Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محمد ابراهیم شوشتری در جلسه هم اندیشی مدیریت شهری که با حضور روسای شوراهای شهر استان تهران برگزار شد، افزود: تعداد زیاد نیروی انسانی موجود در شهرداری ها و دست درازی به بودجه آن از مشکلات حوزه مدیریت شهراست و از سوی دیگر کمک به ایجاد درآمد پایدار از جمله نکات مهمی است که باید مورد توجه شوراها قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اهمیت شوراها در قانون اساسی و فرهنگ ما مشهود است، اذعان داشت: در ۹ اصل قانون اساسی به موضوع شوراها اشاره شده و شوراها نمود مشارکت عملی مردم در مدیریت کشور هستند.

شوشتری ادامه داد: این خیل عظیم شورا، ظرفیت بالایی برای کشور است که می‌تواند در رضایتمندی شهروندان تاثیرگذار باشد.

رئیس مرکز حراست وزارت کشور گفت: شوراها می‌توانند نظارت بیشتری بر عملکرد و شهرداران داشته باشند و در زمینه رضایت‌مندی مردم نقش موثری ایفا کنند.

وی گفت:۴۲ هزار و ۹۸ شورای شهر و روستا در کل کشور داریم که از این تعداد هزار و ۳۸۰ شورای شهر و ۴۰ هزار و ۷۱۸ شورای روستا است.

شوشتری خاطرنشان کرد: در مجموع ۱۲۷ هزار و ۷۴۲ نفر اعضای شوراهای شهر و روستا داریم که از ارکان مهم تصمیم‌گیری در کشور هستند.

انتصاب ۲۵ شهردار در تهران

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران هم در این جلسه با بیان اینکه تاکنون ۲۵ شهردار در استان تهران منصوب شدند، گفت: انتصاب مابقی شهردارها در دست اقدام است و اکثر شوراها نیز شهرداران جوان، کارآمد و تحصیل کرده معرفی کرده اند که جای تقدیر دارد.

عبدالرضا چراغعلی افزود: پس از انتصاب همه شهرداران شهرهای استان تهران، اتاق فکر مدیریت شهری را به شکل رسمی دنبال می‌کنیم.

وی اذعان داشت: شرایط فعلی کشور، شرایط دشواری است که به سرکردگی آمریکا فشارهای اقتصادی را به کشور تحمیل کرده به همین دلیل هم دلیل همدلی، همکاری و حضور اعضای شورا به شکل روزمره موجب آرامش مردم خواهد بود.

وی افزود: اعتقاد جدی دارم که شاید برای پروژه های کلان بودجه کافی نداشته باشیم اما اگر شهرداری‌ها و شوراها اقدام های روزمره را با کیفیت و دقت انجام دهند، رضایتمندی مردم جلب می‌شود.

چراغعلی با بیان اینکه شهرداری ها قلک سایر دستگاه ها نیستند، ادامه داد: از اعضای شوراهای شهر تقاضا دارم که نظارت جدی بر اقدام شهرداری ها داشته باشند.  

معاون عمرانی استاندار تهران همچنین گفت: مهاجرت خاموش به استان هزینه زیادی را بر اداره شهر تحمیل می‌کند که باید برنامه‌ریزی و تدبیر در این زمینه صورت گیرد.

مجموعه مدیریت و پارلمان شهری به دنبال ساختار شهروندمحور باشند

مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری تهران نیز در این جلسه گفت: مجموعه مدیریت و پارلمان شهری باید به سمت ساختار شهروند محور بروند تا توسعه پایدار شهری به منصه ظهور برسد.

علیرضا طاهری نسب افزود: امید است که پارلمان شهری در دوره تصدی بتواند امیدآفرینی، ایجاد نشاط اجتماعی و عدالت گستری و شرایط زیست و کیفیت زندگی را فراهم کند.

وی با بیان اینکه تلاش ها باید به سمت و سویی باشد که قانون مداری و عدالت محوری جزو برنامه‌های اصلی باشد، گفت: شهرداری، شورای شهر و شهروند سه رکن مدیریت شهری هستند که اگر به سطح خوبی از تعامل برسند، خدمات رسانی مطلوب خواهیم داشت.

پاکی و انسجام اولویت شوراها باشد

رئیس شورای شهر تهران هم در این جلسه با اشاره به لزوم پاکدستی اعضای شورا، گفت: اولین کسانی که باید دغدغه شوراها را داشته باشند، خود اعضا هستند که با عملکرد درستشان باید نشان دهند که به دنبال خدمت به مردم هستند.

مهدی چمران افزود: یکی از شاخص های نظام که به آن افتخار می کنیم موضوع شوراها است که با سیستم شورایی، روستا، شهر و استان را اداره می کنیم.

وی افزود: یکی از مشکلات این است که شورای شهر بعضا شورای شهرداری هستند و بعضا از میزان اختیارات و بودجه شوراها کاسته می شود.

