پیش‌بینی شده است.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان گفت: در طول هفته بسیج کارگری پویش "من کارگر ایرانیم" را در فضای مجازی همزمان با سراسر کشور داریم که در راستای فرهنگ‌سازی و شعار سال انجام می‌شودف ضمن اینکه در سطح حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج برنامه‌های ورزشی، مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی برای خانواده‌های کارگران و تجلیل از کارگران نمونه انجام خواهد شد.

برات‌زاده با بیان اینکه مهمترین برنامه‌های ما در طول سال در دو بخش مهم انجام می‌شود، افزود: در بخش نخست در راستای تحقق ارتش ده‌ها میلیونی و بسیج در کار و تولید استان است که 67 پایگاه بسیج در سطح واحدهای تولیدی و خدماتی در استان با بیش از 21 هزار بسیجی فعال است.

وی عنوان کرد: در بخش دوم در راستای کمک به جامعه اسلامی است برنامه‌هایی را برای خدمت‌رسانی و کمک به تولید استان در سطح پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت انجام می‌دهیم که مهمترین آن کمک به رفع موانع تولید با حضور در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان است و در طول سال گذشته حدود 120 واحد تولیدی را مورد بازدید و بررسی قرار دادیم و حدود 300 مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی کردیم.

برات زاده بیان کرد: به روش‌های مختلف در صدد رفع موانع تولید بودیم بسیجیان در سطح پایگاه‌های مقاومت بر آمدیم ضمن اینکه تشکیل گروه‌های جهادی را در واحدهای تولید خدماتی با برگزاری شیفت ایثار و بدون دریافت حقوق توسط بسیجیان داشتیم.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان کمک به رفع محرومیت در سطح جامعه را از دیگر اقدامات مهم این جامعه بر شمرد و افزود: از جمله این اقدامات مرمت و بازسازی منازل در روستاها و کارخانجات، توزیع بسته‌های معیشتی و غیره بوده است.

وی گفت: طرح "شهید برونسی" در راستای فرهنگ‌سازی تولید، توزیع و مصرف کالاهای ایرانی در سطح واحدهای تولیدی در حال انجام است. از کارهای عمده این حوزه بازدید اقشار و آشنایی آنها از واحدهای تولیدی موفق استان داریم تا بریا مصرف کالای داخل استان تشویق و ترغیب شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • اصناف متخلف محلات هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جریمه شدند
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • بررسی مشکلات دو واحد تولیدی و معدنی استان یزد
  • انجام ۲ هزار و ۴۴۲ نمونه برداری از فرآورده‌های تولیدی در زنجان