Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: کسی گفته است رتبه بندی معلمان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه دارد! معنی این حرف یعنی اینکه میانگین حقوق معلمان ۳۰ میلیون تومان می‌شود.

به گزارش مشرق، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان اظهار داشت: معلمان عزیز بدانند که مجلس به دنبال کمک به آنهاست و چه نمایندگان تهران و چه نمایندگان نقاط دیگر، همین هدف را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گاهی کار کارشناسی انجام می‌شود و برخی‌ها ممکن است نظر کارشناسی دیگری داشته باشند؛ اما در طول دو سه ماه گذشته آنقدر اعداد و ارقام دروغ درباره رتبه‌بندی معلمان مطرح شده که همه به شک افتاده‌اند.

بیشتر بخوانید: شرایط ارزشیابی برای رتبه‌بندی معلمان تعیین شد

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: یک نفر بیاید و به صورت کارشناسی عدد و رقم برای من بیاورد که رتبه‌بندی معلمان چقدر هزینه دارد؟ کسی گفته است رتبه بندی معلمان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه دارد! معنی این حرف یعنی اینکه میانگین حقوق معلمان ۳۰ میلیون تومان می‌شود. این عددها را از کجا می‌آورند؟!

حاجی بابایی ادامه داد: ما اعتبار رتبه بندی معلمان را برای سقف یک سال حداکثر ۳۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته‌ایم و برای سه ماه آخر سال هم ۷ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی کرده‌ایم. خود معلمان هم بیشتر از این نمی‌خواهند.

بیشتر بخوانید: قالیباف: رئیس جمهور پیگیر معرفی وزیر آموزش و پرورش است

وی تصریح کرد: اگر امروز می‌خواهیم نظام مستقلی تحت عنوان رتبه بندی معلمان اجرا شود، مسأله فقط پول نیست؛ در این نظام رتبه بندی به دنبال سه هدف اصلی هستیم که شامل رتبه‌بندی، سنجش معلمان و تربیت نیروی انسانی هستیم و ۵۴ صفحه کار علمی در این رابطه تهیه شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: معلمان دنبال این نیستند که مو به مو مانند دانشگاه رتبه‌بندی شوند؛ بلکه نظام مستقلی برای آنها تعریف شده است و ایکاش دو ساعت جلسه غیرعلنی می‌گذاشتیم تا بر روی اعداد و ارقام بحث شود و بدانیم که چه می‌کنیم.

حاجی بابایی با انتقاد از نحوه نگرش عده‌ای به موضوع رتبه بندی معلمان و تامین هزینه‌های آموزش و پرورش گفت: چرا وقتی می‌خواهیم آجر بسازیم می‌گوییم این کار تولیدی است، اما به معلم که می‌رسیم می‌گوییم هزینه است؟! حرف‌های بیرون مجلس کارشناسی نیست و نمی‌دانند رتبه‌بندی معلمان یعنی چه؟

وی افزود: معلمان بر اساس این لایحه ابتدا مربی می‌شوند و مفهوم این مربی یعنی باید مشخص شود که میانگین حقوق مربیان دانشگاه چقدر است و میانگین حقوق معلمان چقدر؟! همچنین مابه‌التفاوت آن مشخص شود که همه این اعداد و ارقام هم کاملا معلوم است.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه من مدافع بودجه کشور هستم که هزینه‌های سنگین تراشیده نشود، اظهار داشت: این عنوان مربی که در رتبه‌بندی آمده با عناوینی مثل مربی و استاد در دانشگاه فرق می‌کند و آیین‌نامه مخصوص به خودش را دارد و روی آن کار شده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان وزارت آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی حمیدرضا حاجی بابایی رتبه بندی معلمان هزار میلیارد تومان رتبه بندی معلمان میانگین حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه

بر پایۀ ویرایش ۲۰۲۴ میلادی «سکیمگو»، دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه جای گرفته است، این در حالی است که دانشگاه تهران در ویرایش پیشین این نظام رتبه‌بندی در جایگاه یازدهم خاورمیانه قرار گرفته بود.

به گزارش ایسنا، جایگاه ملی دانشگاه تهران در ویرایش ۲۰۲۴ میلادی «سکیمگو» بدون تغییر، در برابر ویرایش پیشین این نظام رتبه‌بندی، مانده و پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران دوم شده است.

