Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-03-29@00:06:27 GMT

ماجرای پر پیچ و خم زمین‌خواری در شهرک بهرام شوش

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۲۸۷۱

ماجرای پر پیچ و خم زمین‌خواری در شهرک بهرام شوش

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، حدود دو هزار و 500 متر از زمینی به مساحت چهار هزار متر در روستای شهرک بهرام که متعلق به بنیاد مسکن شهرستان شوش است و قرار بود به جوانان فاقد مسکن با شرایط ویژه‌ای واگذار شود توسط برخی افراد سودجو مورد تصرف قرار گرفته است.

تحقیقات محلی نشان می‌دهد که این زمین‌ها با همکاری برخی افراد دولتی و جعل اسناد به تصرف  زمین‌خواران در آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

صدور حکم تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز

عبدالمجید یکی از اهالی روستا می‌گوید: اعضای شورای وقت با شکایت از این افراد، موفق به گرفتن احکام تخریب ساخت و سازها شدند احکام تخریب به اسم افراد زمین‌خوار صادر و دو مسؤول اخراج شدند.

وی در ادامه گفت: علاوه بر این اعضای شورا  از طریق دهیار جدید روستا در تاریخ 1399/02/10 نسبت به جرائم صورت گرفته در دادسرای این شهرستان به شماره پرونده  9909986162300028 و شماره بایگانی  9900031  اعلام شکایت کرد اما از آن تاریخ تا کنون روند پروند به کندی پیش می‌رود.

 

او در ادامه به خبرنگار فارس گفت که بالغ بر 30 پرونده برای ساخت و سازهای غیر مجاز تشکیل شده اما این پرونده‌ها همچنان بلاتکلیف در بخشداری شهرستان باقی مانده است، از این تعداد تنها به یازده پرونده رسیدگی شد که با وجود صدور حکم اجرایی نمی‌شود.

ادعای واگذاری املاک توسط بنیاد مسکن شهرستان شوش

اما عدنان غزی فرماندار شهرستان شوش در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: حدود 11 پرونده ساخت و ساز غیر مجاز مربوط به روستای بهرام توسط دهیار به کمیسیون ماده 99 ارسال شد.

وی افزود: طبق قانون فرمانداری، دادستان و بنیاد مسکن به عنوان اعضای کمیسیون ماده 99  به این پرونده رسیدگی کردیم و رای صادر شد.

فرماندار شهرستان شوش گفت: پیش از اینکه رأی کمیسیون برای اجرا ارسال شود، اسنادی برای ما ارسال شد که طبق این اسناد افراد مالک مدعی شدند که این املاک توسط بنیاد مسکن به آن‌ها واگذار شده است.

 

عدنان غزی بیان کرد: اکنون این اسناد در حال بررسی مجدد است که چنانچه کسی نسبت به رأی صادره اعتراضی داشته باشد و یا مدرکی که نشان دهنده تملک اراضی شخص مورد نظر است آن مدارک را به ما ارائه دهد.

دهیار باید پاسخگوی عدم اجرای حکم تخریب باشد

رحیم جلیزی رئیس اداره بنیاد مسکن شهرستان شوش نیز به خبرنگار فارس گفت یازده یا سیزده پرونده در کمیسیون ماده 99 بررسی و حکم نهایی آن‌ها صادر شده است.

وی با بیان اینکه این کمیسیون به عنوان یکی از مراجع استعلاماتی است، افزود: دهیار هم زمان با تشکیل پرونده برای متقاضی، از بنیاد مسکن استعلامی مبنی بر اینکه وضعیت این ملک به لحاظ طرح هادی به چه صورت است می‌گیرد.

رئیس اداره بنیاد مسکن شهرستان شوش گفت: بنیاد مسکن بر  اساس طرح هادی  پاسخ کتبی  خود را  به دهیار مبنی بر اینکه این ملک در فضای سبز، خیابان و یا محل کاربری مسکن ساخته شده است ارائه می‌دهد.

