Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، کتاب «دیوارها سخن می‌گویند» شامل عکس‌های امرالله فرهادی از دیوارنوشته‌ها در انقلاب در تهران سال‌های ۱۳۵۷ و ۱۳۵۸ عصر سه شنبه ۲۷ مهرماه در موزه هنرهای معاصر تهران رونمایی شد.

در مراسم رونمایی این کتاب محمود شالویی سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الله ایوبی دبیر کمیسیون ملی یونسکو ایران، احسان آقایی رئیس موزه هنرهای معاصر تهران، یونس شکرخواه، مجید عباسی، محسن حسینی و جمعی از چهره‌های فرهنگی و هنری حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احسان آقایی رئیس موزه هنرهای معاصر تهران ضمن خیر مقدم به حاضران گفت: امیدوارم از کتاب امرالله فرهادی لذت ببرید.

یونس شکرخواه استاد ارتباطات که یادداشتی را در این کتاب نوشته است، گفت: مطمئنم که این کتاب به زودی ترجمه خواهد شد. فقط کافی است تا به دست اهلش برسد. به سهم خودم خوشحال هستم که در این کتاب نقش کوچکی داشته‌ام.

حجت الله ایوبی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، کتاب «دیوارها سخن می گویند» را یک اثر هنری خواند و گفت: قبل از اینکه از استاد فرهادی تجلیل کنم، باید از مرحوم بهمن بیگی تشکر کنیم که در روزگاری که آموزش وضعیت خوبی نداشت به دنبال استعدادهایی نظیر استاد فرهادی می‌گشت و ما امروز از وجود این مرد نازنین بهره‌مند هستیم.

وی بیان کرد: چقدر حسرت بخوریم که چون آموزش در اولویت نخست ما نبود، چند فرهادی در این سرزمین گوهرخیز و پهناور از دست دادیم. اگر آنها هم شناسایی می‌شدند، امروز این گنجینه ما خیلی متفاوت بود و آسمان ما ستاره‌های بیشتری می‌داشت.

مجید عباسی طراح گرافیک نیز اظهار کرد: خیلی خوشحالم بگویم که سال‌ها پیش با این پروژه آشنا شدم. پیشنهاد این کتاب را دادم و امرالله فرهادی با استقبال تمام کتاب را از انتخاب تصاویر تا جزئی‌ترین کارها برعهده من گذاشت.

محمود شالویی سرپرست معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه مراسم گفت: امرالله فرهادی کار بسیار ارزشمند و ماندگاری کرده که بخش مهمی از تاریخ معنوی این ملت است. به جناب فرهادی تبریک می گویم و برایشان آرزوی موفقیت دارم. امیدوارم زمینه فعالیت‌هایی از این دست بیشتر فراهم شود.

امرالله فرهادی در پایان این مراسم عنوان کرد: احساس می‌کنم تا به امروز درک درستی از خوشبختی داشته‌ام چون همیشه نصیب من انسان‌های والایی بودند که از بنده کوچک به این صورت صحبت می‌کنند و واقعاً از شما ممنون هستم. خوشبختیِ دیگر من به خانواده‌ام برمی‌گردد که بعد از فاجعه کرونا که تا نزدیک به مرگ رفتم، همچنان نگهدار من هستند. این کتاب منتشر نمی‌شد مگر به لطف مجید عباسی دقیق که گاهی اوقات می‌ترسیدم با این همه دقت با او کار کنم.

کد خبر 5332140

منبع: مهر

کلیدواژه: موزه هنرهای معاصر تهران محمود شالویی احسان آقایی مجید عباسی یونس شکرخواه جشنواره فیلم کوتاه تهران نقاشی تئاتر ایران موسیقی ایرانی خانه موسیقی سریال ایرانی محمد خزاعی فیلم کوتاه فیلم سینمایی سازمان صداوسیما سینمای مستند شبکه سه سیما آکادمی اسکار شبکه مستند سیما موزه هنرهای معاصر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۴۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخ خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، احسان زهره‌وندی، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در حاشیه رونمایی از ۲ نسخه خطی کلیات گلستان سعدی و یک رقعه خطی متعلق به دوره تیموری، اظهارکرد: این مراسم با توجه به وجود نسخ خطی نفیس در گنجینه موزه بزرگ خراسان و به مناسبت روز بزرگداشت «ابومحمد مشرف‌الدین مصلح بن‌عبدالله بن‌مشرف» متخلص به سعدی، شاعر و نویسنده پارسی‌گوی ایرانی برگزار شد.

زهره وندی ادامه داد:یکی از اولویت‌های کاری معاونت میراث فرهنگی خراسان رضوی تبیین و معرفی مشاهیر ادبی ایران است که از اسفند سال گذشته با برنامه (بزرگداشت نظامی) شروع و در سال‌جاری نیز ادامه خواهد داشت و طبق تقویم فرهنگی اقدام به برپایی نمایشگاه‌های مشاهیر فرهنگی و هنری براساس آثار موجود در خراسان رضوی می‌کند.

وی بیان کرد: در این مراسم ۲ نسخه خطی نفیس سعدی از کلیات گلستان و یک رقعه متعلق به دوره تیموری رونمایی شده است.

معاون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: یکی از نسخه ها شامل غزلیات سعدی به ضمیمه غزلیات قاسم انوار و بخشی از دیوان حافظ است که با خط نستعلیق ۱۴ سطری نوشته شده و تاریخ تحریر آن مربوط به دوره تیموری و قرن ۱۰ هجری قمری است.

زهره وندی ادامه داد: نسخه دیگر کلیات سعدی شامل گلستان، بوستان و دیوان اشعار بوده که با خط نستعلیق تحریر شده است.

شایان ذکر است، نسخه های خطی سعدی از سوم تا نهم اردیبهشت ماه در موزه بزرگ خراسان واقع در بوستان کوهسنگی مشهد از ساعت ۹ تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان به هنر، شعر و ادبیات فارسی است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898203

دیگر خبرها

  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • اجرای پویش بگذارید کتاب‌ها نفس بکشند در چهارمحال و بختیاری
  •  اجرای طرح «کوله پشتی کتاب» در چهارمحال و بختیاری
  • رونمایی از نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • اثر زیبای احصایی در دوسالانه ونیز رونمایی شد
  • نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان رونمایی شد
  • رونمایی از نسخ خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان