Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق بین المللی پول هشدار داد پذیرش سیل مهاجرت از افغانستان در بهترین حالت خود، برای تاجیکستان ۱۰۰ میلیون دلار و برای ایران و پاکستان به ترتیب ۳۰۰ و ۵۰۰ میلیون دلار هزینه اضافی خواهد داشت.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، صندوق بین المللی پول هشدار داد که تبعات اقتصادی بحران افغانستان به سیل مهاجرتی منجر خواهد شد که دامنگیر کشورهای همسایه، ترکیه و اروپا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق برآورد این نهاد، اقتصاد افغانستان طی سال جاری میلادی ۳۰ درصد کوچک‌تر خواهد شد که با سوق دادن میلیون‌ها افغان به فقر، به فاجعه انسانی منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: طالبان: به‌رسمیت نشناختن ما حقوق مردم افغانستان را نقض می‌کند

به گفته صندوق بین المللی پول، همسایگان افغانستان بیش از همه از این روند متاثر خواهند شد حال آنکه تاجیکستان هشدار داده که بیش از این قادر به پذیرش پناهجو نیست.

از منظر اقتصادی، هجوم پناهجویان به منابع عمومی کشورهای میزبان فشار می‌آورد، شوکی به بازار نیروی کار انسانی است و نهایت آنکه به تنش‌های اجتماعی منجر خواهد شد.

اگرچه مشخص نیست که هر یک از همسایگان چه مقدار از بار مهاجرت را به دوش می‌کشند اما با احتساب یک میلیون مهاجر اضافی برای هر کشور، هزینه تاجیکستان ۱۰۰ میلیون دلار، ایران ۳۰۰ میلیون دلار و پاکستان ۵۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود.

این گزارش ضرورت ارائه کمک‌های بین المللی به کشورهای همسایه افغانستان برای پذیرایی از پناهجویان را برجسته می‌کند حال آنکه به غیر از تاجیکستان، سایر کشورهای آسیای میانه به مشارکت در پذیرش مهاجران افغان روی خوش نشان نمی‌دهند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان ایران افغانستان تاجیکستان پاکستان اقتصاد صندوق بین المللی پول میلیون دلار بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴؛ رتبه ایران و افغانستان چند است؟

زی‌سان: طبق گزارش شادی جهانی ۲۰۲۴ که به مناسبت روز جهانی شادی منتشر شد، دانمارک ایسلند، سویدن و اسرائیل بعد از فنلاند به ترتیب در جایگاه دوم تا پنج قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش سالانه که توسط موسسه گالوپ، سازمان ملل و یکی از موسسات تحقیقاتی آکسفورد منتشر می‌شود، ایران در رتبه ۱۰۰ فهرست شادترین کشور‌های جهان قرار گرفته است.

افغانستان نیز که از زمان به قدرت رسیدن مجدد طالبان در سال ۲۰۲۰ با یک فاجعه انسانی دست و پنجه نرم می‌کند، همچنان در انتهای این فهرست ۱۴۳ کشور مورد بررسی قرار دارد.

گفتنی است که رتبه‌بندی شادی بر اساس ارزیابی‌های افراد از رضایت از زندگی، و همچنین تولید ناخالص داخلی سرانه، حمایت اجتماعی، امید به زندگی سالم، آزادی، بخشش و فساد انجام می‌شود.

tags # اخبار جهان سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • افغانستان به مصاف تاجیکستان می‌رود
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی
  • ویدیوهای یک افغان از جمعیت عظیم افغانی‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران
  • چرا برخی از مهاجران افغان از ایران خارج شدند؟
  • سرمربی فوتسال تاجیکستان: صعود تیم های فارسی زبان باعث خرسندی است
  • اخراج پناهجویان قانونی روابط کابل اسلام آباد را بهم خواهد زد
  • اخراج اجباری پناهجویان با مدرک روابط با کابل را تیره می‌کند
  • برگزاری نشست کمیته مشترک حمل و نقل بین المللی جاده ای ایران و تاجیکستان
  • شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴؛ رتبه ایران و افغانستان چند است؟
  • تاکید کابل-اسلام‌آباد بر ایجاد ساختار مشترک مدیریت پناهجویان