جلیزی با بیان اینکه یکی از مدارکی که برای تشکیل کمیسیون ماده 99  به آن نیاز دارند پاسخ کتبی اداره بنیاد مسکن است، عنوان کرد: رأی توسط هیئت سه نفره کمیسیون ماده 99 صادر شده است، اینکه چرا حکم صادر اجرا نمی‌شود بنده پاسخگوی آن نیستم.

وی افزود: مسئوول پیگیری احکام صادره در کمیسون ماده 99  دهیار روستا است و از آنجایی که دهیاری زیر نظر بخشداری است با هماهنگی بخشداری  این کار باید انجام شود.

 

حکم دیوان عدالت اداری نقض نمی‌شود

این در حالی است که علی سرپرست بخشدار شهرستان شوش معتقد است دیوان عالی اداری حکم دستور موقت صادر کرده است  و تا وقتی دیوان عدالت اداری حکم دستور موقت صادر کند یازده نفری که ساخت و ساز غیر مجاز انجام داده‌اند تا تکلیف آن‌ها در دیوان مشخص نشود حکم کمیسیون ماده 99  نمی‌تواند  در مورد آن‌ها اجرا شود.

وی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه آیا تخلف یازده پرونده محرز شده است، افزود: اگر تخلف محرز بود کمیسیون ماده 99 برای آن‌ها رأی صادر نمی‌کرد و اکنون که دیوان دستور موقت صادر کرده هیچ مقامی نمی‌تواند رأی دیوان را نقض کند.

بخشدار شهرستان شوش گفت: حکم کمیسیون 99 قابل دادخواهی است به همین دلیل به حکم اعتراض شده و دیوان عدالت اداری دستور موقت به استانداری داده است که در نهایت یا تبرئه می‌شوند یا حکم کمیسیون ماده 99  اجرا می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، بخشدار شهرستان شوش در حالی از احتمال تبرئه شدن پرونده‌های ساخت و ساز صحبت می‌کند که این زمین‌ها متعلق به اداره بنیاد مسکن شهرستان است و این اداره مجوزی برای تملک و یا ساخت و ساز در این اراضی صادر نکرده است.

از طرفی با توجه به تخلفات صورت گرفته، تخریب ساخت و سازها و  همچنین اخراج یکی از مسؤولین وقت به   به دلیل اختلاس، جعل اسناد و امضا و ... صادر شده است.

کمیسیون ماده 99 نیز رأی خود در خصوص متخلفان صادر کرده و اما رأی مورد نظر اجرا نشده است و اکنون مسؤولان  از دستور موقت دیوان عدالت اداری در خصوص این پرونده‌ صحبت می‌کنند.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرک بهرام شوش زمینخواری کمیسیون ماده99 دیوان عدالت اداری اداره بنیاد مسکن کمیسیون ماده 99 دستور موقت ساخت و ساز صادر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۲۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وام خرید مسکن نخبگان به ۲ میلیارد تومان افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش بنیاد ملی نخبگان، فرشاد سلیمانی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک ایام و فرا رسیدن سال نو، گفت: مقام معظم رهبری همواره بر حمایت از نخبگان تاکید دارند و معتقدند اگر دو چیز مهیا باشد نرخ مهاجرت به شدت پایین خواهد آمد که نخست درگیر شدن و اشتغال نخبه در مسائل کشور و دوم امکان ادامه تحقیقات است. یعنی نخبه بتواند در فضای مناسب و امنیت خاطر استعداد خود را شکوفا کند. از این رو بنیاد ملی نخبگان نیز در سالی که گذشت بخش عمده فعالیت خود را بر محور فراهم‌سازی بستر مناسب برای افزایش اثرگذاری نخبگان قرار داد که ایجاد شرایط درخور در حوزه معیشت و اشتغال نیز از جمله مهمترین رویکرد‌ها بود.

وی در ادامه با اشاره به بالارفتن هزینه‌های زندگی به ویژه در حوزه مسکن، از افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان خبر داد و گفت: خوشبختانه پس از پیگیری‌های بسیاری که از سوی بنیاد ملی نخبگان صورت گرفت و برگزاری جلسات متعدد با سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط، تائیدات و مجوز‌های لازم برای افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان اخذ شد که بر این اساس وام خرید به ۲ میلیارد تومان و وام ودیعه مسکن به پانصد میلیون تومان افزایش یافت.

سلیمانی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار بانک مرکزی، نرخ سود تسهیلات ساخت/خرید و ودیعه اجاره مسکن ۲۳ درصد با بازپرداخت تا حداکثر ۲۰ سال برای تسهیلات ساخت/ خرید مسکن، و بازپرداخت تا حداکثر ۵ سال برای تسهیلات ودیعه مسکن در نظر گرفته شده و محاسبه مبلغ اقساط ماهانه، بر عهده بانک‌های عامل است که متقاضی می‌تواند با مراجعه به مدیریت امور شعب بانک‌های عامل، از میزان اقساط اطلاع حاصل کنند.

به گفته معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان، برگزیدگان شیوه نامه شناسایی و توسعه فعالیت‌های استادیاران جوان (طرح زنده یاد کاظمی آشتیانی)، برگزیدگان شیوه نامه تسهیلات جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی در موسسه‌های علمی (طرح شهید شهریاری)، برگزیدگان سطح ۱ و ۲ شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از اختراع‌های برگزیده (طرح شهید فخری‌زاده) و برگزیدگان شیوه نامه بهره‌مندی دانش آموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید چمران) مشمولان استفاده این تسهیلات هستند.

معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه متخصصان ایرانی دانش‌آموخته خارج از کشور نیز می‌توانند برای درخواست بهره‌مندی از این تسهیلات، از طریق ارتباط با مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری اقدام کنند، گفت: هر متقاضی صرفاً مجاز به استفاده از یکی از تسهیلات ساخت/خرید و یا ودیعه اجاره مسکن است و در صورت استفاده از یکی از این دو، امکان معرفی برای تسهیلات مسکن دیگر وجود ندارد.

سلیمانی در پایان گفت: افراد حائز شرایط می‌توانند برای بهره‌مندی از این تسهیلات درخواست خود را از طریق سامانه سینا به نشانی https://sina.bmn.ir/ ارسال کنند. همچنین ضروری است، متقاضیان استفاده از هر یک از تسهیلات مسکن، پیش از ارائه درخواست، بررسی‌های لازم را انجام دهند و ضمن اطلاع کافی از شرایط و جزئیات وام، برای دریافت تسهیلات اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تشکیل قرار گاه استانی نهضت ملی مسکن روستایی در جغتای
  • دستگاه قضایی مقابل زمین خواری ۳۰۰۰ میلیارد تومانی در گیلان ایستاد/ خدائیان: سازمان بازرسی جلوی تصرف غیرقانونی عرصه موسوم به برکه پریان به مساحت ۸۳۴۰۹ مترمربع را گرفت/ سند تک برگ به نام دولت صادر شد
  • خبر خوش برای نخبگان؛ وام خرید مسکن افزایش یافت
  • ماجرای زمین خواری ۳۰۰۰میلیارد تومانی + فیلم | جزئیات بازگشت برکه پریان به مردم
  • جلوگیری از زمین خواری 3000 میلیارد تومانی در گیلان با اقدام قوه قضاییه/ خداییان: سازمان بازرسی جلوی تصرف غیرقانونی عرصه موسوم به برکه پریان به مساحت 83409 مترمربع را گرفت/ سند تک برگ به نام دولت صادر شد
  • جزئیات تازه از پرونده زمین خواری مدیر یک شرکت خصوصی
  • وام خرید مسکن نخبگان به ۲ میلیارد تومان افزایش یافت
  • واحدهای راکد مشکل اصلی صنعت بابل
  • جزئیات تازه از پرونده زمین خواری ازگل
  • جزئیات تازه از پرونده زمین خواری ازگل | سکوت یعنی آن‌ها قدرت خودشان را دارند!