نخستین هدف آزمایشگاه «سکیمگو» از انتشار سیاهة دانشگاه‌های برتر، نه رتبه بندی مؤسسه ها، بلکه ارائۀ یک ابزار فراگیرِ علم سنجی برای سیاست‌گذاران، مؤسسه ها، و مدیران پژوهشی است. از این رو، آن‌ها می‌توانند برون‌داد‌های پژوهشی خود را تحلیل و ارزیابی کنند و راه‌هایی برای بهبود بیابند.

رتبه بندی «سکیمگو» از فراگیرترین نظام‌های رتبه بندی جهانی مؤسسه‌های آموزشی، پژوهشی، و بهداشتیِ دولتی، و خصوصی در جهان به شمار می‌رود. پژوهش، نوآوری، و تأثیر اجتماعی سه بُعدی هستند که ۲۰ سنجۀ کلیدیِ ارزیابی مؤسسه‌ها را در این نظام پوشش می‌دهند.

بهترین امتیاز دانشگاه تهران در ابعاد گوناگون ارزیابی این نظام رتبه‌بندی در بعد «پژوهش» به دست آمده که در آن در جایگاه ۲۹۰ جهان جای گرفته است. بعد «پژوهش» در این نظام رتبه‌بندی به دنبال سنجش برون‌داد‌های پژوهشی دانشگاه است. شمار انتشارات دانشگاه (که یکی از پژوهشگران دانشگاه در اثری پدیدآور نخست باشد)، شمار انتشارات در پایگاه «اسکوپوس»، همکاری بین‌المللی، انتشارات با کیفیت، میزان استنادها، و انتشارات دسترسی آزاد از سنجه‌های کلیدی برای اندازه‌گیری این بعد هستند.

افزون بر رتبه‌بندی کلی / فراگیر، «سکیمگو» مؤسسه‌ها و دانشگاه‌های جهان را از دیدگاه موضوعی نیز ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند. بر پایۀ ویرایش تازۀ نظام رتبه‌بندی موضوعی «سکیمگو» در سال ۲۰۲۴ میلادی، دانشگاه تهران در زمینه‌های «بازرگانی، مدیریت، و حسابداری»، «علوم جوی» و «مهندسی معماری» جایگاه نخست خاورمیانه، در زمینه‌های «جنگلداریم، «زمین‌شناسی»، «مهندسی عمران و سازه»، «مهندسی صنایع و تولید»، «مهندسی مکانیک» و «جغرافیا، برنامه‌ریزی و توسعه» رتبه دوم خاورمیانه و در زمینه‌های «علوم فضا و سیاره‌شناسی»، «اقتصاد، اقتصادسنجی و امور مالی» و «ساختمان و ساخت‌وساز» رتبه سوم خاورمیانه را به دست آورده است.

بر اساس ویرایش ۲۰۲۴ این رتبه‌بندی، دانشگاه تهران در دو زمینه علمی «بازرگانی، مدیریت و حسابداری» و «مهندسی معماری» جزو ۵۰ دانشگاه اول جهان قرار دارد.

آزمایشگاه «سکیمگو» در ویرایش سال ۲۰۲۴ میلادی نام ۱۹۷ مؤسسۀ ایرانی (از بخش‌های دولتی، بهداشت، آموزش عالی، و خصوصی) را در میان مؤسسه‌های برتر جهان آورده است. بر پایه این سیاهه، دانشگاه «علوم پزشکی تهران» در جایگاه نخست ملی و ۴۵۲ جهان جای گرفته است. در ویرایش پیشین این نظام، ۱۹۴ مؤسسة ایرانی در میان برترین‌های جهان جای گرفته بودند.

بر پایۀ گزارش سال ۲۰۲۴ میلادی نظام رتبه‌بندی جهانی «سکیمگو» «Chinese Academy of Sciences» پیشتاز است و «Ministry of Education of the People's Republic of China»، «Centre National de la Recherche Scientifique»، «Harvard University»، «University of Chinese Academy of Sciences»، «Tsinghua University»، «Harvard Medical School»، «Zhejiang University»، «Helmholtz Gemeinschaft»، و «Google International LLC» در جایگاه دوم تا دهم جهان هستند.

دیگر خبرها

  • شرایط اخذ رتبه بندی شرکت
  • چرخش سازمان لیگ به سمت پرسپولیس؟
  • دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه
  • کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان لغو شد
  • خبر خوب برای دانشجو معلمان
  • کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو - معلمان لغو شد
  • جدیدترین رتبه دانشگاه‌ها در رتبه بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۴
  • توجه مجلس و دولت به ضروریات دانشگاه فرهنگیان
  • رئیس دانشگاه آزاد علیه دانشگاه آزاد
  • دانشگاه صنعت نفت میان برترین‌ها