رئیس شورای شهر تهران عنوان کرد: در این شرایط سخت قرار گرفتیم و از سوی دیگر مردم تقاضاهای بجا دارند که نیازمند بودجه است؛ از این رو تلاش می کنیم تا بودجه بگیریم و مقدمات کار را فراهم کنیم.

چمران گفت: اگر کار درست کنیم، مردم و بالاتر خداوند از ما راضی است از اینرو باید پاکی و انسجام اولویت شوراها باشد.

رئیس شورای شهر تهران افزود: رویکرد استانداری تهران به شوراها مطلوب است و امید است با تلاش و پیگیری شاهد عملکرد مطلوب شوراها باشیم.

برچسب‌ها شورای شهر وزارت کشور شهر تهران شهرداری تهران مهدی چمران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر وزارت کشور شهر تهران شورای شهر وزارت کشور شهر تهران شهرداری تهران مهدی چمران شوراهای شهر شورای شهر شهرداری ها شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت حرم شاه عبدالعظیم طی ۶ ماه آینده

به گزارش خبرنگار مهر، نشست سراسری شوراهای فنی استان‌ها به ریاست علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور با حضور مدیران ستادی و اعضای شورای فنی استان تهران امروز در سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

در این نشست فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی با اشاره به اینکه در آستانه روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی، معاونت میراث‌فرهنگی برنامه‌های جدی را در دستور کار قرار داده است، گفت: این برنامه‌ها از دیروز با بزرگداشت استادکاران برجسته آغاز شده است و برگزاری این نشست سراسری در راستای برقراری نظامی یکپارچه و پایش و هماهنگی بین استان‌ها برگزار می‌شود.

وی به شعار سال مبنی بر «تاب‌آوری بناهای تاریخی در برابر بلاهای طبیعی» اشاره کرد و هم‌افزایی و ارائه برنامه‌های ملی برای تحقق این شعار را مورد تاکید قرار داد.

داوری ادامه داد: شوراهای فنی استان‌ها در تصمیم‌گیری بازوی مشورتی معاونت میراث‌فرهنگی محسوب می‌شوند. سال گذشته سال احیای شوراهای فنی در استان‌ها بود و امروز از تجارب و نظرات کارشناسی ۲۶۵ نفر از مدیران و متخصصان در سطح کشور برای تحقق برنامه‌ها و اقدامات حوزه حفاظت و مرمت بهره می‌بریم.

مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، ۱۴۰۳ را سال کیفیت‌بخشی و توسعه برنامه‌های مرمت و حفاظت عنوان و تصریح کرد: ساختار شوراهای فنی استان‌ها براساس دستورالعمل سال ۱۳۹۶ شکل گرفته که حدود وظایف و فعالیت شوراهای فنی استان‌ها در آن شفاف و روشن است. همچنین بر حسب موضوعات مختلف در حال تدوین نهایی این دستورالعمل هستیم که در این راستا از تجارب و نظرات کارشناسی اعضا استفاده می‌کنیم.

پرهام جانفشان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران، با اشاره به اینکه تهران دارای ۷۰۰ بنای ثبت ملی است به ارائه برنامه‌های مربوط به حفاظت و مرمت بناهای تاریخی این استان پرداخت و افزود: با توجه به پایان فاز اول طرح مطالعاتی حرم شاه عبدالعظیم مرمت بخش از حرم را در دستور کار داریم و طی شش ماه آینده مرمت نقاط تخریب شده آن انجام می‌شود.

جلیل گلشن از اعضای شورای فنی استان تهران، امر پژوهش را در حوزه مرمت مهم‌ترین اصل عنوان کرد و گفت: با انجام پژوهش است که می‌توان به ارزش‌های میراث‌فرهنگی بنا پی ببریم. در مرمت حفظ اصالت بنا باید مدنظر قرار گیرد، مرمت‌ها با کمترین دخل و تصرف انجام شود و برای مخاطب قابل رؤیت باشد. مرمت‌ها باید طبق آئین نامه‌های بین‌المللی انجام و گزارش علمی انجام مرمت‌های انجام شده تهیه و با پرونده ثبتی اثر مرتبط شود.

در ادامه مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های قزوین، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی و خوزستان به‌صورت ویدئو کنفرانس به ارائه برنامه‌های خود در حیطه حفاظت و مرمت پرداختند و در پایان لوح‌هایی از سوی علی دارابی به اعضای شورای فنی استان تهران اهدا شد.

کد خبر 6081070 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین راهکارهای رفع مشکلات زیست‌محیطی اصفهان در جلسه مشترک شهرداری و استانداری
  • تحقق بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ منوط به مشارکت مردم است
  • کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی ۲ تقاطع غیرهمسطح در شرق شیراز
  • تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است
  • بدهی ۳۱ هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری مشهد
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • مرمت حرم شاه عبدالعظیم طی ۶ ماه آینده
  • اجرای فرایند مدیریت سبز در ادارات اصفهان توسط سازمان پسماند شهرداری
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • جزئیات پیاده روسازی در تهران | در این دو سال چقدر پیاده رو مناطق مناسب سازی شده‌اند؟